بچه ها من ایمیل دادم به توسعه دهنده های 0.A.D و ازشون تشکر کنم و می خواستم فایل های صوتی رو دوبله کنم اینم متنش و جواب اونا
[code]Hi my name is Amir
I'm from Iran
i send this E-mail to you to said that we love you and your project
exactly after installing the game and watching the interface and
characters i said that Oh my God thanks them they love our history
you love our history so we love you :d
it's not important where are you from ,the important thing is
"humanity toward others"
i have an idea
if you can send me the Persian soldiers characters and sounds
we want to rebuild it and translate it to the Persian language
if you want we can create more Persian soldiers and building
at first thanks God them thank you because of this brilliant game
have a good job men
ترجمه:
سلام من امیر هستم و من اهل ایران هستم
من این ایمیل را برای این فرستادم که علاقه ی خود را به شما و پروژه اعلام کنم
بعد از اینکه من بازی را نصب کردم و شخصیت ها و محیط بازی را دیدم با خود گفتم:آه خدای من از اونها متشکرم اونا تاریخ ما رو دوست دارند
شما به تاریخ ما علاقه دارید پس ما هم به شما علاقه می ورزیم
مهم نیست که اهل کجا باشید مهم این است که "نسبت به دیگران انسانیت بورزید"
من ایده دارم
اگر مقدور است شما برای من سربازان ایرانی ، و صدا ها را بفرستید(صدای کارکتر ها) ما می خواهیم آنها را باز سازی کنیم و بازی را به پارسی ترجمه کنیم
اگه دوست داشته باشید ما می توانیم تعداد بیشتری سرباز ایرانی و ساختمان بسازیم
اول از همه از خداوند متشکرم و پس از او از شما به خاطر این بازی جذاب
موفق باشید
جواب اون
Hi Amir,
Thanks so much for your kind words! We are happy the game inspires so many people around the world.
Thank you also for your willingness to help 0 A.D. In the future we will allow translations of 0 A.D. into other languages, including Farsi. However, right now, it is too early in the game's development for that. That's why we are temporarily keeping the interface in English only, at least for another year or so.
You are always welcome to contribute new units and buildings if you like. Keep in mind, however, that we have a closed list of types of soldiers planned for each civilization, according to a general plan of the game (the design document). I recommend you register on our forums and talk with the team directly on this topic: http://www.wildfiregames.com/forum
Thanks again and I hope this helps.
Sincerely,
Aviv Sharon
Wildfire Games
ترجمه :
سلام امیر
به خاطر جملات محبت آمیز بسیار ممنونم.ما خوشحالیم که بازی تعداد زیادی از مردم در سراسر دنیا را تحت تاثیر قرار داد.
متشکرم از تمایل شما برای کمک به 0.A.D در آینده ما اجازه ی ترجمه ی بازی به زبان های دیگر را می دهیم از جمله فارسی ، به هر حال در حال حاضر توسعه بازی برای آن بسیار زود است به همین دلیل است که ما به صورت موقت زبان رابط را فقط انگلیسی قرار دادیم.حداقل برای یک سال و یا شاید بیشتر
اگر دوست دارید که در ساخت ساختمان یا واحد های جدید مشارکت کنید از شما استقبال می شود . به یاد داشته باشید با توجه به طرح کلی بازی (سند طراحی) به هر حال ما لیست بسته ای از انواع سرباز ها برای تمدن های مختلف ترتیب دیده ایم.
به شما توصیه می کنم که در انجمن ما ثبت نام کرده و به طور مستقیم با تیم توسعه صحبت کنین در تاپیک زیر
http://www.wildfiregames.com/forumدوباره متشکرم و امیدوارم که این کمک ها موثر واقع شود.
با احترام
Aviv Sharon
Wildfire Games
الان مثل چی خوشحالم
من که کمک می کنم که بازی به بالاترین جاها برسه
اینه که میگم نرمافزار های آزاد دشمن ها(البته ما که با هیچکسی دشمن نیستیم) رو دوست می کنه[/code]