انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساخت نرم افزاری که از localhost استفاده کنه  (دفعات بازدید: 10557 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
فرض کنید یه ایمیل سرور ساختید که مشتریانتون می تونید با وارد شدن به سایت شما و وارد کردن یوزر و پسوورد ایمیل های خودشون را چک کنند
حالا من می خوام همین امکانات را برای مشتریانم بر روی دستکاپشون فراهم کنم.
یعنی نرم افزاری بشون اراپه بدم که با کلیک روی اون صفحه ی مرورگرشون باز بشه و وارد میل باکسشون بشند (حتی اگه به اینرنتنت متصل نباشند).
یه چیزی می خوام بسازم مثل گوگل دسکتاپ.
گوگل دسکتاپ را که دیدید چه شکلی هست؟ نرم افزار گوگل دسکتاپ از طریق مرورگر اجرا میشه.
منم می خوام نرم افزاری بسازم که مثل گوگل دسکتاپ از لوکال هاست استفاده کنه.
مثلا کاربران بتونند وقتی آفلاین هستند وارد میل باکسشون شوند و نامه های پیشین خودشون را بخونند و حتی نامه ی جدید به صورت draft بنویسند و وقتی آنلاین شدند بتوننند نامه های خودشون را ارسال کنند.
(یه جورایی می خوام امکانات سایتم را بصورت آفلاین برای کاربرانم فراهم کنم)

حالا میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟
کدوم زبان برنامه نویسی برای این کار بهتر هست؟ جاوا یا پایتون؟
اصلا خود گوگل دسکتاپ چجوری از لوکال هاست استفده می کنه؟

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود

هیچ فرقی نداره
فقط به جای ip  سرور localhost  یا ۱۲۷.۰.۰.۱ رو فرا خوانی می کنید ( لوپ بک)
برای دیتابیس هم همینطور هست

وب سرورتون رو هم ، همونطور تنظیم کنید

برای امنیت بیشتر می تنید دسترسی از خارج رو هم محدود کنید (با فایروال)
« آخرین ویرایش: 23 آذر 1386، 10:36 ق‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
خوب مشکل اینجاست که برای کاربرای ویندوزم نمیدونم باید چیکار کنم چون به طور پیش فرض لوکال هاست روش نصب نیست و با ۱۲۷٫۰٫۰٫۱ هیچ صفحه ای باز نمیشه.
سوال بعدی
(من فقط بر نامه نویسی روی سرور انجام دادم از برنامه نویسی روی دسکتاپ هیچی حالیم نیست)
من روی سایت نرم افزار را با پی اچ پی نوشتم خوب حالا که می خوام نسحه ی مشابه دسکتاپی را درست کنم پس باید یه کامپایلر هم برای نرم افزار نسحه ی دشکتاپم درست کنم درسته؟
بزار چند تا مثال براتون بزنم تا موضوع روشن بشه:
۱−مثلا برای اینکه بفهمم کاربر نامه ی جدیدی داره یا نه یه آدرس http://mysite/api/new_mail را چک می کنم که این آدرس یا مقدار درست یا مقدار false را به من میده
۲−برای دانلود ایمیل های جدید از این آدرس استفاده می کنمhtt://mysite/api/dl_mail
3-برای ایجاد یک فولدر جدید: http://mysite/api/new_folder?=FOLDER
و ...
تمام پردازش ها توی سروز انجام می شه فقط من باید چند تا متغییر ارسال یا دریافت کنم

اصلا کسی نمیدونه گوگل دسکتاپ چجوری و با چه برنامه نویسی اس ساخته شده؟

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
درود

چندتا سئوال

1- می خواید دسکتاپ اپلیکیشن بنویسید یا وب بیس؟
2- می خواید برنامه ای رو که در سرور وصل هست در هر کلاینت نصب کنید یا فقط می خواید با کلاینت ها با دسکتاپ اپلیکیشن به سرور وصل بشید؟
3-آیا برنامتون کاربران زیادی داره یا محدوده؟

نقل‌قول
خوب مشکل اینجاست که برای کاربرای ویندوزم نمیدونم باید چیکار کنم چون به طور پیش فرض لوکال هاست روش نصب نیست و با ۱۲۷٫۰٫۰٫۱ هیچ صفحه ای باز نمیشه.
چیزی لازم نیست نصب کنید و ویندوز مشکلی نداره

نقل‌قول
(من فقط بر نامه نویسی روی سرور انجام دادم از برنامه نویسی روی دسکتاپ هیچی حالیم نیست)
من روی سایت نرم افزار را با پی اچ پی نوشتم خوب حالا که می خوام نسحه ی مشابه دسکتاپی را درست کنم پس باید یه کامپایلر هم برای نرم افزار نسحه ی دشکتاپم درست کنم درسته؟

شما بگید می خواید کلاینت ها با بروزر وصل بشن یا دسکتاپ اپلیکیشن

اگر نیازتون رو بدونم بهتر می تونم کمکتون کنم

خب اینجوری که من برداشت کردم شما اصلاً به هیچ دیتا بیس و سروری احتیاج ندارید
loopback هم احتیاجی نیست

شما چیزی مثل outlook یا Thunderbird می خواید
درسته؟

موفق و شاد باشید
« آخرین ویرایش: 23 آذر 1386، 07:59 ب‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
در پست قبل ویرایش شد
« آخرین ویرایش: 23 آذر 1386، 08:00 ب‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
New Note 100

1- می خواید دسکتاپ اپلیکیشن بنویسید یا وب بیس؟
2- می خواید برنامه ای رو که در سرور وصل هست در هر کلاینت نصب کنید یا فقط می خواید با کلاینت ها با دسکتاپ اپلیکیشن به سرور وصل بشید؟
3-آیا برنامتون کاربران زیادی داره یا محدوده؟
می خواهم نرم افزاری روی کلاینت نصب کنم که بتواند با سرور ارتباط برقرار کند
انشاالله در آینده ی نه چندان دور کاربران آن زیاد می شوند.

قبل از اینکه جواب سوالاتتون را بدم یه موضوع را روشن کنم
اصلا من نمی خوام میل سرور بسازم اونو برای مثلا گقتم. می خواستم تا پروژه تموم نشده حرفی ازش نزنم ولی عیبی نداره میگم:
راستش دارم یه FeedReader آنلاین می سازم برای کاربرای ایرانی چیزی مشابه bloglines.com و google reader اما با امکانات بیشتر و بهتر
اما یه مشکلی که ایرانی ها دارند اینکه که اکثرا اینترنت پرسرعت ندارند برای همین می خوام یک نرم افزار برای دسکتاپ درست کنم که بتونه فید های کاربران را از طریق سرور دانلود کنه تا کاربران بتونند به صورت آفلاین فید هاشون را بخونند.
خوب برای این کار می تونم یه دشکتاپ اپلیکیشن بنویسم مثل نرم افزار rssowl  و ... اما یه ایده ی جالبی که به سرم زد این بود که به جای اینکه از نرم افزار دسکتاپم از محیط GUI استفاده کنه بهتره از لوکال هاست استفاده کنم چیزی شبیه گوگل دسکتاپ.

کاربر بعد از ثبت نام در سایت ما شروع می کنه به اضافه کردن فید های مورد نیازش. سپس ما دو روش برای خواندم فید به کاربر ارائه می دهیم:
۱−کاربر همانند سایت های google reader و bloglines باید وارد سایت بشه و به صورت آنلاین فید هاش را بخونه
۲−روش دوم اینه که ما نرم افزاری به کاربر ارائه می دهیم تا از طریق دسکتاپ خود بتونه فید هاش را بخونه به طوری که:
اون نرم افزار از لوکال هاست استفاده کنه
این نرم افزار پس از اجرا شدن ازطریق لوکال هاست به وسیله ی مرورگر کاربر اقدام کنه به وصل شدن به سرور اصلی و دانلود کردن فید های جدید برای کاربر.
حالا وقتی کاربر دیسکانکت میشه. بتونه داخل صفخات مختلف بره و فیدهاش را بخونه. (پس حتما نیاز به یک بانک اطلاعاتی داریم که فید های کاربر را در اون دخیره کنیم)

حالا کاربر به صورت آفلاین میتونه برای هر فید تگ انتخاب کنه و اونها را به بوکمارک کنه و حتی دسته بندی کنه.
وقتی دوباره کاربر به ایننترنت متصل شده نرم افزار به صور خودکار باید تمام تغییراتی را که کاربر در حالت آفلاین انجام داده را به سرور اصلی بفرسته تا در سرور هم اعمال بشه.

دقیقا یه چیزی میشه مثل thunderbird: توی تاندر برد اگه شما از پروتکل imap در تاندربرد استفاده کنید (pop این توانایی را نداره) خواهید دید که وقتی ایمیل های خودتون را چک می کنید دقیقا هر اتفاقی که برای ایمیل های شما در thunderbird بیفته مشابهش روی سرور اعمال میشه. مثلا وقتی ایمیلتون را پاک می کنید روی سرور هم پاک میشه. اگه یکی از نامه ها را بفرستید توی پوشه ی دیگه دقیقا همین عمل روی سرور اعمال میشه
http://en.wikipedia.org/wiki/IMAP
http://feeds.gawker.com/%7Er/lifehacker/full/%7E3/175441292/turn-thunderbird-into-the-ultimate-gmail-imap-client-314574.php

نقل‌قول از: کرگدن
- می خواید برنامه ای رو که در سرور وصل هست در هر کلاینت نصب کنید یا فقط می خواید با کلاینت ها با دسکتاپ اپلیکیشن به سرور وصل بشید؟
نمی خوام دقیقا اون چیزی که روی سرور هست را روی دسکتاپ پیاده کنم فقط می خوام نرم افزار دسکتاپم از طریق لوکال هاست و از طریق مرورگر کاربر به سرور اصلی متصل بشه که در بالا توضیح دادم

ممنون از لطفت

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
می خواهم نرم افزاری روی کلاینت نصب کنم که بتواند با سرور ارتباط برقرار کند
انشاالله در آینده ی نه چندان دور کاربران آن زیاد می شوند.

قبل از اینکه جواب سوالاتتون را بدم یه موضوع را روشن کنم
اصلا من نمی خوام میل سرور بسازم اونو برای مثلا گقتم. می خواستم تا پروژه تموم نشده حرفی ازش نزنم ولی عیبی نداره میگم:
راستش دارم یه FeedReader آنلاین می سازم برای کاربرای ایرانی چیزی مشابه bloglines.com و google reader اما با امکانات بیشتر و بهتر
اما یه مشکلی که ایرانی ها دارند اینکه که اکثرا اینترنت پرسرعت ندارند برای همین می خوام یک نرم افزار برای دسکتاپ درست کنم که بتونه فید های کاربران را از طریق سرور دانلود کنه تا کاربران بتونند به صورت آفلاین فید هاشون را بخونند.
خوب برای این کار می تونم یه دشکتاپ اپلیکیشن بنویسم مثل نرم افزار rssowl  و ... اما یه ایده ی جالبی که به سرم زد این بود که به جای اینکه از نرم افزار دسکتاپم از محیط GUI استفاده کنه بهتره از لوکال هاست استفاده کنم چیزی شبیه گوگل دسکتاپ.

کاربر بعد از ثبت نام در سایت ما شروع می کنه به اضافه کردن فید های مورد نیازش. سپس ما دو روش برای خواندم فید به کاربر ارائه می دهیم:
۱−کاربر همانند سایت های google reader و bloglines باید وارد سایت بشه و به صورت آنلاین فید هاش را بخونه
۲−روش دوم اینه که ما نرم افزاری به کاربر ارائه می دهیم تا از طریق دسکتاپ خود بتونه فید هاش را بخونه به طوری که:
اون نرم افزار از لوکال هاست استفاده کنه
این نرم افزار پس از اجرا شدن ازطریق لوکال هاست به وسیله ی مرورگر کاربر اقدام کنه به وصل شدن به سرور اصلی و دانلود کردن فید های جدید برای کاربر.
حالا وقتی کاربر دیسکانکت میشه. بتونه داخل صفخات مختلف بره و فیدهاش را بخونه. (پس حتما نیاز به یک بانک اطلاعاتی داریم که فید های کاربر را در اون دخیره کنیم)

حالا کاربر به صورت آفلاین میتونه برای هر فید تگ انتخاب کنه و اونها را به بوکمارک کنه و حتی دسته بندی کنه.
وقتی دوباره کاربر به ایننترنت متصل شده نرم افزار به صور خودکار باید تمام تغییراتی را که کاربر در حالت آفلاین انجام داده را به سرور اصلی بفرسته تا در سرور هم اعمال بشه.

دقیقا یه چیزی میشه مثل thunderbird: توی تاندر برد اگه شما از پروتکل imap در تاندربرد استفاده کنید (pop این توانایی را نداره) خواهید دید که وقتی ایمیل های خودتون را چک می کنید دقیقا هر اتفاقی که برای ایمیل های شما در thunderbird بیفته مشابهش روی سرور اعمال میشه. مثلا وقتی ایمیلتون را پاک می کنید روی سرور هم پاک میشه. اگه یکی از نامه ها را بفرستید توی پوشه ی دیگه دقیقا همین عمل روی سرور اعمال میشه
http://en.wikipedia.org/wiki/IMAP
http://feeds.gawker.com/%7Er/lifehacker/full/%7E3/175441292/turn-thunderbird-into-the-ultimate-gmail-imap-client-314574.php

نمی خوام دقیقا اون چیزی که روی سرور هست را روی دسکتاپ پیاده کنم فقط می خوام نرم افزار دسکتاپم از طریق لوکال هاست و از طریق مرورگر کاربر به سرور اصلی متصل بشه که در بالا توضیح دادم

ممنون از لطفت

خب

شما وقتی یک سرویسی که در شبکه ( قابلیت استفاده در شبکه) کار بکنه رو ران می کنید و می خواید استفاده کنید از localhost استفاده می کنید

ولی اینجا شما احتیاجی به اینا ندارید ( این چیزی که من برداشت کردم)
شما به یک دسکتاپ اپلیکیشن ساده احتیاج دارید و می تونید داده ها رو در فایل ذخیره کنید ( اگر هم امنیت و پنهانسازی خاصی احتیاج نداره xml خیلی مناسبه)

زبان هم اگر به جاوا آشنایی دارید بسیار مناسب هست
چون مزیت هاش قابل حمل بودن و ابزار مناسب برای کار با سوکت ها و فایل ( و xml) هست
شما احتیاجی به وب سرور و دیتابیس ( DBMS) ندارید
گوگل هم یک سرور در کلاینت ها ایجاد می کنه و لی کار شما احتیاجی نداره
پس به لوپ بک هم احتیاجی نیست

اگر فکر می کنید درست متوجه نشدم بگید
یا اگر توضیح بیشتری نیاز دارید:)

موفق و شاد باشید

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
۱−لوپ بک چیه؟
۲−آیا با جاوا می تونم تو کلاینت روی لوکال هاست برنامه نویسی کنم؟
حدود یک ماهی هست که می خواستم جاوا را شروع کنم به یاد گیری تا حالا چند تا مقاله هم در مورد خوندم اگه این کار با جاوا عملی بشه خیلی خوبه.
اگه مشکلی نیست شروع کنم جاوا را یاد بگیرم بعدا حتما مزاحمتون میشم

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
لوپ بک همین locolhost هست ;)
یعنی شما به سیستم خودتون دسترسی دارید و از سرویس هاش استفاده می کنید

جاوا هیچ کمبودی نداره و می شه هر کاری باهاش کرد  8)
فقط یادگیریش یکم سخت و زمانگیر هست
در هر صورت به نظرم به لوپ بک احتیاجی ندارید ( اگر هم داشته باشید مشکلی نیست)

کتاب هم برای شروع core java که دو جلده
java se رو شروع کنید

اگر سئوالی بود در خدمتم

موفق و شاد باشید

آفلاین Sepehrnoush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
  • سپهرنوش
البته با xampp هم می‌تونید دقیقاً تمام اون چیزهایی که روی سرور دارید رو کامپیوتر کاربران اجرا کنید هم رو ویندوز کار می‌کنه هم رو لینوکس و هیچ دردسر اضافی هم نداره. همه چیز رو هم با همون php بنویسید!
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1386، 12:18 ب‌ظ توسط Sepehrnoush »
ubuntu 8.04, parsix 1.0

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
البته با xampp هم می‌تونید دقیقاً تمام اون چیزهایی که روی سرور دارید رو کامپیوتر کاربران اجرا کنید هم رو ویندوز کار می‌کنه هم رو لینوکس و هیچ دردسر اضافی هم نداره. همه چیز رو هم با همون php بنویسید!

