انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی اولین پیام رسان الکترونیکی فارسی توسط محققان ایرانی  (دفعات بازدید: 8928 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
جام جم آنلاين: نسخه آزمایشی پنجمین پیام رسان الکترونیکی دنیا و اولین پیام رسان فارسی الکترونیکی با ارائه یک گیگابایت پست الکترونیکی به کاربران همراه با سیستم وبلاگ "ارسال مستقیم فایل" با عنوان TD messenger راه اندازی شد.
فراز حق پناه مدیر پروژه TD messenger در گفتگو با خبرنگار مهر در ابن باره گفت: در طراحی و ساخت این مسنجر از جدیدترین متدهای گرافیکی و برنامه نویسی استفاده شده است به طوری که دارای کلیه امکانات استاندارد و رقابتی با سایر مسنجرهای دنیا است.

وی با اشاره به ویژگیهای این سیستم پیام رسان، افزود: امکان نصب بر روی کلیه سیستم های عامل موجود، استفاده آسان از تمامی بخشهای سیستم، برقراری ارتباط صوتی و تصویری، نمایش لیست دوستان، ارسال پیام نوشتاری و صوتی به صورت آنلاین، ارسال و دریافت فایل بین دو کاربر و اتاقهای گفتمان از مهمترین استانداردهای یک پیام رسان الکترونیکی است که در حال حاضر تنها چهار شرکت yahoo مسنجر، msn مسنجر، paltalk و googletalk دارای این استانداردها هستند.
حق پناه سیستم off line پیام را از دیگر استانداردهای پیام رسان الکترونیکی عنوان کرد و اظهار داشت: دو شرکت yahoo messenger و paltalk دارای این سیستم هستند و TD messenger به عنوان سومین مسنجر دنیا دارای سیستم offline و پنجمین پیام رسان استاندارد دنیا از این سیستم برخوردار است.
وی در خصوص ویژگی های دیگر پیام رسان فارسی الکترونیکی خاطر نشان کرد: بر خلاف سایر سایتها، در yahoo messenger چراغ اینترنت در زمانی که اطلاعات رد و بدل نمی شود و کاربر online است ،خاموش است که این ویژگی نیز در TD messenger نیز وجود دارد. علاوه بر این کاربرانی می توانند رنگ و محتوای صفحه را به دلخواه خود تغییر دهند.
مدیر پروژه پیام رسان فارسی با بیان اینکه این سیستم اولین مسنجر دنیاست که به 4 زبان ارائه می شود اظهار داشت: این سیستم به زبانهای فارسی، انگلیسی، آلمانی و عربی به کاربران خود خدمات ارائه می دهد.
حق پناه گفت: شرکت تهران دیتا برای اجرای TD مسنجر به 21 نرم افزار دارای لیسانس نیاز داشت که با توجه به تحریم های ایران، توانست با مشکلات زیادی حق انحصاری نرم افزارهای لازم را بگیرد.
وی تاکید کرد: نسخه آزمایشی (نسخه بتا) TD messenger راه اندازی شده است که تا ماه آینده نسخه نهایی (آلفا) آن نیز آماده می شود و در اختیار ایرانیان سراسر دنیا قرار می گیرد.

منبع خبر :

http://jamejamonline.ir/shownews2.asp?n=225956&t=com

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
بسیار عالی هست . امیدوارم بتونند ایده های جدید درش بکار می برند چون تا اینجا تقریبا کپی برداری بوده

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
اگه برای همه سیستم عاملا باشه حرف نداره
کسی لینک دانلودش رو داره
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
برای لینوکسش رو گیز نیوردم
فعلا این برای ویندوزش
http://www.tehrandata.com/tdmessenger/td_messenger_v1_beta_202.exe

پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،

نشانی این پیغام‌رسان: http://www.tehrandata.com/tdmessenger/index.php

اما چند نکته:
* فکر کنم این دوستان تا حالا سیستم عاملی غیر از M$ Windows ندیدن! چون می‌گن پیغام‌رسانشون روی همه‌ی سیستم عامل‌ها کار می‌کنه در حالی که فقط روی ویندوز نصب می‌شه.
* نمی‌دونم چه جوری حساب کردن که شدن ۵امی! توی http://en.wikipedia.org/wiki/Instant_messaging#User_base می‌تونید فهرستی از پیغام‌رسان‌های مهم‌تر رو ببینید.
* تا جایی که بنده اطلاع دارم، یک نرم‌افزار اول به مرحله‌ی آلفا می‌رسه و بعدش به مرحله‌ی بتا!!!
* فکر کنم منظور این عزیزان از «۴ زبان»، زبان مخدوم (client) هست. در این صورت باید بگم که این‌ها حتی تا حالا Kopete و Pidgin رو هم ندیدن!
* در حالی که همه (از جمله Google و Yahoo) دارن به این سمت می‌رن که برای استفاده از خدمت‌هاشون نیازی به نصب برنامه نباشه، این دوستان جوری با افتخار در موردن پیغام‌رسانشون صحبت می‌کنن که انگار به فن‌آوری جدیدی دست پیدا کردن!
 :'(
من از این خبرگذاری‌ها (و در رأس همه، صدا و سیما) می‌سوزم که چرا این قدر بی‌سواد و بی‌درایت هستن. آخه هرکی اومد گفت من فلان کار بزرگ رو انجام دادم که نباید این جوری به خورد ملت بدنش...  ](*,)
با این حال دعا می‌کنیم که خداوند همه‌مون رو به راه راست هدایت کنه   :)
« آخرین ویرایش: 26 آذر 1386، 12:25 ق‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
منم دارم به نتايج شما در زمينه ختم به خير شدن ميرسم
واقعا فقط خدا بايد عاقبت ما رو ختم به خير كنه
اينم گزارش تصويري از اين مسنجر

