انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب فایل های deb راحت تر از قبل  (دفعات بازدید: 7362 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
  • لینوکس فلسفه زندگی آزاد است
    • سیستم عامل لینوکس
نصب فایل های deb راحت تر از قبل
« : 13 بهمن 1390، 11:07 ب‌ظ »
سلام دوستان
نرم افزار gdebi نصب فایل های deb را راحت تر از همیشه نصب می کند. بعد از نصب این نرم افزار کافی است روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و open with gdebi package installer را کلیک کرده و بر روی install کلیک کنید تا به راحتی نرم افزار مورد نظرتان را نصب کنید
کلبه لینوکسی من
www.linuxos.mihanblog.com

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
پاسخ به: نصب فایل های deb راحت تر از قبل
« پاسخ #1 : 14 بهمن 1390، 10:12 ق‌ظ »
سلام

والا من یکی دوبار خواستم یه فایل deb رو نصب کنم همینجوری روش دوتا کلیک کردم بعدم پسورد رو زدم نصب شد!

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #2 : 14 بهمن 1390، 12:36 ب‌ظ »
سلام

والا من یکی دوبار خواستم یه فایل deb رو نصب کنم همینجوری روش دوتا کلیک کردم بعدم پسورد رو زدم نصب شد!

این دوستون صحیح میگن اما در اوبونتو برنامه gdebi به صورت پیش فرض نصبه و اجرای فایل های deb هم به صورت پیش فرض روی اون ست شده. احتمالا ایشون از نسخه ای استفاده کردن که برنامه gdebi به صورت پیش فرض روی اون نصب نبوده ...
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 14 بهمن 1390، 01:30 ب‌ظ »
البته الآن مرکز نرم‌افزاری اوبونتو خودش فایل deb رو نصب می‌کنه. قدیم‌تر ها gdebi به صورت پیش‌فرض روی اوبونتو نصب بود برای نصب قایل‌های deb که با اومدن مرکز نرم‌افزاری اوبونتو برداشته شد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #4 : 14 بهمن 1390، 01:49 ب‌ظ »
البته الآن مرکز نرم‌افزاری اوبونتو خودش فایل deb رو نصب می‌کنه. قدیم‌تر ها gdebi به صورت پیش‌فرض روی اوبونتو نصب بود برای نصب قایل‌های deb که با اومدن مرکز نرم‌افزاری اوبونتو برداشته شد
تا 10.04 که به صورت پیشفرض در دسترس بود، با این حال به نظر من gdebi بهتر از software center عمل میکنه (این کاملا یک نظر سلیقه ای هستش).
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #5 : 14 بهمن 1390، 08:40 ب‌ظ »
بهترین کار استفاده از خط فرمان هست
سریع تر و انعطاف پذیر تر
$ sudo dpkg -i mypackage-2.1.3.deb