سلام دوستان
قبل از اینکه مشکلم رو بنویسم بگم که از آریوس 3.0.1 (اوبونتو 11.04) استفاده میکنم. به دلیل یک سری سیخهایی که بهش کردم قاطی کرد و تصمیم گرفتم که دوباره نصبش کنم و این مشکلات برام بوجود اومد.
موقع نصب مجدد پارتیشنی که قبلا توش آریوس نصب بود رو انتخاب کردم و گزینه فرمت رو هم انتخاب کردم. تو مراحل نصب یه مرحله اومد که اینو نوشته بود:
retrieving files 2 of 47...
حالا مشکل من با این مرحله اینه که هرچی صبر کردم تموم نشد و هردوتا عدد با هم زیاد میشدن!!!! من skip کردمش. میخواستم بدونم این مرحله دقیقا مال چه کاری هستش و اینکه من skip کردمش کار اشتباهی بوده؟
مشکل بعدیم اینه. بار اول که آریوس رو نصب کردم سه تا پارتیشن / و /home و swap رو ساختم.موقع نصب مجدد (همونطور که بالا گفتم) فقط پارتیشن / رو فرمت کردم و روش آریوس رو نصب کردم. بعد از اینکه کار تموم شد وارد پوشه ویدئو تو home شدم ودیدم خالیه ولی از اونور یه پارتیشن جدید دیدم تو قسمت devices اضافه شده که در واقع همون پارتیشن home قبلی هستش. ولی مثه اینکه موقع نصب به عنوان home شناخته نشده و فقط به عنوان یه پارتیشن معمولی شناخته شده. حالا اگه بخوام این پارتیشن بشه همون home قدیم چیکار باید بکنم؟
امیدوارم تونسته باشم خوب مشکلم رو شرح بدم
ممنون که این همه توضیحاتم رو خوندین. منتظر جوابم