انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی اولین پیام رسان الکترونیکی فارسی توسط محققان ایرانی  (دفعات بازدید: 8924 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
من بهشون یک پیغام دادم و این مووضع رو گوشزد کردم
حالا تا ببینم چی میگن
یک تاپیک هم تو فرومشون ساختم
تو فرلومشون یک قسمت هم برا لینوکس دارن که خیلی بی حاله
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک

توی سایت زیر هم ببینید , پایین صفحه سمت چپ نوشته :  نصب در تمامی سیستم عامل های شرکت میکروسافت .

حداقل ننوشتن مایکرسافت  :D
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین death

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
نقل‌قول
حق پناه سیستم off line پیام را از دیگر استانداردهای پیام رسان الکترونیکی عنوان کرد و اظهار داشت: دو شرکت yahoo messenger و paltalk دارای این سیستم هستند و TD messenger به عنوان سومین مسنجر دنیا دارای سیستم offline و پنجمین پیام رسان استاندارد دنیا از این سیستم برخوردار است.

](*,) این آقا تو عمرش هیچ مسنجر دیگه ای ندیده که داره این چرندیاتو تحویل مردم میده . واقعا جای شرمه ....  ببندید تا وقتی  سهمیه بندی نشده  - ببندید !
Confront me unholy ones
Bastard saints scorn of the earth
I summon thee now poison me
Death under will burn in my soul

آفلاین death

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: راه اندازی اولین پیام رسان الکترون&
« پاسخ #18 : 12 آذر 1386، 03:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
اجراش که کردم خطای html.ocx یا یک چیزی شبیه همین رو میداد.
این فایل یک activex ویندوزه و پولی هم هست . احتمالا باید نسخه ای از اون رو کنار فایل اجرایی بزارید و بعد با wine اجراش کنید .

ویرایش :

برنامرو گرفتم - با vb نوشته شده و از یک سری activex های پولی آماده ( لایسنس شده یا نشده اطلاع ندارم ! ) استفاده میکنه . application server ای هم در کار نیست - برنامه وصل میشه به یک بخشی از سایت ، در اصل انگار مسنجر تحت وب رو دارید تو desktop با یک client اجرا میکنید . فکر نکنید حالا چی شده و منتظر نسخه لینوکسش بمونید . هنر به خرج بدن با کمک سمبلاسیون همیو برای کاربرای ویندوز جمع و جور کنن خیلی هنر کردن !

نمایی از برنامه : http://img.majidonline.com/pic/128860/mes.jpg

« آخرین ویرایش: 12 آذر 1386، 04:35 ب‌ظ توسط death »
Confront me unholy ones

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
نمایی که گزاشتی برای این اینجوریه که اکانت نداری
اول باید تو وب سایتش یک اکانت بسازی
و فقط چند ثانیه ای که چک میکنه اینجوریه
یعنی لوگوی چک کردن نداره
من این متن رو براشون نوشتم ببینید خوبه
.......................
از اونجایی که هیچ سایتی بدون مشکل نیست و تا مشکلات گفته نشه در جهت رفع اونا تلاشی هم نخواهد شد
دوستان لطف کنن اگه مشکلی در سایت دیدن اینجا مطرح کنن
...................
خودم چند تا مشکل دیدم که اینجا میگم

۱.
سایت با مرورگرهای اپرا و فایرفاکس مشکل داره
منوی کناری روی نیمی از صفحه رو میگیره
در اپرا هر دکمه ای رو که کلیک میکنی این پیغام میاد
<www.tehrandata.com>

This example doesn't work in Opera
همچنین با مرورگر وب گنوم هم مشکل داره (اپیفانی)
در ضمن من یک گاف در سایت دیدم و اون هم این بود که نسخه آلفا رو به عنوان نسخه نهایی معرفی کرده بود
در حالی که نسخه آلفا حتی قبل از نسخه بتا میاد
و بعد برای رفع اشکال بتا میاد و همین طور بتا ۱ و بتا۲ تا مشکلات حل بشه تا دست آخر نسخه نهایی ریلیز شه
...........
و در ضمن من لینکی برای لینوکس گیر نیاوردم در حالی که همه جا گفته و نوشته شده این برنامه برای تمام سیستم عامل ها هست
لطفا اگر لینک برای لینوکس هست در دسترس قرار بدبد (با راهنمای نصب) و اگر نیست لطف کنید یک اصلاح کوچیک تو سایت انجام بدید.
در ضمن اینجا می تونید یک لیست از مسنجرایی که تا الان ساخته شدن ببینید
http://en.wikipedia.org/wiki/Instant...ging#User_base
فکر نکنم تی دی مسنجر قبل از اونا ساخته شده باشه
چه الزامی داره حتما رتبه این مسنجر تک رقمی باشه
مگه کنکوره
امیدوارم مشکلات هرچه زودتر رفع بشه و نسخه نهایی هم هرچه زودتر و با کمترین اشکال آماده بشه.
موفق باشید.
................
حالا براشون نوشتم ببینم حذف می کنن جواب می دن چی کار میکنن

پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
    • سایت شخصی
حالا اینجا رو نگاه کنید
نقل‌قول
بزرگترین مرکز اینترنتی ایرانیان
یک فیلمی بود از اول نقش مکمل به نقش اصلی  میگفت یا تو خیلی احمقی یا خیلی زرنگی
واقعا نمی دونم در مورد این سایت چی بگم
یا خیلی بلند پروازن یا واقعا سود جو و دروغگوین
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

...........

سایت شخصی

آفلاین death

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: راه اندازی اولین پیام رسان الکترون&
« پاسخ #21 : 12 آذر 1386، 05:07 ب‌ظ »
دوست عزیز این حالت بعد از لاگین کردن بوجود اومد .

http://img.majidonline.com/pic/128861/mes2.JPG
اینو ببینید ، سومین مسنجر با قابلیت off line - جهان  :-X  باید اینطوری باشه ؟ برنامه web app رو با component internet tools اجرا کنه به عنوان مسنجر ؟

....... گیر آوردن ملتو
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1386، 05:12 ب‌ظ توسط death »
Confront me unholy ones

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551

توی سایت زیر هم ببینید , پایین صفحه سمت چپ نوشته :  نصب در تمامی سیستم عامل های شرکت میکروسافت .

حداقل ننوشتن مایکرسافت  :D
به نکته‌ی جالبی اشاره کردی: بنظر میاد از بیسوادی گفتن میکروسافت چون باس بگه مایکرو مثل مایکروفر و ...
Humanity to others...

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
سایتشون که با فایرفاکس 3 مشکل داره و وای بروزی که دیگه سایت ادم با فایرفاکس 3 مشکل داشته باشه . اگر این اتفاق برای سایت من بیفته که با فایرفاکس 3 مشکل داشته باشه خودم رو می اندازم زیر الاغ که زیر دست و  پاش له و لورده بشم .
می گم این چند وقته چی شده همه شدن دایه عزیز تر از مادر برای فناوری های جدید . این جام جم هم که دیگه اخرشه .
راستی من هم می خوام یک مسنجر با نام TDL messenger بسازم که مخفف Tingolo Dingo Linux messenger هست . کسی هست به من کمک کنه در ضمن می خوام با ادوبی فتوشاپ بسازمش و اینکه لایسنس فتوشاپی که استفاده می کنم کاملا قانونی هست خودم از اینترنت دالودش کردم با کرکش ولی قانونیه .
وقتی میاید توی لینوکس سعی کنید وقتتنو لینوکسی صرف کنید یعنی برای هر کاری دلیل داشته باشید واسه این چیزایه الکی وقت خودتونو هدر ندید

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
دوست عزیز این حالت بعد از لاگین کردن بوجود اومد .

http://img.majidonline.com/pic/128861/mes2.JPG
اینو ببینید ، سومین مسنجر با قابلیت off line - جهان  :-X  باید اینطوری باشه ؟ برنامه web app رو با component internet tools اجرا کنه به عنوان مسنجر ؟

....... گیر آوردن ملتو

پنجمین مسنجر دنیاست   :o  ;D  :D  :-X

آفلاین Mammad81

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64

راستی من هم می خوام یک مسنجر با نام TDL messenger بسازم که مخفف Tingolo Dingo Linux messenger هست . کسی هست به من کمک کنه در ضمن می خوام با ادوبی فتوشاپ بسازمش و اینکه

آفلاین sudotux

• *
  • ارسال: 2269
TD Messenger یک دروغ بزرگ!

اگر اهل خواندن اخبار فناوری اطلاعات باشید به احتمال زیاد به تازگی نام TD Messenger را زیاد شنیده اید و در مورد آن خبرهای کاملاً یکسان خوانده اید. اگر اهل وب هم نباشید احتمالاًهمین چند شب پیش از طریق تلویزیون (20:30) از شاهکار جدید ایرانی ها که به عنوان اولین مسنجر (پیغام رسان الکترونیکی) فارسی و پنجمین مسنجر دنیا! از آن یاد شد باخبر شده اید. قبلاز خواندن ادامه این نوشته خیالتان را راحت کنم که این شاهکار جدید چیزی جز یک دروغ بزرگ نیست.

نمیدونم سازنده های این برنامه در چه زمانی سیر می کنند که مسنجرهای دنیا را فقط چهارتا میدانند. احتمالاً تا به حال اسمی از AOL نشنیده اند. توصیه می کنم ابتدا این خبر را بخوانید سپس ادامه این نوشته را بخوانید. در اینجا از لحاظ فنی به بررسی صحت خبر مذکور می پردازیم.

در طراحی و ساخت این مسنجر از جدیدترین متدهای گرافیکی و برنامه نویسی استفاده شده است به طوری که دارای کلیه امکانات استاندارد و رقابتی با سایر مسنجرهای دنیا است.

اولین چیزی که شما پس از نصب و اجرای این مسنجر با آن برخورد می کنید ظاهر کاملاً غیر استاندارد و نازیبای (به نظر من) آن است. اسکین برنامه تقلیدی نا موفق از یاهو! مسنجر است، استفاده از فونت های کاملاً غیراستاندارد با اندازه های مختلف صفحه اصلی این مسنجر را کاملاً نا موزون نموده است که کاربر قادر به تغییر اندازه آن نخواهد بود. در کل رابط کاربری این مسنجر بسیار ضعیف بوده و لفظ “استفاده از جدیدترین متدهای گرافیکی در ساخت این مسنجر

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
تا بوده هممین بوده ! این ها می‌خواستن خودشون رو بزرگ جلوه بدن بگن آقا خانوم ما هم هستیم !!!!
مصلما یک کاربر تازه کار به این جور چیزا فکر نمی‌کنه  ;) همینجوری دانلود میکنه بعدشم اجرا !!! بعد می‌گه ماشالله ایول عجب برنامه‌ای درست کردن، پنجمین مسنجر دنیا رو من دارم استفاده می‌کنم !! (چیزیه که من خودم دیدم) . این مسنجر هم برای همین منظور درست شده ... وگرنه یک کاربر حرفه‌ای یا معمولی که نمیاد از این استفاده کنه ! این می‌شه که خودشون رو جلوی چندتا کاربر از همه‌جا بیخبر بزرگ جلوه می‌دن  ;)

البته نمی‌شه گفت که کارشون بده، ولی می‌تونستن بهتر از این کار کنن . مثلا برای چنین نرم‌افزاری که ادعای پنجمین مسنجر بودن رو داره ویژوال بیسیک واقعا مقدماتی هست می‌تونستن از C++ ویا حداقل از پایتون استفاده کنن تا بشه گفت حداقل 10000امین مسنجر هست  ;D و اینکه بتونن اون رو تو سیستم عامل های مختلف کامپایل و اجرا کنن !

ولی خب کاری هست که شروع کردن و باید تو نسخه‌های بعدی بهتر عمل کنن و از بزرگ نمایی دوری کنند !

آفلاین sudotux

• *
  • ارسال: 2269

البته نمی‌شه گفت که کارشون بده، ولی می‌تونستن بهتر از این کار کنن . مثلا برای چنین نرم‌افزاری که ادعای پنجمین مسنجر بودن رو داره ویژوال بیسیک واقعا مقدماتی هست می‌تونستن از C++ ویا حداقل از پایتون استفاده کنن تا بشه گفت حداقل 10000امین مسنجر هست  ;D و اینکه بتونن اون رو تو سیستم عامل های مختلف کامپایل و اجرا کنن !

منم نمیگم که کارشون بد بوده . به هر حال زحمت کشیدند و یک کاری رو شروع کردند . مشکل من اینه که چرا دروغ و بزرگ نمایی ؟؟؟ تا جایی که کار به صدا و سیما و اخبار ۲۰:۳۰ میکشه !!