انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایا انتی ویوروس در لینوکس نیاز هستش؟(حل شد)  (دفعات بازدید: 1798 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammadanvary

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
  • دست در دست هم دهيم به مهر اوبونتوي خويش را...
با سلام من چند جا شنیدم برا لوبونتو انتی ویروس لازم نیست.چون اصلا ویروس نمی گیره! ایا این درسته؟
و اگه درسته چرا ویروس نمی گیره
« آخرین ویرایش: 22 دی 1390، 03:31 ب‌ظ توسط mohammadanvary »
M.ubuntu

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
با سلام من چند جا شنیدم برا لوبونتو انتی ویروس لازم نیست.چون اصلا ویروس نمی گیره! ایا این درسته؟

سلام

این موضوع قبلا تو انجمن باید دربارش بحث شده باشه. تو لینوکس ما ویروس نداریم. شاید یکی از دلایلش این باشه که اگر ویروسی هم براش ساخته بشه چون اوپن سورس هستش بلافاصله بعد از مدت کوتاهی اون مشکل امنیتی برطرف میشه و اون ویروس از پا درمیاد  ;D

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
این موضوع قبلا تو انجمن باید دربارش بحث شده باشه
1+

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
خب لینوکس اول از همه برخلاف سیستم عامل ویندوز منبع باز هستش. در صورتی که مشکلی یا باگی وجود داشته باشه که بشه ازش سوء استفاده کرد مطمئنا خیلی افراد اونو میبینن و سریع تر از ویندوز مشکل برطرف میشه. در حالی که در ویندوز داستان خیلی فرق داره.

دوم هم اینکه تعداد کاربرهای لینوکس به مراتب خیلی کمتر از ویندوز هست.
هدف از طراحی ویروس و کلا بدافزارها تخریب اطلاعات کاربرها هست که خب در لینوکس بخاطر تعداد پایین معمولا این کارو نمیکنن در حالی که ویندوز کاربرهای خیلی بیشتری داره.

البته این موضوع به این معنی نیست که اصلا خطری وجود نداره.
همین چندی پیش تو اینترنت 2نفر مشکلشونو مطرح کرده بودن که همگی گفته بودن علائم ویروس هستش.
ولی... درصد آلودگی خیلی خیلی پایینه و جدا آدم باید بدشانس باشه که گرفتار ویروس بشه.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
یکی از دلایلی که لینوکس ویرسی نمیشه اینه که هر کس از هر پلیر،مرورگر اینترنت،یا چک میلی که بخواد استفاده میکنه.واین کار رو برای ویروس نویس سخت میکنه چون برای پخش یه ویروس باید قربانی و قربانی های بعدی از یه برنامه مشابهه استغاده کنند.که این فضا در ویندوز هست شما مجبورید از یه پلیر مرورگر اینترنت و چک میل استفاده کنید و نمیتونید اونا رو پاک کنید چون مثلا با پاک کردن ie سیستم بالا نمیاد.درسته که شما میتونید به جای ie از opera استفاده کنید ولی اون درگاه باز هستش که یه هکر بتونه واردش بشه.(اگه اشتباه نکنم 10سال پیش بیش از 50میلیون کاربر ویندوز ظرف 48 ساعت از طریف اوت لوک الوده شده بودند.)

و اینکه چاقو هیچوقت دسته خودشو نمیبره.بهترین هکرها و برنامه نویس تو گسترش و کارامد کردن لینوکس نقش داشتند.(اگه همین هکر برای ویندوز ویروس مینویسند تنها دلیلش این است که میخوان با سلطنت ماکروسافت مبارزه کنند و از اون میخوان به جای پر کردن جیب خودش به فکر کارامد کردن و امنیت ویندوز باشه)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین mohammadanvary

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
  • دست در دست هم دهيم به مهر اوبونتوي خويش را...
عالی بود
از همه ی برو بچ ممنونم
M.ubuntu

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
عالی بود
از همه ی برو بچ ممنونم

اگه مشکلتون حل شد لطفا عنوان "(حل شد)"را به اخر تاپیک اضافه کنید.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
با سلام.
امروز صبح وقتی اوبونتو 11.10 رو ران کردم متوجه شدم جای دکمه های مینیمایز عوض شده.حتی فرم تمم نیز عوض شده بود.خلاصه از بی خوابی نصفه شب شروع کردم به شخم زدن نت تا بفهمم مشکل از کجاست(قبل خاموش کردن چند تا برنامه subtitke editor و یه فایل rar نصب کرده بودم).
اخرین فکری که به نظرم رسید اسکن کردن اوبونتو بود.انتی ویروس فایل الوده ای رو تو فولدر فایر فاکس شناسایی کرد من هم سریع پاکش کردم.

ولی مشکل من هم چنان پا برجاست.

یه سوال:کسی از دوستان می تونه کمک کنه؟

--------------------------------------------------------------------------
ویرایش
بالاخره تونستم با پاک کردن برنامه های نصب شده و چند تا دستور مشکل رو حل کنم.
در کل ویروس جالبی بود،که جای مینی مایز پنجره ها رو عوض میکرد.ببینید حداکثر کار یه ویروس تو لینوکس.تو ویندوز خدا بیامرز یه بار لپ تابم ویروس top folder گرفت بیچارم کرد.
« آخرین ویرایش: 27 دی 1390، 09:26 ق‌ظ توسط jackshepherd »

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
در کل ویروس جالبی بود،که جای مینی مایز پنجره ها رو عوض میکرد.ببینید حداکثر کار یه ویروس تو لینوکس.تو ویندوز خدا بیامرز یه بار لپ تابم ویروس top folder گرفت بیچارم کرد.

هیچ ویروسی در تمام عمرم برام بدتر از Kazme gheyz نبوده آخه اینقدر رو اعصابت راه میره بعدش هم می گه  Kazme gheyz من که ویرس ها دستی هم پاک می کردم نمی شد باز هم بود هر کاری که میکردم نمی شد. تا اینکه یکی از دوستام نرم افزار Manual Anti virus رو ساخت و مشکل ما رو حل کرد هر ویروسی که میومد به پایگاه داده اش اضافه می کردیم و خودش پاکشون می کرد کسپر اسکایی بودیم واسه خودمون! هی یاد ویرسهای لجنزار میکروب سافت به خیر یا اعصاب خورد کنی هاش یاد باگ هاش یاد مشکلاتش یاد همشون به خیر که دیگه توی اوبونتو ازشون هیچ خبری نیست واقعا دلم برای همشون تنگ شده اینقدر که تصمیم گرفتم یه سیستم دیگه بگیرم و روش لجنزار (Marsh = windows) نصب کنم تا باز هم ویرسی بشم و باز هم توی با خیال راحت دزدی کنم و بگم همه ی هموطنانم دارن دزدی می کنن ما هم روش نگم من نه اگه هرکسی به خودش بگه فقط من نه دنیامون گلستونی میشه واسه خودش دنیایی که نه دروغی توش باشه نه دزدی و نه کلک نه گرگ و بره بازی بشه به همه اعتماد کرد. شرمنده دوستان ولی بعضی وقتها آدم دلش می گیره این انجمن شده مثل خونم جای دیگه ای نمیرم ببخشید کمی درد دل کردم.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین sajadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
سلام .... دوست عزیز  چطور شده ماکروسافت شده میکروب ... باید بگم که شما از طریق ویندوز با لینوکس آشنا شدید ... پس آشناییتون رو مدیون اونید.... یا علی

آفلاین solook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
هرچیزی انذاره خودش ارزش داره !

گاهی میکروب تو بدن ادم رو واکسینه میکنه

ضمن اینکه از بدبختی های ما اینه که کامپیوتر رو با ویندوز میشناسیم

آفلاین AliR18

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
میکروب/ دزد بزرگ و...

حالا گیرم یکی از ویندوز با لینوکس آشنا شده باشه ، آشنا شدن از طریق ویندوز دلیل نمیشه مدیون ویندوز بشیم ویا معایب فوق العاده زیادشو نگیم!

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
باز بحث به بی راهه رفت! شرمنده ام.
اما به نظر من همونه میکروب سافت و اون محصول کوچیکه اش هم مارش یعنی لجنزار.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با سلام.
امروز صبح وقتی اوبونتو 11.10 رو ران کردم متوجه شدم جای دکمه های مینیمایز عوض شده.حتی فرم تمم نیز عوض شده بود.خلاصه از بی خوابی نصفه شب شروع کردم به شخم زدن نت تا بفهمم مشکل از کجاست(قبل خاموش کردن چند تا برنامه subtitke editor و یه فایل rar نصب کرده بودم).
اخرین فکری که به نظرم رسید اسکن کردن اوبونتو بود.انتی ویروس فایل الوده ای رو تو فولدر فایر فاکس شناسایی کرد من هم سریع پاکش کردم.

ولی مشکل من هم چنان پا برجاست.

یه سوال:کسی از دوستان می تونه کمک کنه؟

--------------------------------------------------------------------------
ویرایش
بالاخره تونستم با پاک کردن برنامه های نصب شده و چند تا دستور مشکل رو حل کنم.

دوست عزیز اون فایل همون‌طور که تو تاپیک مربط بهش هم توضیح دادم ویروس نیست. یه فایله که فقط توسط clam مشکوک شناخته می‌شه. عوض شدن جای دگمه‌ها و تغییر تم مربوط به تنظیمات گنوم و metacity می‌شه که همون‌طور که خودتون اشاره کردید با یه دستور درست می‌شه. تازه اگه با معماری گنوم آشنا باشید نیاز به همون یه دستور هم نیست و فقط باید یه عبارتی رو توی یکی از فایل‌های تنظیمات عوض کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
راستش دوست عزیز تواین پست مشکلم بر طرف شد.

دلیل اینکه یه پست جدا واسه clamav و اون ویروس http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,29367.0/topicseen.html ایجاد کردم این بود که اولا تو انجمن هم چین بحثی نبود و دوم اینکه واقعا جای نگرانی بود.و تو تاپیک جدیدی که ایجاد کردم جدای از این پست هستش.(که اگه یکی از دوستان به مشکل مشابه برخورد کرد راحتر به جواب برسه.)و دوستان زحمت کشیدند جواب دادند.