انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر بوت اسکرین  (دفعات بازدید: 2700 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین miyhridate

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
تغییر بوت اسکرین
« : 02 دی 1386، 09:04 ب‌ظ »
سلام به همه ی دوستان عزیز.یه مشکلی واسه من در مورد اوبونتو پیش اومده که امیدوارم دوستان بتونن کمکم کنن:
من الآن Win XP , Vista و اوبونتورو 7.10 روی کامپیوترم دارم وقتی کامپوترمو روشن می کنم منوی بوت سیستم مربوط به اوبونتو رو نشون میده که به صورت پیش فرض روی اوبونتو هست و به از 10 ثانیه وارد اوبونتو میشه.یه گزینه ی دیگه هم داره که می تونم از اون وارد بوت ویندوز بشم.سوال من اینه که اگه من بخوام بوت اسکرینو تغییر بدم چیکار باید بکنم.مثلا اگه بخوام کاری کنم که بعد از روشن شدن کامپیوتر ویندوز به صورت پیش فرض انتخاب شده باشه چیکار باید بکنم؟این تغیراتو توی ویندوز میشه از طریق boot.ini انجام داد اما توی لینوکس نمیدونم چکار باید بکنم؟اگه میشه منو راهنمایی نمایید.
روز و روزگارتون خوش...

آفلاین z.k

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
پاسخ به: تغییر بوت اسکرین
« پاسخ #1 : 02 دی 1386، 09:14 ب‌ظ »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: تغییر بوت اسکرین
« پاسخ #2 : 02 دی 1386، 10:06 ب‌ظ »
z-K لینک توضیحات کامل رو دادن ولی اگر خلاصه بخوام بگم، اول دستور زیر رو وارد کنید:
sudo gedit /boot/grub/menu.lst
بعد برید به خطی که نوشته timeout 10 و مقدار 10  رو تغییر بدین و هر عددی که می خواهید بزارید تا اون مقدار ثانیه طول بکشه تا سیستم بر اساس گزینه پیشفرض بوت بشه.
برای انتخاب ویندوزتون هم به عنوان پیشفرض کاری که باید بکنید اینه که به خطی برید که نوشته default 0 . مقدار 0 معادل اولین گزینه در منوی بوت و عدد 1 معادل دومین گزینه و به همین ترتیب. برید و ببینید که ویندوز در منوی بوت شما گزینه چندم هست، هر عددی بود کافیه یک واحد ازش کم کنید و به جای مقدار 0 در جلوی default قرار بدین.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !