با سلام
من یه تازه کار تو لینوکس خیلی وقت بود می خواستم بیام تو لینوکس اما از اونجا که کامپیوتر اختصاصی نداشتم مجبور بودم به همین وین بسازم تا اینکه این اواخر یکی خریده شد!!!!
قبلا با پارسیکس کار کرده بودم یه سری مشکلات داشت که حال آدمو می گرفت .
تا اینکه تو سایت سفارش رایگان رو دیدم ، سفارش سیدی اوبونتو را دادم دیروز به دستم رسید. شب با کلی سر و صدا پیش بچه ها پز دادیم که بله یه نسخه اورجینال از سیستم عامل داریم؟!!! از اینا
رفتیم برای نصب، اول که ما گفته بودیم( براساس تجربه پارسیکس) سیستم سریعتر بالا می آید => ضایع شدیم خیلی دیر اومد
بعد گفتیم زودتر نصب میشه=> 5-6 بار مراحل نصب رو طی کردیم سر انتخاب پارتیشن موندیم( نمی دونستم برای روت باید اینو(/) بذاریم
خلاصه با اینکه با پارتیشبندی گرافیکی خود سیستم عامل کار کردم و برای نصب فضای خالی دادم ولی یه درایو رو به سلامتی پروند خودم نمی دونم چه طور شد.
این بماند مشکل بازگردوندن فرمت لینوکس به وین هارد هم غوز بالاغوز شده بود هی با پارسیکس و اوبونتو می اومدیم بالا ، هی قفل می کرد، هی ریست می کردیم. بعد 4-5 ساعت تونستم کمی از گند کاری بکاهم
سر رتون رو درد نیارم حسابی چیز(
) شدیم مردمم هم حسابی چیز (
) کردن بهمون
حالا سوالم از دوستان اینه که چرا اینقدر اوبونتو کند بالا می اید و اینکه نصب هم خیلی طول میکشه چرا؟