انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل خاموش نشدن بعد از آپگرید(حل شد)  (دفعات بازدید: 1905 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
سلام
دوستان دقت کردین یه چند روز پیش اوبونتو یه آپدیتی توی بعضی از پکیجهای کرنلش داد؟ خلاصه من از وقتی اونا رو آپگرید کردم کامپیوترم خاموش نمیشه... یعنی همه‌ چیزو میبنده و تمام مراحل خاموش شدن و انجام میده اما برق رو قطع نمی کنه
من با کمک MohammadBoozary عزیز و عمو ebrahim توی irc فهمیدم که این پکیجها رو جدید آپگرید کردن و اونا رو به نسخه‌ی 14.46-2.6.22 برگردوندم که با این کار این مشکل موقتا حل شد اینا پکیجهایی هست که من آپگرید کردم و باعث مشکلم شد
ii  linux-headers-2.6.22-14                    2.6.22-14.47                         Header files related to Linux kernel version
ii  linux-headers-2.6.22-14-generic            2.6.22-14.47                         Linux kernel headers for version 2.6.22 on x
ii  linux-image-2.6.22-14-generic              2.6.22-14.47                         Linux kernel image for version 2.6.22 on x86

حالا فک میکنم این نسخه از کرنل خوب بایوس منو نشناخته کسی پیشنهادی داره؟
این هم سیستم منه: لبتاپ  دل inspiron 6400 که شماره‌ی بایوسش فک میکنم MM061 هست
« آخرین ویرایش: 05 دی 1386، 01:42 ب‌ظ توسط arash.oio »
Humanity to others...

آفلاین arash

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
پاسخ به: مشکل خاموش نشدن بعد از آپگرید
« پاسخ #1 : 04 دی 1386، 06:28 ب‌ظ »
مطئنا مشکل از سخت افزار شماست. چون من آپگرید کردم و هیچ مشکلی هم ندارم. احتمالا باید منتظر بشید تا نسخه بعدی بیاد.

آفلاین arashOio

• *
پاسخ به: مشکل خاموش نشدن بعد از آپگرید
« پاسخ #2 : 04 دی 1386، 06:44 ب‌ظ »
مطئنا مشکل از سخت افزار شماست. چون من آپگرید کردم و هیچ مشکلی هم ندارم. احتمالا باید منتظر بشید تا نسخه بعدی بیاد.
ممنون این راه(به قول استاد lomion راه حل شماره‌ی ۲) رو که همیشه محفوظه دنبال یه راه از نوع سوم هستم( مثلا دقیق چه پروسسی برق رو قطع میکنه؟ یا یه همچین چیزی)
Humanity to others...

آفلاین arashOio

• *
دوستان من به جان خودم دوچار توهم نیستم ها... یه بار دیگه گذاشتم به 14.47-2.6.22 آپگرید کنه که دیگه اون مشکل حل شد
Humanity to others...