تو این تاپیک تعصب رو به راحتی میشه دید. تعصب در همه موارد بده.
بی شک این دو به رشد لینوکس کمک شایانی کردند هم چون تحریم هایی که یکجانبه علیه ایران انجام می گیرد اما نه تنها بی تأثیر است بلکه باعث رشد استعداد و خلاقیت می شود
یعنی میگید مثلا ارائه نکردن نرمافزار برای GNU/Linux به GNU/Linux کمک میکنه؟ و اگر جدا فکر میکنید تحریمها در مورد ایران بیتاثیر بوده، سعی کنید کمی کمتر تحت تاثیر رسانههای ملی باشید! من همواره به دلیل تحریمها مشکل داشتم، از سفر برای یک کنفرانس علمی گرفته تا خرید کتاب و بقیه وسایل از کشورهای دیگه، استفاده از خدمات بانکی اینترنتی و ...! و این تنها در سطح شخصی هستش، و در سطوح بالاتر مشکلات هم بیشتر میشه. من منزوی زندگی کردن رو زندگی موفق نمیدونم، وگرنه کره شمالی رو باید جزو موفقترینها و پر استعداد و پر خلاقیتها دونست.
هم Windows و هم Mac OS X در روش کار کردن کاربران با کامپیوتر خیلی موثر بودند و در نوع خودشون محصولات خوبی هستند. مسلما به دلیل قوانین سرمایهداری ممکنه مشکلاتی هم همراه داشته باشند، ولی تا وقتی که یک کاربر باشیم، نه بالا بردن این سیستمها و نه کوبیدن این سیستمها به ما کمکی نمیکنه.
چند سال پیش دانشگاه برکلی BSD به عنوان یکی از ۱۵ گزینه ای که علم رو به جلو سوق دادن معرفی شد هر چند ویندوز هم به عنوان بهترین سیستم عامل انتخاب شد ولی خوب کاربرای ویندوز رو کسایی شامل میشن که فقط بلد هستن کلیک کنن در حالی که همین تعداد کاربرایی که تو لینوکس وجود دارن همشون متخصص و حداقل انسانهایی با گزینه های آزادی زیادی هستن در فکر و در کار و .....
اینکه بگیم کاربرای Windows هیچی بلد نیستند و هنوز میتونن با Windows کار کنند در حالی که کاربران GNU/Linux سطح دانش بالاتری نیاز دارند برای کاربر خانگی یک نقطه ضعفه، این یعنی مادربزرگ من نمیتونه از این سیستم به راحتی استفاده کنه. شاید این قضیه برای کاربرد خونگی من مهم نباشه، ولی برای تعداد زیادی از کاربران مهمه که نه علاقهای دارند و نه لازمه که غیر از کلیک کردن کار دیگهای بکنند.
ویندوز نه تنها کند و نا امن هست ! بلکه یک افتضاح حقیقیست ...
افتضاحی که تا سالها فراموش نخواهد شد .
در حال حاضر Windows موفقترین سیستمعامل حداقل در زمینه اقتصادی هستش. اگر اونطور که شما گفتید بود، الان دیگه کسی ازش استفاده نمیکرد.
من هم از Windows استفاده نمیکنم و علاقهای هم بهش ندارم، ولی با این طرز تفکر نمیشه GNU/Linux رو توسعه داد. طرز تفکر من اینه که به جای اینکه تنها در حرف Windows یا Microsoft رو بکوبم، سعی کنم در توسعه GNU/Linux کمک کنم تا بهتر از Windows بشه.