انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Intel 64bit  (دفعات بازدید: 2570 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ™SaMaN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
Intel 64bit
« : 03 دی 1386، 12:49 ب‌ظ »
هر جایی که از ubuntu 64 صحبت میشه بلا فاصله گفته میشه سازگار با AMD64 مگه نمیشه ubuntu64 رو روی Intel64 نصب کرد ؟
حتی توی لینوکس شاپ لوگوی AMD رو روی سیدی های 64 بیتی میندازه!!!
CPU من Intel Core2 Duo هستش مشکلی نداره 64 نصب کنم یا باید 32 نصب کنم حتما؟!

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: Intel 64bit
« پاسخ #1 : 03 دی 1386، 01:23 ب‌ظ »
تا اونجایی که من شنیدم و می‌دونم Intel Core2Duo معماریش 64 بیتی هست و مشکلی هم از نظر نصب اوبونتو 64 بیتی نخواهد داشت! فکر می‌کنم amd64 هم به خاطر معروف بودنشه که همه‌جا از اون یاد می‌کنن.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #2 : 03 دی 1386، 02:21 ب‌ظ »
به این خاطر از ای ام دی یاد می کنن چون مشکلی همانند اینتل نداره . 64 بیتی های اینتل همراه دارای مشکلاتی بودن و متاسفانه هستن .
شرک بزرگ اچ پی که 64 بیتی اینتل رو که حدود فکر کنم 2000 تا سی پی یو بود فلفور بازگردوند و ای ام دی خرید .
64 بیتی ای ام دی که الان من ازش استفاده می کنم واقعا حرف نداشته و تو بسیاری از موارد اینتل در مقابل تو خیلی خیلی کم اورده هم از نظر سرعت پردازش و هم قدرت و هم مورد حساس اینکه سی پی یو 64 بیت اینتل به اون صورت قادر نیست برنامه های ۳۲ بیتی رو اجرا کنه و همواره مشکلات بسیاری در این باره داشته در حال که ای ام دی با این موضوع خیلی راحت کنار اومده .
من الان دبیان ۳۲ بیتی رو رو سی پی یو ۶۴ بیت نصب کردم و ماههاست بی وقفه کار می کنه ولی روی اینتل و مشخصاتی که شما دارین نصب کردم متاسفانه مشکلات عجیب غریبی پیش امد.

آفلاین ™SaMaN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
« پاسخ #3 : 03 دی 1386، 10:10 ب‌ظ »
به این خاطر از ای ام دی یاد می کنن چون مشکلی همانند اینتل نداره . 64 بیتی های اینتل همراه دارای مشکلاتی بودن و متاسفانه هستن .
شرک بزرگ اچ پی که 64 بیتی اینتل رو که حدود فکر کنم 2000 تا سی پی یو بود فلفور بازگردوند و ای ام دی خرید .
64 بیتی ای ام دی که الان من ازش استفاده می کنم واقعا حرف نداشته و تو بسیاری از موارد اینتل در مقابل تو خیلی خیلی کم اورده هم از نظر سرعت پردازش و هم قدرت و هم مورد حساس اینکه سی پی یو 64 بیت اینتل به اون صورت قادر نیست برنامه های ۳۲ بیتی رو اجرا کنه و همواره مشکلات بسیاری در این باره داشته در حال که ای ام دی با این موضوع خیلی راحت کنار اومده .
من الان دبیان ۳۲ بیتی رو رو سی پی یو ۶۴ بیت نصب کردم و ماههاست بی وقفه کار می کنه ولی روی اینتل و مشخصاتی که شما دارین نصب کردم متاسفانه مشکلات عجیب غریبی پیش امد.
من ویندوز 32 بیت روی این اینتل64 دارم مشکلی باهاش ندارم فقط یه درایور داره که باید جدا نصب بشه از سایت اینتل دانلود کردم (قبل از اون مقداری هنگ داشتم در موقع بوت شدن روی XP32 روی ویستا 32 همچین مشکلی ندیدم)
من لینوکس 32 نمیخوام نصب کنم میخوام 64 رو نصب کنم دیدم هیچ یادی از اینتل نشده گفتم شاید 64 بیتی لینوکس با اینتل مشکلی داره! که شما میگین نداره و ممکنه فقط با نصب 32 بیت مشکلی پیش بیاد!

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #4 : 06 دی 1386، 05:46 ب‌ظ »
می تونین نصب کنین . فقط ممکنه هر از گاهی مشکلاتی داشته باشید چون تا جایی که اطلاع دارم هنوز بعضی از مشکلاتش تو 64 بیتی حل نشده مونده.
من لینوکس 32 نمیخوام نصب کنم میخوام 64 رو نصب کنم دیدم هیچ یادی از اینتل نشده گفتم شاید 64 بیتی لینوکس با اینتل مشکلی داره! که شما میگین نداره و ممکنه فقط با نصب 32 بیت مشکلی پیش بیاد!
در این مورد چرا از اینتل هم یاد می کنن چون ای ام دی میشه گفت اولین سی پی یو 64 بیت بدون ایراد رو داد برای همین همیشه از یاد میشه