انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد Eclipse  (دفعات بازدید: 4551 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nazi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
سوال در مورد Eclipse
« : 12 آذر 1386، 03:22 ب‌ظ »

سلام به همه دوستان،
من به تازگی Eclipse را بر روی لینوکس Ubuntu نصب کردم اما خیلی از امکانات را در آن نمی بینم مثل ایجاد پروژه های J2EE و استفاده از visual editor برای مشاهده یک فریم در حالت design و اصولا طراحی فرم به صورت ویژوال ظاهرا در Eclipse گنجانده نشده است پس چرا این همه از Eclipse تعریف و تمجید می کنند، یعنی در این حالت با یک text editor چه تفاوتی دارد؟

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
پاسخ به: سوال در مورد Eclipse
« پاسخ #1 : 12 آذر 1386، 04:25 ب‌ظ »
سلام

شما احتمالا Eclipse Classic رو دانلود کردید که به صورت پیش فرض ممکنه ابزار هایی رو که شما می خواهید نداشته باشه. شما نیاز دارید تا یه سری پلاگین برای eclipse نصب کنید.
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر برید:

http://www.eclipseplugincentral.com

موفق باشید
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #2 : 12 آذر 1386، 09:52 ب‌ظ »
سلام،
eclipse به تنهایی یک IDEی کامل نیست. بلکه یک platform برای ساختن IDE هست.
یعنی این که برای استفاده از eclipse به عنوان IDE برای مثلاً X، شما باید plugin مربوط به X را نصب کنید.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
« پاسخ #3 : 12 آذر 1386، 10:22 ب‌ظ »
کاش کمی دقیق تر توضیح می دادید
این مشکل من هم هست
مثلا کابرد هاش
برای پایتون هم بدرد می خوره
مثلا gtk  رو با پایتون ادغام کنه
اگه هست چه پکیج هایی رو باید نصب کنم
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

lomion

• مهمان
« پاسخ #4 : 12 آذر 1386، 11:05 ب‌ظ »
دو راه دارید:
۱) دانلود از خود برنامه (نصب آنلاین) که برای این کار باید به قسمت ...help->software updates-> Find And Install باید برید و هر چی می خواید رو نصب کنید.
۲)‌ پلاگین ها رو جداگانه دانلود کنید و بعد دستی نصب کنید. توصیه من دانلود زیپ شده این IDE هست. که بهتر از نسخه مخازن هست. بعد از دانلود اون پلاگینها رو از حالت فشرده در بیارید و دستی  توی دایرکتوی eclipse بریزید طوری که محتویات دایرکتوریهای plugins و feature در دایرکتوریهای مربوطه کپی بشن. بعدش توی eclipse از طریق help->software updates-> Manage Configuration می‌شه فعالشون کرد!

کلا اولش سخته ولی بعدش خوبه!
برای محیط گرافیکی:
Visual Editor
GEF
EMF
رو یادم میاد لازم دارید.

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #5 : 13 آذر 1386، 12:53 ق‌ظ »
اگر هم نخواستین درد سر نصب دستی رو بکشین:
برای جاوا:
$ sudo apt-get install eclipse-jdt
برای سی/سی++:
$ sudo apt-get install eclipse-cdt
برای پایت
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1386، 12:55 ق‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین nazi

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 13 آذر 1386، 08:44 ق‌ظ »
مرسی، اما من دقیقا از چه آدرسی باید پلاگین ها رو بردارم؟ از کجا بدونم واسه انجام کارهای مورد نظرم چه پلاگینی لازم هست؟ eclipse-jdt رو نصب کردم اما چیز چندان مفیدی به محیط اضافه نشد. مثلا من به visual editor خیلی نیاز دارم تا بتونم از swing به صورت ویژوال استفاده کنم. ???

دو راه دارید:
۱) دانلود از خود برنامه (نصب آنلاین) که برای این کار باید به قسمت ...help->software updates-> Find And Install باید برید و هر چی می خواید رو نصب کنید.
۲)‌ پلاگین ها رو جداگانه دانلود کنید و بعد دستی نصب کنید. توصیه من دانلود زیپ شده این IDE هست. که بهتر از نسخه مخازن هست. بعد از دانلود اون پلاگینها رو از حالت فشرده در بیارید و دستی  توی دایرکتوی eclipse بریزید طوری که محتویات دایرکتوریهای plugins و feature در دایرکتوریهای مربوطه کپی بشن. بعدش توی eclipse از طریق help->software updates-> Manage Configuration می‌شه فعالشون کرد!

کلا اولش سخته ولی بعدش خوبه!
برای محیط گرافیکی:
Visual Editor
GEF
EMF
رو یادم میاد لازم دارید.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #7 : 16 آذر 1386، 02:48 ب‌ظ »
درود
اینجارو ببینید بد نیست

http://www.eclipse.org/downloads/moreinfo/compare.php

در ضمن  netbeans 6 هم نسخه نهاییش منتشر شده

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین nazi

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 17 آذر 1386، 09:48 ق‌ظ »
سلام، ممنون از همگی. من eclipse و VE رو از خود سایت eclipse گرفتم و مشکلم حل شد نمی دونم چرا package های ubuntu ناقص هست یا به روز نیست.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #9 : 22 آذر 1386، 03:09 ق‌ظ »
نقل‌قول
نمی دونم چرا package های ubuntu ناقص هست یا به روز نیست.
ناقص که نیست، همیشه کامل و تست شده هست. ولی امکان داره که به روز نباشه چون برای اینکه یک بسته جزو مخارن قرار داده بشه لازم هست که از هر نظر روش تست انجام بشه و پایداری و عملکرد صحیحش اثبات بشه تا توی مخازن قرارش بدن (یه جورایی همون هفت خان اوبونتو !!  :D ) واسه همین برنامه هایی که توسط شرکت های مختلف ارائه میشه، هلوپ نمی‌ره توی مخازن!!!   ;)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

lomion

• مهمان
« پاسخ #10 : 22 آذر 1386، 07:19 ق‌ظ »
نقل‌قول
نمی دونم چرا package های ubuntu ناقص هست یا به روز نیست.
ناقص که نیست، همیشه کامل و تست شده هست. ولی امکان داره که به روز نباشه چون برای اینکه یک بسته جزو مخارن قرار داده بشه لازم هست که از هر نظر روش تست انجام بشه و پایداری و عملکرد صحیحش اثبات بشه تا توی مخازن قرارش بدن (یه جورایی همون هفت خان اوبونتو !!  :D ) واسه همین برنامه هایی که توسط شرکت های مختلف ارائه میشه، هلوپ نمی‌ره توی مخازن!!!   ;)

من فکر می‌کنم بسته‌هایی که توی اوبونتو هستن، جامع نیستن چون باید یه کسایی پیدا بشن که برنامه‌ها رو از همون «هفت خوان!» رد کنن تا وارد مخازن بشن.  اونهم شاید به این دلیل باشه که هر eclipse سیستم خودش رو داره. و هنوز کسی پیدا نشده که بخواد پلاگینهای eclipse رو بذاره توی مخازن. برای این توصیه می کنم از سورس برای eclipse استفاده کنید. دنیای اوپن سورس خیلی بزرگتر از اونیه که بشه راحت توی یه توزیع جمعش کرد. تنها راهش اینه که یه فرمت استانده (استاندارد) برای Portability به علاوه یک سیستم همگن نصب ایجاد بشه. برای Eclipse همون فایلهای فشرده خوبن ولی سیستم نصب آنلاین Eclipse یک سری مشکلات داره.