انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: لینوکس شاپ یا سیتو ؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 11318 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tcom

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
لینوکس شاپ یا سیتو ؟؟؟؟
« : 08 بهمن 1390، 11:56 ق‌ظ »
با سلام و احترام

خواستم یک انتقادی بکنم شاید جاش درست نباشه ولی هم به درد مسئولین این دو فروشگاه عزیز می خوره هم اینکه ممکنه به درد کاربران و دوستان گل هم بخوره

بنده مدتی بود که از فروشگاه لینوکس شاپ خرید می کردم که به دلایلی مجبور شدم برم سمت فروشگاه سیتو

1- یک ماگ ابونتو می خواستم که لینوکس شاپ موجود نداشت
2- خیر سرمون چون نزدیک شهر تهران هستیم گفتیم ارسال مرسولات به اطراف سریعتر ممکنه انجام بشه تا مشهد !

دوستان عزیز در لینوکس شاپ همیشه بهترین و سریعترین پاسخگویی و ارسال را دارند و یا در صورت موجود نبودن کالا به صورت موقت از یک طریقی سریعا اطلاع می دن تا تامین کالا مورد نیاز کاربر تو انتظار بی خود نباشه

بعد از سفارش لینوکس شاپ تو اولین ساعت کاری سریع سفارش رو ارسال می کنه و باقی تعلل ها یا زمان بر بودن ماجرا با پست هستش

حالا بنده یک ماگ گرفتم از سیتو که تقریبا داشت یادم میرفت که چی خریدم تا به دست رسید . به علت ساعات کاریم نمی تونستم حضوری برم دفترشون واسه همین سفارش پستی زدم . حتی علت دیر شدن رو هم نگفتن . تو سایت خرید پیشتاز رو زدن 2 الی 6 روز کاری ولی ظاهرا اینا صبر می کنن روز ششم کاری اقدام بکنن

جدیدا نیاز به یک دی وی دی لینوکس داشتم گفتم نهایت سه روزه دستمه که الان یک هفته گذشته حتی هیچ پیامی داده نشده مبنی بر اینکه سفارش در چه مرحله ای هستش یعنی هنوز تحویل اداره پست نشده ! ولی اگه لینوکس شاپ مشهد بود که با تهران اینقدر فاصله داره تا الان با توجه به تعطیلی های بین هفته رسونده بود دستم . چون سریعا به پست تحویل می دن کالا رو

آخه نمیشه به خاطر 5000 تومن سفارش اندازه 10000 تومن پول تلفن خرج کرد که کالا ما چی شد!

خواستم باقی دوستان بدونن که لینوکس شاپ تعهد و سرعت کار بالاتری داره و از دوستان سیتو هم خواهش می کنم کیفیت کار خودشون رو ببرن بالا  . منم داره کم کم یادم میره که یه دی وی دی لینوکس سفارش دادم !

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
پاسخ به: لینوکس شاپ یا سیتو ؟؟؟؟
« پاسخ #1 : 08 بهمن 1390، 06:59 ب‌ظ »
 تایید میکنم لینوکس شاپ  خیلی بهتر کار  میکنه.

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
« پاسخ #2 : 09 بهمن 1390، 12:29 ب‌ظ »
درسته...منم که مشهد زندگی میکنم از کار لینوکس شاپ راضیم و چیزهایی که احتیاج دارم رو سفارش میدم و به راحتی تهیه میکنم...

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #3 : 09 بهمن 1390، 02:40 ب‌ظ »
سلام خدمت رفقا.منم موافقم البته حدود یک سال پیش سیتو اینجوری نبود خیلی خوب و متعهد بودن حتی یادمه یه سی دی نا قابل خریدم که سوخته بود یه ایمیل دادم مجانی یکی دیگه واسم فرستادن ولی بعد یه مدت خیلی خراب شد تا حدی که یه آموزش ردهت گرفتم که به علت قفل دار بودنش اصلا" نتونستم استفاده کنم هرچی هم ایمیل دادم هیشکی جواب نداد منم انداختمش دور از غصه بعد از اون ماجرا هم دیگه از سیتو خرید نکردم. به امید بازگشت به روزهای سابق سیتو

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #4 : 15 بهمن 1390، 09:02 ق‌ظ »
یک تاپیک جالب! :)

سلام دوستان،
خوب الان بنده باید پاسخ‌گو باشم :)

۱) دوست عزیزمان tcom تا حدودی حق دارند اما سی‌تو به دلیل دیرکرد متهم نیست!

--- چرا سی‌تو متهم به دیرکرد نیست؟ (سفارش اول، ماگ اوبونتو)
-----دوست عزیزمان tcom ماگ خود را روز سوم ثبت سفارش نمودند و ما هم روز پنجم ارسال کردیم. مدرک می‌خواهید؟ دوست عزیزمان می‌توانند با کد رهگیری که در پنلشان ثبت شده در سایت اداره پست اقدام به رهگیری کنند و ببینند که ارسال روز پنجم بوده. شاید چون کد رهگیری روز هفتم در پنل ثبت گردیده و در نتیجه بروزرسانی وضعیت سفارش در این تاریخ انجام شده است ایشان فکر کرده‌اند که ارسال نیز روز هفتم بوده و این‌گونه شاکی شده‌اند. بسته شما در زمان بسیار مناسبی چاپ، بسته‌بندی و ارسال شده است!

--- چرا سی‌تو متهم به دیرکرد نیست؟ (سفارش دوم، دی‌وی‌دی لینوکس)
-----سی‌تو در مرحله انتخاب روش ارسال حداکثر زمان رسیدن مرسوله را به اطلاع مشتریان رسانیده است. برای بسته‌های پیشتاز این زمان بین ۲ الی ۶ روز کاری نوشته شده است و اکثریت بسته‌ها بین ۲ الی ۳ روز کاری وصول می‌شوند. در مواقع ایده‌آل این زمان حتی به کمتر از ۲۴ ساعت و در مواقع زمانی بد این زمان به حداکثر خود یعنی همان ۶ روز کاری می‌رسد. سفارش دوم این دوست خوبمان ۴ روز کاری تحویل اداره پست گردیده است (چرا این‌قدر دیر؟ به دلیل تعطیلات یک روز در میانی که این اواخر شاهد آن بودیم و از طرفی بنده بایستی برای آزمون‌هایی که در پیش داشتم آماده می‌شدم) این بسته در حداکثر زمان قول‌داده شده در سایت به اداره پست تحویل داده شده است. باز هم چون بسته‌های پیشتاز بین ۲۴ الی ۴۸ ساعت بایستی وصول گردند این بسته تا دو روز پس از آن بایستی وصول می‌گردید و این به آن معنا هست که در روند کلی از حداکثر زمان قول داده شده جلوتر نرفته‌ایم!

---در مورد shahramlp عزیز چه می‌گویید؟
----- ایشان در دفعاتی از سی‌تو خرید نموده‌اند و حتی در ایمیل‌های خود رضایت خودشان را نیز اعلام نموده‌اند. در رابطه با مشکلی که برایشان پیش آمده است تنها یک‌بار (تنها یک ایمیل) و نه ایمیل‌های مکرر برای بنده ارسال نموده‌اند و طی بررسی که الان انجام دادم به آن تاکنون پاسخ نداده بودم. چرا؟ دوستانی که در جامعه نرم‌افزار آزاد هستند تا حدودی اطلاع دارند که از اواسط بهمن‌ماه ۸۹ بنده به مدت چند ماه (تا حدود اواسط اردیبهشت‌ماه) به دلیل مریضی سختی که پس از ازدواج دچار آن شده بودم به هیچ عنوان در دسترس نبودم! حجم ایمیل‌های دریافتی در این مدت بالغ بر هزاران ایمیل بود که بنده تا حد ممکن سعی کردم به آن ها پس از این مدت پاسخ بدهم و تقریبا هفتاد درصد آن‌ها پاسخ داده شدند. یک حجمی از این ایمیل‌ها نیاز به بررسی داشت یا پاسخ آن به بعد موکول شد که به دلیل حجم گرفتاری‌ها و ... تقریبا هیچ وقت پاسخ آن‌ها ارسال نشد!
اما الآن ماه‌ها هست که سی‌تو روال طبیعی فعالیت خود را طی می‌کند و کسانی که در این چند ماه با ما مکاتبه نموده‌اند از لحاظ پاسخ‌گویی سریع تقریبا هیچ مشکلی نداشته‌اند، بسیاری از ایمیل‌ها در کمتر از یک دقیقه نیز پاسخ داده می‌شوند و مشتریان ما هم از این بابت بسیار راضی و خوشحال‌اند! :)

همچنین سی‌تو اولین فروشگاه لینوکس ایرانی هست که ضمانت‌هایی برای خرید شما در نظر گرفته است (لینک)

---مقایسه سی‌تو با فروشگاه‌های دیگر؟
-----ما سعی نموده‌ایم که بهترین باشیم و تا حدود بسیار زیادی هم در آن موفق بوده‌ایم. اما در عمل نمی‌توان همیشه ایده‌آل بود. سی‌تو یک روند کاری بسیار ایده‌آل و مشتری‌پسند دارد اما زمانی که مدیریت این گونه فعالیت‌ها تنها و تنها بر دوش یک نفر می‌باشد خدشه دار شدن این ایده‌آل‌ها تنها بستگی به آن دارد که آیا این شخص در شرایط مناسبی به سر می‌برد یا خیر؟
حجم فعالیت‌های سی‌تو به هیچ وجه قابل مقایسه نیست! تعداد محصولاتی که سی‌تو در دسترس شما قرار می‌دهد به تنهایی نزدیک به پنج برابر مجموعه‌های مشابه دیگر است! تعداد سفارشاتی که سی‌تو در طول یک ماه ارسال می‌کند به تنهایی بیش از دو برابر حجم سفارشات در فروشگاه‌های لینوکس دیگر است! سی‌تو تنها فروشگاه لینوکس در ایران هست که سعی دارد آخرین نسخه توزیع‌های لینوکس را همراه با مخازن کامل ارائه نماید! آیا شما به جز سی‌تو فروشگاه دیگری سراغ دارید که خود پک دبیان ۶.۰.۳ را به شما عرضه کند (یعنی هر ۸ دیسک آن مربوط به آخرین نسخه باشد)؟ آیا فروشگاه دیگری سراغ دارید که مخازن ۶۴بیتی آخرین نسخه اوبونتو را چند روز پس از انتشار آن در دسترس شما قرار دهد؟ آیا فروشگاه لینوکس دیگری سراغ دارید که کلیه دیسک‌های خود را به صورت چاپ شده (منظورم چسباندن لیبل روی دیسک نیست) ارسال نماید؟ کدام فروشگاه لینوکس بیش از ۱۰ میلیون ریال به انجمن‌های متن‌باز نظیر خود همین اوبونتو -ایران کمک نقدی کرده است؟ کدام فروشگاه لینوکس تاکنون هزاران دیسک گنو/لینوکس را به صورت رایگان توزیع نموده است (تنها برای نمایشگاه الکامپ ۲۰۱۱ به میزان ۵۰۰۰ دیسک اوبونتو ۱۱.۱۰ توزیع رایگان نموده‌ایم) !؟ ابتکاراتی مانند ارسال دنت توسط پیام کوتاه را کدام فروشگاه به انجام رسانیده است؟ کدام سایت میزبانی وب رایگان سایت‌ها و وبلاگ‌های متن‌باز را به عهده گرفته است (سایت‌های نظیر آریوس لینوکس، گیمپ ایران، بلندر ایران، سایت طرفداران فدورا و ...)؟ کدام مجموعه در اکثر همایش‌ها اقدام به توزیع رایگان پیکسل‌های لینوکسی و لیوان‌های لینوکسی و ... نموده است؟ سیاره کاربران لینوکس فارسی زبان توسط کدام مجموعه راه‌اندازی گردید؟ سی‌تو تنها فروشگاه لینوکس در دنیا هست که بخش‌هایی مانند چاپخونه را نیز جهت راحتی علاقه‌مندان جهت داشتن محصولاتی دلخواه مانند لیوان سرامیکی با طرح دلخواه خودشان و ... را نیز راه‌اندازی نمود، این بخش بیش از ۲ سال هست که راه‌اندازی شده است! کارهایی مانند وارد کردن اجناس اوبونتویی اصل از فروشگاه کانونیکال تنها در فروشگاه لینوکس سی‌تو انجام گرفت! و بسیاری از اولین‌ها و تنهاترین‌های دیگر!!!

سی‌تو تنها یک فروشگاه نیست، فعالیتی از سوی جامعه‌ی متن‌باز بوده است جهت دسترسی راحت‌تر شما به محصولات مورد نیاز/علاقه‌تان. بنده تنها مدیریت این مجموعه را به عهده دارم وگرنه دوستان بسیار زیادی به صورت غیر مستقیم در این راه حامی سی‌تو بوده‌اند و تنها انگیزه ما کمک به جامعه کاربری متن‌باز می‌باشد که اگر غیر از این بود سی‌تو تاکنون بارها و بارها تعطیل گردیده بود! ما خرج فعالیت‌هایمان را از راه‌های دیگر به دست می آوریم تا سی‌تو به عنوان بزرگ‌ترین مرجع رفع نیازهای شما در دسترس و پاسخ‌گو بماند!

از همه شما عزیزان که همراه سی‌تو هستید متشکرم و به امید روزی که حتی یک نفر از این مجموعه ناراضی نباشد :)
« آخرین ویرایش: 15 بهمن 1390، 11:13 ق‌ظ توسط بهنام توکلی »

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #5 : 15 بهمن 1390، 01:17 ب‌ظ »
سلام.مجدد.انشا ال... که کسالت برطرف شده؟آقا چرا ناراحت میشی انتقاد ما اونقدرها هم تند نبود لا اقل مال من که اصلا" نبود درضمن شاید ما فقط منتظر یه جواب بودیم فقط اگه قبلا" اینو میگفتین شاید این پست به وجود نمیومد آخه من که خبر نداشتم شما دور از جونتون کسالت داشتین و همونطور هم که گفتین من واقعا" ازتون راضی بودم حالا هم که دلیلشو گفتین بازم راضی شدم البته که ما نافی زحمات سیتو نیستیم فقط بعضی وقتا آدم از بی توجهی دلگیر میشه که البته خوب مشکله واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد در آخر هم کلا" ما واسه freedom جونمونو میدیم پول که قابل نیست.

آفلاین inspiron

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #6 : 16 بهمن 1390، 02:56 ب‌ظ »
با تشكر از tcom به خاطر ايجاد اين تاپيك بايد بگم كه من تا به حال از سی تو خريد نداشتم و نميتونم نظری بدم ولی از لينوكس شاپ خيلی راضيم .

آفلاین ghanbari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
پاسخ : لینوکس شاپ یا سیتو ؟؟؟؟
« پاسخ #7 : 21 بهمن 1391، 11:24 ب‌ظ »
اقا من هم از لینوکس شا‍پ خیلی راضیم
از دو سال ‍پیش تا الان، هنوز مشتریش هستم

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #8 : 22 بهمن 1391، 02:31 ق‌ظ »
لازم به ذکره که سایت سیتو، به پیشنهاد خود آقای توکلی اسپانسر ما شدن و هاست در اختیار ما گذاشتن.
همین امروز بین من و جناب آقای توکلی ۴ ایمیل رد و بدل شد و ایشون خیلی سریع پاسخگو بودن به سوالات.
این رو هم بگم که مقایسه ی دو فروشگاه اصلا کار درستی نیست. توی دنیای نرم افزارهای آزاد حتی توی بحث درآمدزایی هم ما همه با هم اول دوست هستیم، بعد رقیب. شاید با این مقایسه ها باعث ایجاد تنش میان حامیان خودمون بشیم.  ;)
Freedom and community are important

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 22 بهمن 1391، 02:09 ب‌ظ »
آخه هیچ‌کدوم از این دو تا وبگاه از این راه درآمدزایی‌ای هم ندارن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #10 : 22 بهمن 1391، 03:02 ب‌ظ »
بحث از سیتو شد، باید بگم واقعا آقای توکلی از برخی جنبه‌ها توی جامعه گنو/لینوکس ایران تک هستن!‌:)
الطاف زیادی از ایشون به بنده رسیده یکیش میزبانی رایگان و عالی مرجع دستورات خط فرمان؛ 30li.ir
یک پکیج میزبانی خصوصی که اصلا ربطی به گنو/لینوکس هم نداره از خدمات وب بهرا تهیه کردم و ایشون فقط بخاطر این‌که از گنو/لینوکس استفاده می‌کنم، یک addon domain رایگان به پکیج اضافه کردن، که عملا کار دو پلن رو از یک پلن می‌کشم! کدوم شرکتی میاد همچین کاری می‌کنه؟
در رابطه با دیر رسیدن کالا تا حدودی موافقم ولی اگر مقایسه کنیم حجم سرویس‌ها و همینطور درخواست‌هایی که پاسخگوش فقط یک نفر هست واقعا باید گفت دست مریزاد.
ایمیل‌ها هم که جای بحث نداره، سرعت بازخورد بسیار ایده‌آله :)

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #11 : 22 بهمن 1391، 03:37 ب‌ظ »
آخه هیچ‌کدوم از این دو تا وبگاه از این راه درآمدزایی‌ای هم ندارن
;)
و همینطور که قبلا گفته شده سایتی مثل سیتو بیشتر به خاطر علایق شخصی هست که باز مونده. شاید اگه مثلا خود بنده به جای آقای توکلی بودم سیتو مدت ها پیش بسته شده بود. این افراد، به زنده موندن جامعه ی آزاد کمک شایانی میکنند .
Freedom and community are important

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #12 : 22 بهمن 1391، 03:44 ب‌ظ »
با سلام.
اینکه آقای توکلی می گویند که سایت سیتو تنها یک فروشگاه نیست واقعا درست است.سایت گیمپ واقعا مدیون ایشون و کارهاشون هست. زمانی که تازه می خواستم کتاب رو منتشر کنم ایشون با روی باز به من کمک کردند و بدون شک باید بگم اگر پشتیبانی ایشون نبود راه اندازی سایت گیمپ برای من شاید هیچوقت پیش نمی اومد. و باید همینجا ازشون تشکر کنم .

آفلاین lokshahram

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
  • هرگز زانو نخواهم زد
« پاسخ #13 : 22 بهمن 1391، 07:21 ب‌ظ »
با سلام
سایت سی تو وشخص آقای توکلی اولین اسپانسر لاگ ارومیه بودن که از این بابت خیلی ازشون ممنونیم وقتی که حتا سایت لینوکس شاپ راضی نشد تعدادی دیسک با قیمت کمتر در اختیار لاگ ارومیه قرار بدن حتما دلایل خودشون رو داشتن

آفلاین sanaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
    • پروژه کیوت فارسی
« پاسخ #14 : 19 اسفند 1391، 12:41 ب‌ظ »
آقا لینوکس شاپ کجا پاسخ گوییش عالیه؟!من 5روزه می خوام مینت رو سفارش بدم با چند تا چیز دیگه که تو سیتو نیست!پرداختش کار نمی کنه!شماره تماس نداره و از طرف دیگه از طریق فرم تماس ،تماس گرفتم!اونم جواب نمیده!حالا این کجاش خوبه!؟؟؟؟
باران باش و ببار ونپرس کاسه های خالی ازآن کیست!کورش کبیر