انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب مودم در توزیعهای خانواده اوبونتو گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 12504 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
نصب مودم در توزیعهای خانواده اوبونتو گنو/لینوکس

از آنجایی که نصب مودم در اوبونتو یا هر گنو/لینوکس دیگه جزو اولین مشکلاتی است که یک کاربر ایرانی با آن مواجه میشود، در این انجمن نیز تصمیم گرفته شد تا بخشی خاص به سوالات و جوابها و راهنمایی‌ها در خصوص نصب انواع مودم در اوبونتو اختصاص یابد.
از کلیه کاربران محترم تازه وارد نیز درخواست میکنیم پیش از باز کردن یک عنوان و طرح پرسشی جدید در رابطه با مودم این نوشته و سایر پرسش و پاسخها را مطالعه نموده و سپس اقدام به طرح مسئله نمایند.

با تشکر

مقدمه

به طور کلی مودمها به دو دسته Internal و External تولید می‌شوند. تفاوت اصلی بین این دو نوع طبیعتا باید این باشد که یکی درون رایانه ولی نوع دیگر در کنار آن قرار می‌گیرد ولی موضوع به همین سادگی نیست. مودم برای پردازشهای مورد نیاز از یک تراشه استفاده می‌کند. بعضی شرکتهای تولیدکننده مودمهای Internal برای پایین آوردن هزینه تولید خود از چنین تراشه‌ای استفاده نکرده و در عوض عملکرد این تراشه را به صورت نرم‌افزاری شبیه‌سازی می‌کنند. البته این روش باعث ارزانتر شدن مودمهای تولید شده می‌شود ولی دو اشکال عمده دارد. اول اینکه مودم باید برای انجام پردازشهای خود از تراشه رایانه استفاده کند که باعث می‌شود بار اضافه‌ای روی رایانه بیاید و دوم اینکه عملکرد مودم بستگی به سیستم عامل مورد استفاده خواهد داشت زیرا وظیفه تراشه‌ای که باید در خود مودم باشد به عهده تراشه رایانه خواهد بود که این کار با کمک درایوری انجام می‌شود که صرفا برای آن سیستم عامل خاص تولید شده است. --نوید پایا

توضیح: مودمهای Internal یا داخلی همان Software modem یا Winmodem ها هستند. توجه نمائید که مودمهای خارجی که از درگاه USB به سیستم شما وصل میشوند نیز جزو این مجموعه می‌باشند.
مودمهای External یا خارجی همان Harware modem ها هستند که از درگاه COM به سیستم شما وصل میشوند.

راهنمای نصب

خوشبختانه یک راهنمای بسیار جامع برای نصب انواع مودم در اوبونتو توسط جامعه کاربران نوشته شده که امیدواریم به همت کاربران ایرانی این راهنما به فارسی ترجمه شده و در اختیار کاربران تازه‌وارد قرار گیرد.
این راهنما در آدرس https://help.ubuntu.com/community/DialupModemHowto در دسترس می‌باشد.

مودمهای ADSL USB

کاربرانی که مودمهای ADSL USB دارند میتوانند از این راهنما استفاده کنند.
https://help.ubuntu.com/community/UsbAdslModem
« آخرین ویرایش: 04 اردیبهشت 1386، 05:25 ب‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
سلام . راهنمای جامعی هستش مهدی جان . فکر کنم باید یه فکر اساسی براش بشه تا ترجمه و مورد استفاده قرار بگیره

آفلاین bdehghaniyan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام
من تو این صفحه رفتم. اما باید نوع مودم را مشخص کرد. از من خواست که scan modem را نصب کنم. همین کار رو هم کردم و به من چند صفحه خروجی داد. حال اصلا نمی دونم این خروجی که کلی خارجکی نوشته چی هست؟!!!
راستی مودم من اکسترنال خارجی و توسط کابل com به کامپیوتر وصل می شه. احیانا نمی دونین مدلش چی باید باشه و چگونه آن را باید نصب کرد؟ راستی اسم مودم هم acorp است. در ضمن این مودم در میز کار kda  به راحتی نصب می شه اما تو گنوم این طور نیست؟

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
پاسخ به: نصب مودم در توزیعهای خانواده اوبون&
« پاسخ #3 : 09 تیر 1386، 01:37 ب‌ظ »
سلام
من تو این صفحه رفتم. اما باید نوع مودم را مشخص کرد. از من خواست که scan modem را نصب کنم. همین کار رو هم کردم و به من چند صفحه خروجی داد. حال اصلا نمی دونم این خروجی که کلی خارجکی نوشته چی هست؟!!!
راستی مودم من اکسترنال خارجی و توسط کابل com به کامپیوتر وصل می شه. احیانا نمی دونین مدلش چی باید باشه و چگونه آن را باید نصب کرد؟ راستی اسم مودم هم acorp است. در ضمن این مودم در میز کار kda  به راحتی نصب می شه اما تو گنوم این طور نیست؟
همه چيز در
http://linmodems.technion.ac.il/Farsi/index.html
توضيح داده شده.
حتما يه نگاهي كن بازم اگر سوالي بود در خدمتيم.
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1386، 01:39 ب‌ظ توسط hasannoori »

آفلاین میلاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
    • وبلاگ شخصی
سلام
کسی درایور آزاد برای مودم زولتریکس سراغ نداره!؟
الان من فقط درایور های linuxant را دیدم که اونم نسخه فری اون فقط برای تست خوبه.
البته یه روش کرک هم داره اون درایور ها که من علاقه ای به تست کردنش نداشتم.
میلاد نکوفر، توسعه‌دهنده وب و موبایل

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
پاسخ به: نصب مودم در توزیعهای خانواده اوبون&
« پاسخ #5 : 16 تیر 1386، 10:24 ق‌ظ »
سلام
کسی درایور آزاد برای مودم زولتریکس سراغ نداره!؟
الان من فقط درایور های linuxant را دیدم که اونم نسخه فری اون فقط برای تست خوبه.
البته یه روش کرک هم داره اون درایور ها که من علاقه ای به تست کردنش نداشتم.
دوست عزیز مودمهای از نظر تجاری اسامی مختلفی دارند
ولی اون چیزی که برای نصب و استفاده مهمه چیپ ست هر مودم هست.
شما باید تعیین کنید که مودمتون از چه نوع چیپی استفاده میکنه بعد دنبال درایور بگردید.
به نظرم دیدن راهنمای زیر چندان ضرری نداره.
در ضمن برای تعیین نوع چیپ میتونید از برنامه کمکی زیر استفاده کنید.
ابتدا اون رو دانلود کنید.

بعد اون رو تو پوشه home بریزید.
تو همون جا یه ترمینال باز کنید و دستورات زیر رو اجرا کنید.
gunzip scanModem.gz
chmod +x scanModem
./scanModem
حالا تو پوشه home یه پوشه جدید ایجاد شده به نام Modem محتوای این پوشه کمک زیادی به شما میکنه.
تو صیه میکنم حتما اون رو یک بار بخونید.
اگر چیزی ازش سر در نیاوردید محتوای فایل متنی ModemData.txt رو به اینجا ارسال کنید.

و یا اینکه اون فایل زو به آدرس زیر
discuss@linmodems.org
میل کن و البته مشکلت رو به انگلیسی بیان کن. حتما برطرف میشه :)
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1386، 10:27 ق‌ظ توسط hasannoori »

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
درایورهای آزاد Linuxant با کمی دستکاری بر روی چیپهای Conexant به خوبی کار میکنه. امروز روی یک مودم راکول آزمایش کردم... سرعت خوبی هم داشت.