انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

آیا باید با  اوبونتو و اینترنت خداحافظی کرد

باید با اینترنت و اوبونتو خداحافظی کرد
5 (23.8%)
قطعی موقته و نه همه گیر درست میشه
12 (57.1%)
هیچ مشکلی نیست دارین الکی شروغ می کنید
4 (19%)

مجموع آرای اعضا: 21

نویسنده موضوع: بدرود اینترنت - بدرود اوبونتو و هر چیزی که با اینترنت سرو کار داری  (دفعات بازدید: 2811 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
امروز دومین روزه که دسترسی به مخزنهای اوبونتو وجود نداره (البته نه بصورت مستقیم و تنها به دلیل کند کردن سایتهای خارجی بنا به دلایل سیاسی و نه در همه کشور البته شاید. این دومی رو مطمپن نیستم)
پیش از این هم وعده حذف اینترنت و یا کند کردن سایتهای خارجی رو داده بودند
۱- شما چی فکر می کنید آیا باید با اینترنت و لینوکس که بدون اینترنت کار باهاش خیلی سخت می شه خداحافظی کرد
۲- آیا دسترسی شما هم به مخزنها (نصب نرم افزار)  در این دو روز امکان پذیر نبوده
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
ssl رو بستن. یک سری پورتها رو هم همین طور )<:
باز کردن جیمیل و یاهو معضلی شده. ادامه پیدا کنه مجبورم ISPیم رو عوض کنم! (گویا بعضی ISPها هنوز راه می‌دن؟!)

• High Hero Member
  • *
قراره این آشوب و سانسور همیشگی بشه چند وقت پیش گفتن ۲۲ بهمن الان از خرداد ۹۱ دم میزنن
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
گمان کنم مشکل با 25 بهمن باشه و بعدش درست بشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مخازن که ssl نیستن و باید باز باشن. اگه مخازنتون بسته‌اند به پشتیبانی ISP زنگ بزنید و احوال خانواده رو جویا بشین. در ضمن اگه قرار باشه شبکه‌ی ملی اطلاعات سرعتش بیش‌تر از اینترنت باشه می‌شه یه آیینه‌ی مخارن داخل ایران درست کرد که آپدیت‌ها و نصب برنامه‌ها با سرعت بیش‌تری انجام بشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
مخازن که ssl نیستن و باید باز باشن. اگه مخازنتون بسته‌اند به پشتیبانی ISP زنگ بزنید و احوال خانواده رو جویا بشین. در ضمن اگه قرار باشه شبکه‌ی ملی اطلاعات سرعتش بیش‌تر از اینترنت باشه می‌شه یه آیینه‌ی مخارن داخل ایران درست کرد که آپدیت‌ها و نصب برنامه‌ها با سرعت بیش‌تری انجام بشه

فکر جالبیه البته اوبونتو تو ایران سرور داره (دامینش ایرانه میزبانیش رو نمی دونم)
من که به مخازن دسترسی ندارم
نه سایت لانچ پد و نه سایت سورس فورج
البته همین الان دسترسی آزاد شد ولی با چه سرعتی

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • VA)(ID
همونطور که دانیال عزیز گفتن مخازن ssl نیستن اما gpg key ها چون encrypt هستن را اجازه برقراری ارتباط را بهشون نمیده .....
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید

• High Hero Member
  • *
من نمی تونم برنامه نصب کنم آیا شما هم این مشکل رو دارید
فقط امروز با دستور apt-get upgrade تونستم اوبونتو رو آپدیت کنم

آفلاین linux freak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
    • لینوکس !
ssl رو بستن. یک سری پورتها رو هم همین طور )<:
باز کردن جیمیل و یاهو معضلی شده. ادامه پیدا کنه مجبورم ISPیم رو عوض کنم! (گویا بعضی ISPها هنوز راه می‌دن؟!)

دوستان تو این چند روز که یاهو و جیمیل بسته بودن ؛ من از اوبونتو به یاهو دسترسی داشتم ولی تو ویندوز نه !‌ واسم سوال بود که چرا ؟؟؟؟؟
www.linuxfocus.ir
یه تازه کار دنیای آزاد !!!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دوستان تو این چند روز که یاهو و جیمیل بسته بودن ؛ من از اوبونتو به یاهو دسترسی داشتم ولی تو ویندوز نه !‌ واسم سوال بود که چرا ؟؟؟؟؟

احتمالا تو اوبونتو یاهو رو برای استفاده از ssl ست نکرده بودین
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
منم از داخل لینوکس به aol دسترسی داشتم البته با سرعت وحشت ناک ولی توی ویندوز دسترسی نداشتم

آفلاین Mr.info

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
از دیشب بنده هم مجداد مشکل پیدا کردم. یاهو - جیمیل - آپدیت ...
اوبونتو در ایران سرور نداره ir.archive.ubuntu.com هست که بنده هم در اولین باری که این دامنه رو دیدم بسیار خوشحال شدم ولی متاسفانه متوجه شدم که سرور در انگلستان هست  :(
باور کنید اگر هزینه پهنای باند ایران انقدر زیاد نبود شخصا یک سرور برای اینکار راه اندازی می کردم  :o

• High Hero Member
  • *
مشکل سراسریه
کار اینترنت دیگه تمومه داره نفسای آخرش رو می کشه

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
مشکل سراسریه
کار اینترنت دیگه تمومه داره نفسای آخرش رو می کشه
کار مسلمین نیز به سرانجام نزدیک است  :D

آفلاین apux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26