انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: about base libs  (دفعات بازدید: 2854 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xigmacorporation

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
about base libs
« : 07 اسفند 1385، 09:55 ق‌ظ »
سلام.
من تازه kubuntu رو نصب کردم ولی متوجه شدم که با کمبود زیادی از برنامه مواجه شدم. حتی برنامه ای برای بررسی ایمیلهام نداره. البته ممکنه که من بلد نباشم(البته فکر کنم همینطوره... ;)) همچنین خیلی از lib های پایه ای مثل GTK, GLIB و خیلی چیزهای دیگه که معمولا تو هر نسخه دیگه از لینوکس پیدا می شه رو نداره. من نمی دونم که اوبونتو از چه برنامه ای برای نصب برنامه ها استفاده می کنه. سعی کردم برنامه ها رو از طریق سورس نصب کنم که همش ایرادهای dependency میده. ارگر اینجوری باشه مجبوریم همیشه به اینترنت دسترسی داشته باشیم که فکر کنم واسه یه کاربر معمولی کار دشواری باشه. البته این صحبتها از دیدگاه یه فرد عادیه لطفا منو راهنمایی کنید.
در ضمن آیا میشه از بسته های موجود در ubuntu در kubuntu استفاده کرد یا نه. اگر میشه روششو توضیح بدین لطفا.
متشکرم.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: about base libs
« پاسخ #1 : 07 اسفند 1385، 10:06 ب‌ظ »
خیلی از lib های پایه ای مثل GTK, GLIB و خیلی چیزهای دیگه که معمولا تو هر نسخه دیگه از لینوکس پیدا می شه رو نداره.
ظاهرا شما نیاز به کتابخانه‌های محیط Gnome دارید اگه اینطوره بهتره که ubuntu رو نصب کنید و بعد kubuntu-desktop رو روش نصب کنید...

من نمی دونم که اوبونتو از چه برنامه ای برای نصب برنامه ها استفاده می کنه.
اگر دوست دارید از ابزارهای گرافیکی استفاده کنید میتونید تو محیط ubuntu از Synaptic یا Add/Remove Application استفاده کنید و تو محیط kubuntu هم میتونید از Adept استفاده کنید... ابزارهای خط فرمانی مثل apt-get یا aptitude هم تو هر دو موجودند...

سعی کردم برنامه ها رو از طریق سورس نصب کنم که همش ایرادهای dependency میده.
نصب کردن از سورس سخت نیست ولی نیاز به تخصص و تجربه داره! خوشبختانه تو محیط ubuntu با این community بزرگی که داره شما نیاز به نصب چیزی از سورس ندارید و تقریبا برای همه برنامه‌ها بسته کامپایل شده با نصب آسان وجود داره  :)

ارگر اینجوری باشه مجبوریم همیشه به اینترنت دسترسی داشته باشیم که فکر کنم واسه یه کاربر معمولی کار دشواری باشه. البته این صحبتها از دیدگاه یه فرد عادیه
خوب بستگی به نیازهاتون داره! اگر دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارید میتونید از سی‌دی اضافی هما استفاده کنید...

لطفا منو راهنمایی کنید.
ما برا همین اینجاییم  ;) البته امیدواریم به زودی شما هم بتونید به جمع راهنمایی کنندگان بپیوندید...

در ضمن آیا میشه از بسته های موجود در ubuntu در kubuntu استفاده کرد یا نه. اگر میشه روششو توضیح بدین لطفا.
با رعایت dependency ها بله! روشش خیلی ساده است. کافیه همه بسته‌هایی که میخواهید نصب کنید رو به کمک Synaptic یا Adept نصب کنید. همین! در این صورت خود Synaptic یا Adept همه dependency ها رو هم براتون دریافت و نصب میکنند...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین وحيد غفارپور

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
  • what is essential is invisible to the eyes
    • Vahid's Personal Homepage
« پاسخ #2 : 08 اسفند 1385، 09:10 ق‌ظ »
براي راهنمايي هاي بيشتر مي‌توني يه سري به سايت زير بزني
http://www.ubuntuguide.org
--Vahid Ghafarpour
http://vahid.ghafarpour.ir
vahid at ghafarpour dot ir

آفلاین xigmacorporation

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #3 : 08 اسفند 1385، 08:45 ب‌ظ »
از اینکه پاسخ دادید ممنونم.
نقل‌قول
ظاهرا شما نیاز به کتابخانه‌های محیط Gnome دارید اگه اینطوره بهتره که ubuntu رو نصب کنید و بعد kubuntu-desktop رو روش نصب کنید...
من اول kubuntu رو نصب کردم آیا حالا میتونم از بسته های موجود در ubuntu استفاده کرده و اونا رو تو kubuntu kصب کنم؟
اگر نمیشه آیا می شه ابونتو رو دوباره روی kubuntu نصب کنم.مشکلی پیش نمی یاد. در ضمن در کنار kubuntu ویندوز هم دارم!!!

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #4 : 08 اسفند 1385، 10:34 ب‌ظ »
من اول kubuntu رو نصب کردم آیا حالا میتونم از بسته های موجود در ubuntu استفاده کرده و اونا رو تو kubuntu kصب کنم؟
بله! حتما این کار رو به کمک Adept یا aptitude یا apt-get انجام بدید که همه dependency ها رو براتون دانلود و نصب کنه...

آیا می شه ابونتو رو دوباره روی kubuntu نصب کنم.مشکلی پیش نمی یاد.
بله! میشه. هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. xubuntu و edubuntu رو هم میتونید نصب کنید...
sudo apt-get install ubuntu-desktop
در ضمن در کنار kubuntu ویندوز هم دارم!!!
ایرادی نداره! خیلیها ویندوز و لینوکس رو با هم دارند  ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom