انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده چند کاربر از یک سسیتم  (دفعات بازدید: 1992 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
استفاده چند کاربر از یک سسیتم
« : 13 دی 1390، 12:26 ب‌ظ »
سلام
از اول شنیدیم لینوکس بر خلاف ویندوز چند کاربری هست و میشه هم زمان چند نفر ازش استفاده کنند
میشه کمکم کنید که من چه جوری این کار رو بکنم؟
آی باید وسیله ای بخرم؟
من میخوام به سیستم 2 تا مانیتور وصل کنم که یکی برای کار خودم باشه و یکی دوربین هایی که تو مغاره بهش وصل شده رو نشون بده
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
پاسخ به: استفاده چند کاربر از یک سسیتم
« پاسخ #1 : 15 دی 1390، 12:03 ب‌ظ »
یکم بیشتر توضیح بدید لطفا !

منظور از چندکاربره بودن تو سرور هست که مثلا ۵۰ تا کلاینت به شما وصل می شن نه در دسکتاپ
اگر بیشتر توضیح بدین می تونم بهتر راهنماییتون کنم

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #2 : 15 دی 1390، 02:30 ب‌ظ »
دوربین ها به کارت گرافیکتان پیوند خورده است ؟
کارت گرافیکتان چیست ؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1618
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 15 دی 1390، 02:43 ب‌ظ »
سلام
از اول شنیدیم لینوکس بر خلاف ویندوز چند کاربری هست و میشه هم زمان چند نفر ازش استفاده کنند
میشه کمکم کنید که من چه جوری این کار رو بکنم؟
آی باید وسیله ای بخرم؟
من میخوام به سیستم 2 تا مانیتور وصل کنم که یکی برای کار خودم باشه و یکی دوربین هایی که تو مغاره بهش وصل شده رو نشون بده

بحث دوربین به کنار چون هیچ ربطی به سوال نداره (: بحث دوربین بحث دو مانیتور روی یک دستگاه و این چیزها است که دوستان توضیح می دن اگر دلشون بخواد.

اما بحث مالتی یوزر خیلی خوبه و خیلی هم ساده ولی معمولا حوصله نکردیم بخونیمش!

یک سیستم مالتی تسک (چند وظیفه؟) است اگر بتونه چند تا برنامه رو همزمان اجرا کنه. لینوکس که خب از اول تاریخ بوده، ویندوز هم از زمانی که یک سیستم عامل شد. این همون جریان است که می تونی همزمان آهنگ گوش بدی، تو وب بچرخی و یک داکیومنت رو ادیت کنی.

اما سیستم چند کاربره (مالتی یوزر) است اگر چند تا کاربر بتونن همزمان ازش استفاده کنن. یونیکس همیشه بوده ولی ویندوز هنوز هم نیست. بحث اینجا این نیست که بتونی چند تا یوزر تو سیستم تعریف کنی بلکه بحث اینه که این یوزرها بتونن همزمان توی سیستم باشن و کارهای خودشون رو بکنن. اگر می خوای توی لینوکس ببینیش خیلی ساده کافیه یک پنجره ترمینال باز کنی و توش بزنی who که نشون می ده کیا تو سیستم هستن. می بنی که شدین دو تا (: سه چهار تا پنجره دیگه باز کنی بیشتر هم می شین! هر کدوم از اینها یک لاگین جدا است.

همونطور که بیژن هم گفت، این قابلیت معمولا برای سرور استفاده می شه که چند نفر بتونن به شکل کامند لاین (یا گرافیکی) به سرور وصل بشن و ازش استفاده کنن ولی رو دسکتاپ هم می تونی. بالا که حالت متی رو دیدی و اگر مثلا دو تا X هم اجرا کنی، تو حالت گرافیکی هم می بینیش که دو نفر مستقل توی دو محیط گرافیکی مستقل (که مثلا با فشار دادن alt+ctrl+f7 و f8) می شه بینشون سوییچ کرد توی سیستم هستن.

این قابلیت دوم رو هنوز ویندوز ها ندارن و اگر بلد باشیم حداقل برای کل کل خوبه (: هااا
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی