انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در برنامه aptoncd  (دفعات بازدید: 753 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arashk

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
مشکل در برنامه aptoncd
« : 25 بهمن 1390، 11:00 ب‌ظ »
من از روی لپتاپم که کوبونتو ۱۱.۴ روش نصبه از برنامه‌هاش با نرم‌افزار aptoncd پشتیبانی گرفتم اما وقتی میخوام  از طریق خود برنامه aptoncd پکیج‌ها رو از سی‌دی به کامپیوتر دیگرم انتقال بدم از من پسورد سیستمم رو میگیره من بهش میدم اما میگه اشتباست. یکبار هم همین کار رو توی لپتاپ خودم امتحان کردم اما باز با همون مشکل روبرو شدم.

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • VA)(ID
پاسخ به: مشکل در برنامه aptoncd
« پاسخ #1 : 03 اسفند 1390، 09:29 ب‌ظ »
من از روی لپتاپم که کوبونتو ۱۱.۴ روش نصبه از برنامه‌هاش با نرم‌افزار aptoncd پشتیبانی گرفتم اما وقتی میخوام  از طریق خود برنامه aptoncd پکیج‌ها رو از سی‌دی به کامپیوتر دیگرم انتقال بدم از من پسورد سیستمم رو میگیره من بهش میدم اما میگه اشتباست. یکبار هم همین کار رو توی لپتاپ خودم امتحان کردم اما باز با همون مشکل روبرو شدم.
با سلام
مشکل شما یه جورایی خاص هستش ماله همین هم هستش که مدت زمان زیادی هست که کسی جواب شما را نداده من توی گوگل برای شما سرچ کردم اما مورد مشابهی نجستم احتمالن موقع تایپ پسورد را اشتباه زدین به هر حال فکر نکنم از برنامه باشه
موفق باشید.
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید

آفلاین arashk

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
پاسخ به: مشکل در برنامه aptoncd
« پاسخ #2 : 06 اسفند 1390، 02:56 ق‌ظ »
نه برادر من یه بار اشتباه دادم دوبار اشتباه دادم شاید صدبار دادم اما قبول نکرد که نکرد