0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اینو تست کن و بگوکد: [انتخاب]$ cd /var/lib/dpkg/بعدشکد: [انتخاب]$ sudo touch lockبعد تست کن ببین این میاد یا نهکد: [انتخاب]$ sudo apt-get updateimijo@imijo-System-Product-Name:~$ cd /var/lib/dpkg/imijo@imijo-System-Product-Name:/var/lib/dpkg$ sudo touch lock[sudo] password for imijo: imijo@imijo-System-Product-Name:/var/lib/dpkg$ اینو دادبعد از آپدیت همون ارور اولین صفحه داد که نوشتمReading package lists... Error!E: Could not open file /var/lib/dpkg/status - open (2: No such file or directory)E: The package lists or status file could not be parsed or opened.چیکار کنم؟؟؟
$ cd /var/lib/dpkg/
$ sudo touch lock
$ sudo apt-get update
$ sudo apt-get update --fix-missing
با آپدیت منیجر پکیج dpkg رو آپدیت کن مغزم قد نمی دهکد: [انتخاب]$ sudo apt-get update --fix-missing رو بزن و خروجی شو بده بهم
$ sudo nautilus /
اول بنویس:کد: [انتخاب]$ sudo nautilus /و بعد توی پنجرهای که میآد فایل رو کپی کن
$ sudo rm /var/lib/dpkg/lock
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
این مشکلت :کد: [انتخاب]E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?به خاطه این هستش که موقع اپدیت برنامه سیناپتیکت باز بوده.یه بار دیگه امتحان کن خطا داد اینجا بنویس.
Reading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... Done0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
/var/cache/apt/archives/
والا نمیدونم چه جوابی بهت بدم یا داری بد سوالت را طرح میکنی یا واقعا یه مشکل گیج کننده داریشما میخای صبر کن از حرفه ای تر ها بپرس اگر هم حل نشد من پیشنهاد میکنم یه کپی از اینجا بگیرکد: [انتخاب]/var/cache/apt/archives/ بریز توی فلش بعد یکی دیگه نصب کن.
نقلقول از: esfahan2000 در 02 اسفند 1390، 08:58 بظوالا نمیدونم چه جوابی بهت بدم یا داری بد سوالت را طرح میکنی یا واقعا یه مشکل گیج کننده داریشما میخای صبر کن از حرفه ای تر ها بپرس اگر هم حل نشد من پیشنهاد میکنم یه کپی از اینجا بگیرکد: [انتخاب]/var/cache/apt/archives/ بریز توی فلش بعد یکی دیگه نصب کن.آره من تازه کارم شرمنده من قبلا هر هفته دو بار آپدیت منیجرم باز میشد و پیغام آپدیت میداد الان وقتی آپدیت منیجرو باز میکنم میپره بیرون اصلا باز نمیشه که من بخوام آپدیت کنم الان شما یه دستور بدگو تو ترمینال من اجرا کنم ببینم برنامه ای نصب میشه یا نه؟
apt-get install xchat