http://i11.tinypic.com/837hgu8.jpg
هرچند خيلي مشكلات داره و بعضي قسمتاش هنوز غير فعاله ولي آينده خوبي رو ميشه براش پيش بيني كرد
در ضمن سايتشون با فاير فاكس مشكل داره
با اپرا امتحان نكردم
ولي امكانات بسيار جالبي داره
و مهمتر از همه با php نوشته شده

« آخرین ویرایش: 12 آذر 1386، 12:00 ق‌ظ توسط molavy2003 »
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین sudotux

• *
امیدوارم هر Ú†Ù‡ زودتر نسخه لینوکسیش هم بیاد وگرنه هر Ú†ÛŒ دیدن از چشم خودشون دیدن !!!!  ;)

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
امیدوارم هر چه زودتر نسخه لینوکسیش هم بیاد وگرنه هر چی دیدن از چشم خودشون دیدن !!!!  ;)
ما هم امیدواریم زودتر نسخه ی لینوکس رو بدن اگر چه من نمی فهمم این قضیه چه ارتباطی به لینوکس(عموما) و اوبونتو(خصوصا) داشته که اینجا مطرح شده !!! :(
@cybertux
no sign

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
اینم ربط
کسی می تونه تو اوبونتو اینو راش بندازه
اجراش که کردم خطای html.ocx یا یک چیزی شبیه همین رو میداد.
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین sudotux

• *
امیدوارم هر چه زودتر نسخه لینوکسیش هم بیاد وگرنه هر چی دیدن از چشم خودشون دیدن !!!!  ;)
ما هم امیدواریم زودتر نسخه ی لینوکس رو بدن اگر چه من نمی فهمم این قضیه چه ارتباطی به لینوکس(عموما) و اوبونتو(خصوصا) داشته که اینجا مطرح شده !!! :(

به خاطر اینکه توی متن خبر اومده که توی تمام سیستم عامل ها اجرا میشه , خبرش رو اینجا آوردم.  :) ;)

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
بهتر بود در تولیدش از نرم افزارهای آزاد کمک می گرفتند
و همینطور بعنوئان نرم افزار آزاد تولید می کردند تا موجب رشد و توسعه اون بشه
و البته با هزینه بسیار پایین تر ](*,)
و یا حتی یکی از همین نسخه های پیام رسان آزاد رو توسعه میدادند و با زبان فارسی سازگارترشون مینمودند. :-X
تا اونجایی که من میدونم نرم افزار کلاینت چندان اهمیتی نداره و مهم یک  پایگاه داده قوی
و سروری که بتونه کاربر داخلی رو حمایت کنه مهمه. ::)

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
سایت تهران دیتا با فایرفاکس مشکل داره یا فقط من باهاش مشکال دارم ؟  ::) ???
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
نقل‌قول
در ضمن سايتشون با فاير فاكس مشكل داره
برای من هم مشکل داشت
با مرورگر وب گنوم هم امتحان کردم مشکل داشت
برای من نوار فلش میاد روی متن و صفحه و تقریبا نصف صفحه رو میگیره
تنها مشکلش همین بود.
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
آخه کسی که ادعا می‌کنه پنجمین مسنجر دنیا رو داره باید سایتش به این شکل باشه ؟ این درسته ؟  ](*,) .
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین sudotux

• *
متاسفانه الان متوجه شدم که این مسنجر فقط برای ویندوز نوشته شده و متن خبر هم اشتباه است !!!!!!  ](*,) ](*,) ظاهرا اینا فکر می کنند تنها سیستم عامل دنیا ویندوز هست !!!!!!!   ??? ](*,) ](*,)

توی سایت زیر هم ببینید , پایین صفحه سمت چپ نوشته :  نصب در تمامی سیستم عامل های شرکت میکروسافت .

http://www.tehrandata.com/tdmessenger/