انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: عدم پخش فایل های MP4 و HD در اوبونتو ۱۱.۱۰  (دفعات بازدید: 3021 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
با سلام

من فیلم هایی که با دوربین گرفتم و با فرمت MP4 و رزولوشن HD هستند را نمی توانم ببینم و از برنامه های متفاوتی هم استفاده کردم مثل VLC, Km player, Mplayer ولی باز هم تصویر موزاییکی می شود و یا ثابت می ماند و یا اصلا صدا و تصویر با هم هماهنگی ندارند.

ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
کارت گرافیک نصب است؟

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *
کارت گرافیک نصب است؟
FG
من اولین باری هست که با اوبونتو کار می کنم در فسمت additional driver دو گزینه رو می آورد یکی
 ATI/AMD proprietary FGLRX graphics driver , و دیگری باز همین هستش فقط داخل پرانتز نوشته post release update ولی آن طور که من در انحمن ها خوندم نیازی به نصب این دو مورد نیست. حالا نمی دونم تا چه حد درست است؟

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
سلام

من این مشکل رو داشتم روی یکی از لبتاپهام انقدر پیگیر شدم تا جایی که ایسر یه درایور سی پی یو بهم داد.ولی مشکل این بود که من لبتاپ رو هرجایی میذاشتم کلی غبار توش بود باز کردم باد گرفتم توش حل شد...
اینا که مینویسم چک کنی متوجه میشی مشکل از کجاست....

اول کانفیگ سیستمت چیه؟ اصلا قدرت پردازش این جور فیلمها رو داره؟ اگه لبتاپ داری حرارت خیلی مهمه چون بعضی از لبتاپها وقتی حرارت بالا میره سرعت پردازش رو میارن پایین تا باعث ریست شدن سیستم نشه برای همین از کل منابع استفاده نمیشه...

این مشکل در ویندوز هم وجود داره؟

کارت گرافیکت اچ دی ساپورت میکنه؟

توی دفترچه دوربینت ببن ریت فیلمهات چقدره. فیلم به یک فرمت دیگه تبدیل کن بدون تغییر ببین بازم مشکل موجوده. mkv خوبه...

توی تنضیمات کارت گرافیکت ببن از تمام سرعت استفاده میشه یا نه؟ بعضی وقتها بنا به شیر کردن رم و منابع سیستمت  سرعت در حالت متوسط قرار میگیره...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ubuntu-restricted-extras نصبه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *

VAIO FW 490 DAB , CPU, Dual core 2,7
cach 6Mb
Ram 4GB
ATI  512
swap drive 10GB

من این مشکل رو در ویندوز نداشتم و اچ دی هم ساپورت می کنه و ریت فیلم ها هم ۳۰ در ثانیه هستش در مورد حرارت هم نرماله فکر کنم البته از ژوپیتر هم استفاده می کنم . ولی در مورد تنظیمات کارت گرافیک نظری ندارم و نمی دونم از کجا باید جک کنم.
« آخرین ویرایش: 25 بهمن 1390، 03:51 ب‌ظ توسط bigman »

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *
سلام

من این مشکل رو داشتم روی یکی از لبتاپهام انقدر پیگیر شدم تا جایی که ایسر یه درایور سی پی یو بهم داد.ولی مشکل این بود که من لبتاپ رو هرجایی میذاشتم کلی غبار توش بود باز کردم باد گرفتم توش حل شد...
اینا که مینویسم چک کنی متوجه میشی مشکل از کجاست....

اول کانفیگ سیستمت چیه؟ اصلا قدرت پردازش این جور فیلمها رو داره؟ اگه لبتاپ داری حرارت خیلی مهمه چون بعضی از لبتاپها وقتی حرارت بالا میره سرعت پردازش رو میارن پایین تا باعث ریست شدن سیستم نشه برای همین از کل منابع استفاده نمیشه...

این مشکل در ویندوز هم وجود داره؟

کارت گرافیکت اچ دی ساپورت میکنه؟

توی دفترچه دوربینت ببن ریت فیلمهات چقدره. فیلم به یک فرمت دیگه تبدیل کن بدون تغییر ببین بازم مشکل موجوده. mkv خوبه...

توی تنضیمات کارت گرافیکت ببن از تمام سرعت استفاده میشه یا نه؟ بعضی وقتها بنا به شیر کردن رم و منابع سیستمت  سرعت در حالت متوسط قرار میگیره...

VAIO FW 490 DAB , CPU, Dual core 2,7
cach 6Mb
Ram 4GB
ATI  512
swap drive 10GB

من این مشکل رو در ویندوز نداشتم و اچ دی هم ساپورت می کنه و ریت فیلم ها هم ۳۰ در ثانیه هستش در مورد حرارت هم نرماله فکر کنم البته از ژوپیتر هم استفاده می کنم . ولی در مورد تنظیمات کارت گرافیک نظری ندارم و نمی دونم از کجا باید جک کنم.

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *
ubuntu-restricted-extras نصبه؟

نه نصب نکردم چه جوری نصب می شه؟ ممنون

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *
ژویتر رو از حالت power saving به maximum performance تغییر دادم الان همه جیز عالیه و ممنون از دوستان

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نه نصب نکردم چه جوری نصب می شه؟ ممنون

$ sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن