انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دستوری برای چند تکه کردن فایل های AVI یا دایویکس ؟  (دفعات بازدید: 2125 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
سلام من نرم افزاری  رو میخوام مثل mpgtx که بتونم از  خط  فرمان باهاش دستور تکه تکه کردن یه فایل دایویکس  رو بدم
مثلا بهش  بگم این فایل رو به 3 قسمت تقسیم کن و خودش  اتوماتیک این کا رو انجام بده این کار رو با فایل های mpg پیدا کردم و خیلی  خوب  بود ولی میخوام همین دستور  رو واسه فایل های دیگه داشته باشم .

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
سلام من نرم افزاری  رو میخوام مثل mpgtx که بتونم از  خط  فرمان باهاش دستور تکه تکه کردن یه فایل دایویکس  رو بدم
مثلا بهش  بگم این فایل رو به 3 قسمت تقسیم کن و خودش  اتوماتیک این کا رو انجام بده این کار رو با فایل های mpg پیدا کردم و خیلی  خوب  بود ولی میخوام همین دستور  رو واسه فایل های دیگه داشته باشم .
اونی که گفتید رو نمیدونم چیه اما میتونید از خ فرمان استافده کنید با برنامه‌های زیادی که داره برای نمونه avisplit.
برای اطلاعات بیتشتر بزنید
man avisplit

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ffmpeg تقریبا هر کاری به فکرتون برسه رو با ویدئو انجام می‌ده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
من از avisplit استفاده کردم خیلی  خوب این کار رو انجا میده ولی اسپلیت کردن یا تکه تکه کردن رو با محدود کردن حجم تا یک اندازه انجام میده مثلا بهش  دستور  میدی که یک فایل یک گیگی رو به تکه های 200 گابایتی  تقسیم کنه ولی من میخوام devide کنم یعنی کل فایل رو به چند تکه مختلف قیچی کنم مثلا یک فایل یک گیگی رو به 10 تیکه اسپلیت کنم.کسی  دستورش  رو میتونه بزاره اینجا.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
من از avisplit استفاده کردم خیلی  خوب این کار رو انجا میده ولی اسپلیت کردن یا تکه تکه کردن رو با محدود کردن حجم تا یک اندازه انجام میده مثلا بهش  دستور  میدی که یک فایل یک گیگی رو به تکه های 200 گابایتی  تقسیم کنه ولی من میخوام devide کنم یعنی کل فایل رو به چند تکه مختلف قیچی کنم مثلا یک فایل یک گیگی رو به 10 تیکه اسپلیت کنم.کسی  دستورش  رو میتونه بزاره اینجا.
دوست عزیز این مطلب خیلی رایج هست //
شما می‌تونید از لینک http://mpgtx.sourceforge.net/#Usage استفاده کنید.
در ضمن برای دیدن ساختار دستورات  و راهنمای آنها می‌تونید از دستور man استفاده کنید:
man ffmpeg

آفلاین sara98

• Jr. Member
  • *
mpgtx فقط برای فایل های mpeg به کار  میره