انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات بک تاره کار  (دفعات بازدید: 1090 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farid_mov2006

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
مشکلات بک تاره کار
« : 22 دی 1390، 01:52 ب‌ظ »
سلام
دوستان بنده تاره  اوبونتو را نصب کردم و سوالاتی برام پیش اومده که از دوستان درخواست کمک دارم
1/امروز کرومیوم را از سایت سافت پدیا دانلود کردم به صورت فایل زیپ اما طریقه نصبش را بلد نیستم/مثل اینکه مشابه کروم تو ویندوز نصب نمیشه/
2/برنامه  اینترنت دانلود منیجر برای اوبونتو هم هست؟(یا برنامه های مشابه ان)
3/برای پخش فایلهای صوتی و تصویری که تو ویندوز به راحتی احرا میشن توی لینوکس مشکل پخش دارن برای حل این مشکل باید چیکار کرد؟/ظاهرا فرمتش نمیخونه
اوبونتو را از دوستم گرفتم گمونم ورژنش 10.10 باشه
با تشکر

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
پاسخ به: مشکلات بک تاره کار
« پاسخ #1 : 22 دی 1390، 02:05 ب‌ظ »
با سلام.
ورود شما به انجمن اوبونتو و دنیای لینوکس تبریک میگم.

1/امروز کرومیوم را از سایت سافت پدیا دانلود کردم به صورت فایل زیپ اما طریقه نصبش را بلد نیستم/مثل اینکه مشابه کروم تو ویندوز نصب نمیشه/
کرومی که شما دانلود کردین احتمالا با فرمت tar.gz هستش یعنی باید کامپایل کنید.من به شما software senter (تو خود اوبونتو هست،مخازن نصب برنامه در اوبونتواست) رو پیشنهاد میکنم که به راحتی میتونید برنامه های مورد نیاز خود را نصب کنید.

2/برنامه  اینترنت دانلود منیجر برای اوبونتو هم هست؟(یا برنامه های مشابه ان)
من به شما multiget برای دانلودو qbittorrentبرای تورنت پیشنهاد میکنم.

3/برای پخش فایلهای صوتی و تصویری که تو ویندوز به راحتی احرا میشن توی لینوکس مشکل پخش دارن برای حل این مشکل باید چیکار کرد؟/ظاهرا فرمتش نمیخونه
چون اوبونتو به طور پیش فرض کدک های تجاری رو پخش نمیکنه.شما میتونید از برنامه smplayer یا vlc استفاده کنید(تو مخازن است).برای اجرای فایلهای صوتی وتصویری در اوبونتو یه فایل صوتی یا تصویری را mplayer باز کنید یه پلاگین باز میشه و از شما میخواد برای پخش فایل مورد نظر کدک ها رو اینترنت دانلود کنید.با نصب اون کدک ها فایل های صوتی و تصویری برای شما به نمایش در میاد.

دوست عزیز تمام جواب این سوال ها تو انجمن هستش با یه کمی جستجو به جواب میرسیدین.و لطفا عنوان مناسبی رو برای تاپیک خود انتخاب کنید.با تشکر.
« آخرین ویرایش: 22 دی 1390، 02:07 ب‌ظ توسط jackshepherd »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین farid_mov2006

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 22 دی 1390، 06:21 ب‌ظ »
slm
ba tashakor az rahnamaeiton va ozr khahi bekhatera entekhab bade onvan/eshala dafe dega raayat mekonam/
2soal dega ham ba eazaton daram
aval enka bara font farsi bayad chekar vkonam?firefox farsi ro khob nashon nameda va  hata bara neveshtan ham frsi nadare?
dovom enka ta deroz software center baz mikard ama emroz harchi rosh clock mikonam baz namekona yani mouse halate load megera ama chezi bash namesha...bayad chikar konam?

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 22 دی 1390، 06:29 ب‌ظ »
سلام
دوستان بنده تاره  اوبونتو را نصب کردم و سوالاتی برام پیش اومده که از دوستان درخواست کمک دارم
2/برنامه  اینترنت دانلود منیجر برای اوبونتو هم هست؟(یا برنامه های مشابه ان)
اوبونتو را از دوستم گرفتم گمونم ورژنش 10.10 باشه
با تشکر

سلام.
به دنیای ازاد خوش اومدین
به شدت توصیه می‌شه که هزگز برای داشتن برنامه‌‌ها اون‌ها رو از سایت‌های متفرقه دانلود نکنید. مرکز نرم‌افزارهای اوبونتو برای پاسخ به این نیاز کاربران ایجاد شده. گنو/لینوکس اقیانوسی از نرم‌افزارهای کاربردی مختلفه و برای هرنیازی ده‌ها نرم‌افزار مختلف برای افراد مختلف وجود داره. مثلا من برای دانلود از wget استفاده می‌کنم و اون رو بهترین می‌دونم. ولی ممکنه شما با multiget راحت‌تر باشین. برای انتخاب برنامه‌ی منایب خودتون لازمه که همه رو تست کنین و ببینین که کدومشون با روحیات شما سازگارتره. برای یافتن برنامه هم همون‌طور که گفته شد می‌تونین از قسمت جست‌وجوی مرکز نرم‌افزارهای اوبونتو بهره بگیرین ;)
برای پخش فایل‌های صوتی و تصویری به اضافه‌ی کلی امکانات مفید دیگه هم بسته‌ی «ubuntu-restricted-extras» رو از مرکز نرم‌افزارهای اوبونتو نصب کنین
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 22 دی 1390، 06:41 ب‌ظ »
slm
ba tashakor az rahnamaeiton va ozr khahi bekhatera entekhab bade onvan/eshala dafe dega raayat mekonam/
2soal dega ham ba eazaton daram
aval enka bara font farsi bayad chekar vkonam?firefox farsi ro khob nashon nameda va  hata bara neveshtan ham frsi nadare?
dovom enka ta deroz software center baz mikard ama emroz harchi rosh clock mikonam baz namekona yani mouse halate load megera ama chezi bash namesha...bayad chikar konam?

برای نصب فونت فارسی از این اسکریپت استفاده کن: http://cyberrabbits.net/344/farsifonts-installer-linux/
برای اضافه کردن لی‌اوت فارسی برای کی‌برد به بخش مربوطه در تنظیمات سیستم برو
برای این که متوجه بشیم چرا مرکز نرم‌افزاری اوبونتو بالا نمی‌اد هم یه ترمینال باز کن و توش بنویس:$ software-center و خروجی‌ای که می‌ده رو این‌جا بنویس
در ضمن به شدت توصیه می‌شه که از اوبونتو ۱۱.۱۰ استفاده کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین farid_mov2006

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 23 دی 1390، 06:56 ق‌ظ »
khoroji terminal:
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/apt/aptcache.py", line 105, in open
    self._cache = apt.Cache(GtkMainIterationProgress())
  File "/usr/lib/python2.6/dist-packages/apt/cache.py", line 88, in __init__
    self.open(progress)
  File "/usr/lib/python2.6/dist-packages/apt/cache.py", line 126, in open
    self._cache = apt_pkg.Cache(progress)
SystemError: E:Encountered a section with no Package: header, E:Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/us.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_maverick_universe_binary-i386_Packages, E:The package lists or status file could not be parsed or opened.
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/bin/software-center", line 90, in <module>
    app = SoftwareCenterApp(datadir, xapian_base_path, options, args)
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/app.py", line 316, in __init__
    self.view_switcher = ViewSwitcher(self.view_manager, datadir, self.db, self.cache, self.icons)
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/view/viewswitcher.py", line 59, in __init__
    store = ViewSwitcherList(view_manager, datadir, db, cache, icons)
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/view/viewswitcher.py", line 321, in __init__
    self._update_channel_list()
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/view/viewswitcher.py", line 395, in _update_channel_list
    self._update_channel_list_installed_view()
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/view/viewswitcher.py", line 448, in _update_channel_list_installed_view
    if (pkgname in self.cache and
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/apt/aptcache.py", line 128, in __contains__
    return self._cache.__contains__(k)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute '__contains__'
« آخرین ویرایش: 25 دی 1390، 02:00 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
پاسخ : مشکلات بک تاره کار
« پاسخ #6 : 11 فروردین 1391، 06:50 ب‌ظ »
با سلام
الان مشکل این software-center چیه؟
اگه مشکل حل‌شده که هیچ ولی اگر هنوز مشکل پابرجاست کمک کنید
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی