انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو و ضایع شدن در حد ...  (دفعات بازدید: 3307 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dostajn

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
نصب اوبونتو و ضایع شدن در حد ...
« : 29 آذر 1386، 11:29 ق‌ظ »
با سلام
من یه تازه کار تو لینوکس خیلی وقت بود می خواستم بیام تو لینوکس اما از اونجا که کامپیوتر اختصاصی نداشتم مجبور بودم به همین وین بسازم تا اینکه این اواخر یکی خریده شد!!!!
قبلا با پارسیکس کار کرده بودم یه سری مشکلات داشت که حال آدمو می گرفت .
تا اینکه تو سایت سفارش رایگان رو دیدم ، سفارش سیدی اوبونتو را دادم دیروز به دستم رسید. شب با کلی سر و صدا پیش بچه ها پز دادیم که بله یه نسخه اورجینال از سیستم عامل داریم؟!!! از اینا
رفتیم برای نصب، اول که ما گفته بودیم( براساس تجربه پارسیکس) سیستم سریعتر بالا می آید => ضایع شدیم خیلی دیر اومد
بعد گفتیم زودتر نصب میشه=> 5-6 بار مراحل نصب رو طی کردیم سر انتخاب پارتیشن موندیم( نمی دونستم برای روت باید اینو(/) بذاریم
خلاصه با اینکه با پارتیشبندی گرافیکی خود سیستم عامل کار کردم و برای نصب فضای خالی دادم ولی یه درایو رو به سلامتی پروند خودم نمی دونم چه طور شد.
این بماند مشکل بازگردوندن فرمت لینوکس به وین هارد هم غوز بالاغوز شده بود هی با پارسیکس و اوبونتو می اومدیم بالا ، هی قفل می کرد، هی ریست می کردیم. بعد 4-5 ساعت تونستم کمی از گند کاری بکاهم
سر رتون رو درد نیارم حسابی چیز( :oops:) شدیم مردمم هم حسابی چیز ( :D) کردن بهمون

حالا سوالم از دوستان اینه که چرا اینقدر اوبونتو کند بالا می اید و اینکه نصب هم خیلی طول میکشه چرا؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: نصب اوبونتو و ضایع شدن در حد ...
« پاسخ #1 : 29 آذر 1386، 12:03 ب‌ظ »
سلام
نبینم (چیز) شده باشی !  ;)
اوبونتو به نظر من از ویندوز یه ذره دیرتر بوت می شه ولی نصبش نسبت به ویندوز XP خیلی سریعتره ! خیلی هم سریعتر و راحت تره ! حالا من نمی دونم ویندوز ویستا نصبش چقدر طول می کشه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #2 : 29 آذر 1386، 05:00 ب‌ظ »
من موقع معرفی این سیستم ها به دیگران هر وقت با چنین سوالی روبرو می شم که چقدر طول می کشه لود بشه می گم واقعا چه اهمیتی داره؟ حالا سی یا چهل ثانیه. دوست دارین مثل اکس پی زود لود بشه ولی وسط کار با سیستم یهو همه چیز هنگ کنه و کارتون رو خراب کنه؟ مهم اینه که سیستم روان کار کنه و شما وقتی از اون استفاده می کنید احساس امنیت و آرامش داشته باشید. شما اگر کمی قبل از نصب می رفتی و تحقیق می کردی همون دفعه اول خیلی سریع موفق به نصب می شدی.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 29 آذر 1386، 09:10 ب‌ظ »
من موقع معرفی این سیستم ها به دیگران هر وقت با چنین سوالی روبرو می شم که چقدر طول می کشه لود بشه می گم واقعا چه اهمیتی داره؟ حالا سی یا چهل ثانیه. دوست دارین مثل اکس پی زود لود بشه ولی وسط کار با سیستم یهو همه چیز هنگ کنه و کارتون رو خراب کنه؟ مهم اینه که سیستم روان کار کنه و شما وقتی از اون استفاده می کنید احساس امنیت و آرامش داشته باشید. شما اگر کمی قبل از نصب می رفتی و تحقیق می کردی همون دفعه اول خیلی سریع موفق به نصب می شدی.
=D> =D> =D>

آفلاین dostajn

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 01 دی 1386، 02:58 ب‌ظ »
با سلام
ممنون ، جواب خوبس بود!
اما د رمورد تحقیق شما راست میگین اما به نظر نمی اومد سیستم به این قدرت از یه ایرانی(پارسیکس ) سخت باشه!!!! اونم با یه /
شمرنده می خواستم بدونم راهی برای بازگردوندن اطلاعات سراغ ندارین

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
« پاسخ #5 : 02 دی 1386، 11:30 ق‌ظ »
البته ممکنه که اوبونتو دیر تر از ایکس پی بالا بیاد ولی تفاوت اینجاست که وقتی نرم افزارهای زیادی رو روی ایکس پی نصب کنید خیلی کند و کند تر میشه ولی اوبونتو هرچی هم پکیج روش نصب کنی همون جوری میاد بالا که همیشه میومده .
« آخرین ویرایش: 02 دی 1386، 11:34 ق‌ظ توسط salamat »

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
« پاسخ #6 : 02 دی 1386، 10:43 ب‌ظ »
نه فکر نمیکنم اینطوری باشه ! روی اوبونتو هر چی بیشتر سرویس ران کنید بیشتر طول میکشه بیاد بالا .... منطقیش هم همینه ..... مخصوصا وب سرور ایمیل سرور و ..... باعث کندی میشه
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #7 : 02 دی 1386، 11:51 ب‌ظ »
فکر می کنم منظور دوستمون جناب salamat مرحله بوت شدن سیستم نیست. بلکه کارکرد و عملکرد خود سیستم هست. مدت زمان بوت شدن بله هرچقدر بیشتر برنامه نصب کنیم، مدت زمان بوت افزایش پیدا می کنه ولی اوبونتو به نسبت ویندوز وقتی که شما برنامه های مختلف روش نصب می کنید خیلی بهتر و روان تر کار می کنه تا ویندوز. تجربیاتم اینطور بوده که وقتی روی ویندوز چندتا برنامه سنگین نصب می کردم سرعت کارکرد سیستم خیلی بیشتر طول می کشید.

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
« پاسخ #8 : 03 دی 1386، 11:30 ق‌ظ »
نه فکر نمیکنم اینطوری باشه ! روی اوبونتو هر چی بیشتر سرویس ران کنید بیشتر طول میکشه بیاد بالا .... منطقیش هم همینه ..... مخصوصا وب سرور ایمیل سرور و ..... باعث کندی میشه
سرعت بوت شدن با ویندوز در حالی که سرویسهای مشابه روش نصب باشه قابل مقایسه نیست.
یه میل سرور و وب سرور و چند تا برنامه روی ویندوز اکس پی نصب کنید و بعد مقایسه کنید
ضمن اینکه بعد از لود شدن سیستم در کل سرعت خوبی دارید.
در ضمن نصب کردن برنامه های اضافه چندان نسبت به اکس پی در سرعت سیستم و عملکرد اون تاثیر نداره
و البته این تجربه شخصی منه.

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
« پاسخ #9 : 03 دی 1386، 11:43 ب‌ظ »
بله حق با شماست  ;D من دقیقا منظورم مقایسه ی وین با لین نبود من قسمت آخر گفته ی دوستمون مد نظرم بود که فرمودند ؛هرچی پکیج نصب کنید همونطوری میاد بالا؛
یا به صورت شفاف تر منظورم این بود که اوبونتو تازه نصب شده رو با اوبونتوی بعد از نصب تعداد زیادی بسته مقایسه کنم . ;)
والا حساب ویندوز که کاملا مشخصه و کلا قابل قیاس نیستند! کلا وب سرور و میل سرور و انواع سرویس های دیگر رو هرگز رو ویندوز ران نمی کنم !  :P
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین dostajn

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 04 دی 1386، 06:43 ب‌ظ »
البته ممکنه که اوبونتو دیر تر از ایکس پی بالا بیاد ولی تفاوت اینجاست که وقتی نرم افزارهای زیادی رو روی ایکس پی نصب کنید خیلی کند و کند تر میشه ولی اوبونتو هرچی هم پکیج روش نصب کنی همون جوری میاد بالا که همیشه میومده .
ّبا سلام
خیلی ممنون از دوستان اما مشکل من رو دیسک زنده هست . مثلا پارسیکس خیلی راحتر بالا می اومد (دیسک زنده) در حالی که اوبونتو هم همان برنامه ها را داره و دیر بالا می آد؟

بعدشم  یه درایو رو اوبونتو پروند د رحالی که پارسیکس مثل بچه آدم هرچی گفتم انجام داد
مشکل من این شده که یه جوری یه مقدار اون اطلاعت رو برگردونم ««« کل درایو 8 گیگ بود تا حال 18 گیگ صاحب اطلاعات براش پیدا شد.»»»»