اشکالش اینه که

همه کلاینت ها باید وبسرور و دیتا بیس داشته باشن ( یا جدا یا همین xampp که معرفی کردید)

۱- حجم دانلود بالا میره و ایشون گفتند که دلیل اصلی این کار سرعت پایین ارتباط هست ( تو سایت xampp برلی ویندوز ۲۸ مگ و لینوکس ۵۰ و خورده ای)
۲- ران بودن یک دیتا بیس و وب سرور خیلی منابع زیادی از کلاینت ها احتیاج داره تا یک اپلیکیشن ساده
۳- راه اندازی و نگهداری برای کلاینت ها مشکل تر خواهد بود

آفلاین Sepehrnoush

• Full Member
  • *
  • سپهرنوش
۱. بسته به نیاز می‌شه خیلی از این که هست سبک‌تر هم بشه.
۲. حرف حساب جواب نداره.
۳. اتفاقاً راه‌اندازی و نگهداری xampp از ساده‌ترین کارهاست.
۴. برنامه‌نویس به زبونی برنامه‌نویسی می‌کنه که بلده!!!
ubuntu 8.04, parsix 1.0

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
1- تا چقدر؟
فرد حرفه ای که بتونه این بهینه سازی رو انجام بده می شناسید؟
خودشون می تونند؟
هر آپدیت هم شامل این موارد تکراری میشه؟

3- اصلاً اینطور نیست
شما دارید یک سیستم بسیار پیچیده تر که مورد نیاز نیست به سیستم اضافه می کنید
هر چقدر هم آسون باشه باگ گیری و نگهداریش از یک برنامه دسکتاپ اپلیکیشن راحت تر نیست
شما نیاز به بروز سازی این سرویس ها رو هم دارید
مثلاً اگر باگی در mysql پیدا بشه شما باید کل پروژه رو به روز کنید و همه کاربر ها هم این کار رو بکنن
همینطور وب سرور و..............

-4 اصلاً
بدبختی مملکت ما هم همینه
هر زبانی برای کاری و هر تکنولوژی جایی داره

فکر می کنید اگر یک زبان و تکنولوژی پاسخگو بود تکنولوژی های متفاوتی میومدن؟

پاسخگوی این پروژه زبان های وب بیس نیست ( هرچند که بشه با اونها هم انجام داد)

زبان هایی مثل c# جاوا - سی ++ و .... برای دسکتاپ اپلیکیشن مناسب تر هستند تا زبانهای وب بیس (برای این نیاز)

که جاوا یک انتخاب خوب هست ( سی هم خوبه اگه اصولی که برای محدودنبودن به پلتفرم رعایت بشه )

چون شما از هیچ مزیت وب بیس بودن زبان استفاده ای نمی کنید کاملاً اشتباهه که از زبان های سمت سرور در این پروژه استفاده بشه

بر عکس محدودیت هاش باعث مشکل میشه

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
از راهنمایی های سپرنوش و گرگدن ممنون
همون جوری که گفته شد اگه بخوام سرور پی اچ پی و ... را به برنامه اضافه کنم به شدت حجم میره بالا و استقبال نمیشه.
اما:
۱−خود جاوا یه vitural machin   بری اجراشدن نیاز داره -- که حجمش چقدره؟ یعنی حتما باید کابران اونو نصب کنند؟
۲−چرا می گید نیازی به لوپ بک نیست؟ چون دقیقا من می خوام از لوکال هاست استفاده کنم
۳−کتاب how to program  نوشته ی detiel detiel چطوره؟ اون کتاب را دارم خیلی خیلی خیلی زیاده اما به نظرم چیز خوبیه چون مثالهاش زیاده انگاری
۴−netbeans چیه؟
۵−سرعت xml بالاتره یا استفاده از یک بانک اطلاعاتی؟

آفلاین Sepehrnoush

• Full Member
  • *
  • سپهرنوش
1. حجم‌ش فکر کنم حدود ۱۰-۱۵ مگی باشه، حتماً هم باید نصب بشه.
5. مطمئناً بانک اطلاعاتی اما برای کارهای کوچیک فک کنم نوشتن تو فایل‌های xml بهتر باشه.
6. شرکت زند یه موقعی یه حرف‌هایی راجع به پلتفرم php می‌گفت(یه چیزی می‌خواستن درست کنند تو مایه‌های همین سیستم جاوا). راجع به اون هم یه تحقیقی بکنید بد نیست.
ubuntu 8.04, parsix 1.0