انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب مودم یو اس بی ایرانسل ، کمک در خرید مودم دی اس ال  (دفعات بازدید: 4651 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
با سلام به دوستان
 آیا راهی برای نصب این مودم وجود داره یا نه.
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1391، 03:12 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19807
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: کمک در نصب مودم یو اس بی وایمکس ایرانسل
« پاسخ #1 : 07 اسفند 1390، 11:34 ب‌ظ »
والا من دوستم یه دونه از اینا داشت وصل کردم به سیستمم خودش وصل شد به اینترنت، هیچ کار اضافه‌ای نکردم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 08 اسفند 1390، 12:33 ب‌ظ »
با سلام
من از ابونتو 11.04 استفاده میکنم هر کاری کردم نشد
دوست شما هم از این نسخه استفاده میکنه یا نه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 08 اسفند 1390، 03:15 ب‌ظ »
نه. من اون رو روی اوبونتو ۱۱.۱۰ وصل کردم و خودش شناخت. به شما هم پیشنهاد می‌کنم همیشه از آخرین نسخه استفاده کنی ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
با سلام به دوستان
از بی اینترنت بودن تو اوبونتو خسته شدم ،این مودم های یو اس بی وایمکس ایرانسل سر سازگاری نداره.کلی سرچ کردم تو اینترنت حتی تو فروم مینت هم این مشکل رو نوشتم اما درست نمیشه که نمیشه.قصد دارم دی اس ال بگیرم چون بدون اینترنت نصف یا بیشتر اوبونتو رو از دست دادم.
از دو ستان می خوام یه مودم ای دی اس ال تا رنج 50 تومن معرفی کنه که با اوبونتو سازگار باشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مودم‌های ای‌دی‌اس‌ال که هرچی بخوای بخری الآن سازگاره. قدیما یه سری مودم بود که فقط یو‌اس‌بی داشت و نصبش سخت بود. چرابا این پول برای وایمکست مودم وایرلس تهیه نمی‌کنی به جای خرید ای‌دی‌اس‌ال؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
وایمکس ایرانسل ارزش نداره، ماهیانش گرون در میاد،شبانه که رایگان نیست حتی نیم بها هم نیست،سرعت دانلودبین 1 تا 15 کیلو بایته،آپلودش بد نیست،اگر بخوام مودم جدید بگیرم علوه بر پولش 8 تومن هم پول نصب میگیرن،ای دی اس ال خیلی بهتره.حتی اگر بخوام دولتی هم بگیرم بهتره از اینه.
فقط یه خوبیت داره وبس که البته gprs میتونه جایگزینش بشه اونم اینکه تو 7 شهر میشه استفاده کرد.
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1391، 08:31 ب‌ظ توسط shafaghi »