New Note 100
1- می خواید دسکتاپ اپلیکیشن بنویسید یا وب بیس؟
2- می خواید برنامه ای رو که در سرور وصل هست در هر کلاینت نصب کنید یا فقط می خواید با کلاینت ها با دسکتاپ اپلیکیشن به سرور وصل بشید؟
3-آیا برنامتون کاربران زیادی داره یا محدوده؟
می خواهم نرم افزاری روی کلاینت نصب کنم که بتواند با سرور ارتباط برقرار کند
انشاالله در آینده ی نه چندان دور کاربران آن زیاد می شوند.
قبل از اینکه جواب سوالاتتون را بدم یه موضوع را روشن کنم
اصلا من نمی خوام میل سرور بسازم اونو برای مثلا گقتم. می خواستم تا پروژه تموم نشده حرفی ازش نزنم ولی عیبی نداره میگم:
راستش دارم یه FeedReader آنلاین می سازم برای کاربرای ایرانی چیزی مشابه bloglines.com و google reader اما با امکانات بیشتر و بهتر
اما یه مشکلی که ایرانی ها دارند اینکه که اکثرا اینترنت پرسرعت ندارند برای همین می خوام یک نرم افزار برای دسکتاپ درست کنم که بتونه فید های کاربران را از طریق سرور دانلود کنه تا کاربران بتونند به صورت آفلاین فید هاشون را بخونند.
خوب برای این کار می تونم یه دشکتاپ اپلیکیشن بنویسم مثل نرم افزار rssowl و ... اما یه ایده ی جالبی که به سرم زد این بود که به جای اینکه از نرم افزار دسکتاپم از محیط GUI استفاده کنه بهتره از لوکال هاست استفاده کنم چیزی شبیه گوگل دسکتاپ.
کاربر بعد از ثبت نام در سایت ما شروع می کنه به اضافه کردن فید های مورد نیازش. سپس ما دو روش برای خواندم فید به کاربر ارائه می دهیم:
۱−کاربر همانند سایت های google reader و bloglines باید وارد سایت بشه و به صورت آنلاین فید هاش را بخونه
۲−روش دوم اینه که ما نرم افزاری به کاربر ارائه می دهیم تا از طریق دسکتاپ خود بتونه فید هاش را بخونه به طوری که:
اون نرم افزار از لوکال هاست استفاده کنه
این نرم افزار پس از اجرا شدن ازطریق لوکال هاست به وسیله ی مرورگر کاربر اقدام کنه به وصل شدن به سرور اصلی و دانلود کردن فید های جدید برای کاربر.
حالا وقتی کاربر دیسکانکت میشه. بتونه داخل صفخات مختلف بره و فیدهاش را بخونه. (پس حتما نیاز به یک بانک اطلاعاتی داریم که فید های کاربر را در اون دخیره کنیم)
حالا کاربر به صورت آفلاین میتونه برای هر فید تگ انتخاب کنه و اونها را به بوکمارک کنه و حتی دسته بندی کنه.
وقتی دوباره کاربر به ایننترنت متصل شده نرم افزار به صور خودکار باید تمام تغییراتی را که کاربر در حالت آفلاین انجام داده را به سرور اصلی بفرسته تا در سرور هم اعمال بشه.
دقیقا یه چیزی میشه مثل thunderbird: توی تاندر برد اگه شما از پروتکل imap در تاندربرد استفاده کنید (pop این توانایی را نداره) خواهید دید که وقتی ایمیل های خودتون را چک می کنید دقیقا هر اتفاقی که برای ایمیل های شما در thunderbird بیفته مشابهش روی سرور اعمال میشه. مثلا وقتی ایمیلتون را پاک می کنید روی سرور هم پاک میشه. اگه یکی از نامه ها را بفرستید توی پوشه ی دیگه دقیقا همین عمل روی سرور اعمال میشه
http://en.wikipedia.org/wiki/IMAPhttp://feeds.gawker.com/%7Er/lifehacker/full/%7E3/175441292/turn-thunderbird-into-the-ultimate-gmail-imap-client-314574.php- می خواید برنامه ای رو که در سرور وصل هست در هر کلاینت نصب کنید یا فقط می خواید با کلاینت ها با دسکتاپ اپلیکیشن به سرور وصل بشید؟
نمی خوام دقیقا اون چیزی که روی سرور هست را روی دسکتاپ پیاده کنم فقط می خوام نرم افزار دسکتاپم از طریق لوکال هاست و از طریق مرورگر کاربر به سرور اصلی متصل بشه که در بالا توضیح دادم
ممنون از لطفت