انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساخت دیسک مخزن  (دفعات بازدید: 1536 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
ساخت دیسک مخزن
« : 24 دی 1390، 04:40 ب‌ظ »
سلام
من خیلی  پکیج رو دانلود کردم و با چیزایی که تو فروم گفته شد با aptocd دیسک درست کردم ولی وقتی بعضی  از برنامه ها رو میخواد از دیسک استخراج کنه میگه که باید دانلودش  کنم مثلا 30 مگ رو میخواد دانلود کنه در صورتی که همون بسته ها تو دیسک هست (‌رفتم نگاه کردم )‌ مشکلش  چیه ؟
« آخرین ویرایش: 25 دی 1390، 06:06 ب‌ظ توسط sara98 »

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
پاسخ به: ساخت دیسک زنده
« پاسخ #1 : 24 دی 1390، 10:00 ب‌ظ »
APTonCD که دیسک زنده نمی‌سازد! پس اولین اشتباه شما انتخاب عنوان نامناسب برای تاپیک است. دوم اینکه اطلاعات کافی را در پست خود قرار نداده‌اید! برای مثال آیا سیستم‌عامل مقصد شما، هم‌نسخه با سیستم‌عامل میزبان اولیه‌ی پکیج‌ها است؟ نمونه‌ای از برنامه‌هایی را هم که برای آپدیت/دانلود پیشنهاد می‌کند، لطفاً ذکر کنید(اینکه آیا تعدادی کتابخانه‌ی به‌خصوص هستند یا ...).
متن پیغام ظاهر شده؟ (چون گاهاً ممکن است به‌صورت یک Warning/Notification باشد که بتوانید آن را نادیده بگیرید!)
« آخرین ویرایش: 24 دی 1390، 10:13 ب‌ظ توسط Hadron »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: ساخت دیسک زنده
« پاسخ #2 : 25 دی 1390، 02:19 ق‌ظ »
اگه اشتباهات زیاد در عنوان تاپیک و بیان مشکل رو بذاریم کنار، چون نیاز به یه سری پیش‌نیاز داره که توی سی‌دی شما نیست یا نسخه‌ی جدیدتری از اون اومده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: ساخت دیسک lock
« پاسخ #3 : 25 دی 1390، 06:06 ب‌ظ »
APTonCD که دیسک زنده نمی‌سازد! پس اولین اشتباه شما انتخاب عنوان نامناسب برای تاپیک است. دوم اینکه اطلاعات کافی را در پست خود قرار نداده‌اید! برای مثال آیا سیستم‌عامل مقصد شما، هم‌نسخه با سیستم‌عامل میزبان اولیه‌ی پکیج‌ها است؟ نمونه‌ای از برنامه‌هایی را هم که برای آپدیت/دانلود پیشنهاد می‌کند، لطفاً ذکر کنید(اینکه آیا تعدادی کتابخانه‌ی به‌خصوص هستند یا ...).
متن پیغام ظاهر شده؟ (چون گاهاً ممکن است به‌صورت یک Warning/Notification باشد که بتوانید آن را نادیده بگیرید!)
شما به بزرگواری خودتون ببخشید اگه انتخاب عنوان صحیح نبود .
آدم جایز الخطاست ، من هم نازه اومدم تو دنیای گنو/لینوکس البته دوستانی  هستن که کمکم میکنند .
سیستم عامل همون هست ، مثلا اوبونتو 11.10 .
مثلا من کل دسکتاپ KDE رو دانلود کردم از  طریق synaptic و kde تو سیستمم کاملا نصب شد و لی وقتی  تو لپ تاپ یکی  از  دوستام ( با همون سیستم عامل ) می خوام نصبش  کنم میگه که باید یه سری  فایل ها رو باید از اینترنت بگیره در صورتی  که همون فایل ها تو دیسک هست .
من بسته ها رو تو روزای  مختلف دانلود کردم و از apton برای ساختش  استفاده کردم .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: ساخت دیسک مخزن
« پاسخ #4 : 25 دی 1390، 06:36 ب‌ظ »
همون‌طور که گفتم به احتمال زیاد یه سری از پیش‌نیازها توی سی‌دی شما نیست یا نسخه‌ی جدیدتری از اون اومده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 25 دی 1390، 08:16 ب‌ظ »
من فکر  می کنم چون آپدیت روزانه انجام میده واسه همین بعضی  از  پیکج ها رو حتما میخواد آپدیت کنه .

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 27 دی 1390، 05:41 ب‌ظ »
هنوز  مشکلم حل نشد.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #7 : 27 دی 1390، 08:02 ب‌ظ »
با سلام.
یه سری به این لینک ها بزنید ، شاید مشکل تون حل بشه.

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14465.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10372.0.html
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 28 دی 1390، 04:47 ب‌ظ »
هنوز  مشکلم حل نشد.

مشکلتون قرار نیست حل بشه. یه سری از بسته‌ها قدیمی شدن و نسخه‌ی جدیدش روی سی‌دی شما نیست که بخواد نصبش کنه پس ناچاره از اینترنت بگیره

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #9 : 28 دی 1390، 05:48 ب‌ظ »
البته اگر دانلود از اینترنت رو غیر فعال کنن (ویرایش و تنظیم software sources) دیگه چنین مشکلی پیش نخواهد اومد.
*نکته: اگر بسته ها و یا نسخ جدید (از هر طریقی- چه اینترنت و چه از طریق سایر دیسک ها) برنامه ایندکس شده باشن و مخزن هم فعال باشه، به طور طبیعی از مخزنی که حاوی آخرین نسخه است (آخرین ورژن موجود برای هر بسته) دانلود خواهد شد.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 29 دی 1390، 11:54 ق‌ظ »
البته اگر دانلود از اینترنت رو غیر فعال کنن (ویرایش و تنظیم software sources) دیگه چنین مشکلی پیش نخواهد اومد.
*نکته: اگر بسته ها و یا نسخ جدید (از هر طریقی- چه اینترنت و چه از طریق سایر دیسک ها) برنامه ایندکس شده باشن و مخزن هم فعال باشه، به طور طبیعی از مخزنی که حاوی آخرین نسخه است (آخرین ورژن موجود برای هر بسته) دانلود خواهد شد.
فکر  می  کنم حرف شما درست هست . از  کجا باید غیر فعالش  کنم (کدوم گزینه )

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #11 : 29 دی 1390، 01:24 ب‌ظ »

راحت ترین راه اینه که به مسیر System>Administration>Software Sources برید و در سر برگ Ubuntu Software h از فرم باز شده تیک های زیر بخش Downloadable from the internet رو بردارید.
ضمنا برای حذف مخازن غیر ضروری به سربرگ Other Software مراجعه کرده و تیک های مربوطه رو بردارید.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 17 بهمن 1390، 11:14 ق‌ظ »

راحت ترین راه اینه که به مسیر System>Administration>Software Sources برید و در سر برگ Ubuntu Software h از فرم باز شده تیک های زیر بخش Downloadable from the internet رو بردارید.
ضمنا برای حذف مخازن غیر ضروری به سربرگ Other Software مراجعه کرده و تیک های مربوطه رو بردارید.
من از لینوکس  مینت 11 استفاده می  کنم اصلا سربرگ Ubuntu Software   وجود نداره. چی  کار باید کنم .
و تو other software چه تیک هایی رو بردارم .

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 17 بهمن 1390، 11:26 ق‌ظ »
هنوز  مشکلم حل نشد.

مشکلتون قرار نیست حل بشه. یه سری از بسته‌ها قدیمی شدن و نسخه‌ی جدیدش روی سی‌دی شما نیست که بخواد نصبش کنه پس ناچاره از اینترنت بگیره

من اصلا نمی  خوم نسخه جدید رو از  اینترنت بگیره چی  کار  کنم چون هر  سری  بعد از  نصب اوبونتو یه سری  فایل رو باید برم از  اینترنت دانلود کنم .
libtelepathy-qt4-0_0.3.10-0ubuntu0_i386.deb
libtelepathy-qt4-0_0.3.10-0ubuntu1_i386.deb
مثلا پکیج بالا رو من دارم ولی  میگه  باید برم اون پایینی  رو دانلود کنم . من نمیخوام این کار رو بکنه و همون بالایی رو نصب کنه ؟