انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اقتباسات مکینتاش و سرقت های ویندوز! + نظر شما  (دفعات بازدید: 5700 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من هنوز هم متوجه نمی‌شم این که یه نفر از من کپی کنه چرا باید من رو ناراحت کنه؟ مگه نه این که باید رقابت وجود داشته باشه؟ خب مردم می‌رن به سمت کسی که خدمات بهتری می‌ده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
من هنوز هم متوجه نمی‌شم این که یه نفر از من کپی کنه چرا باید من رو ناراحت کنه؟ مگه نه این که باید رقابت وجود داشته باشه؟ خب مردم می‌رن به سمت کسی که خدمات بهتری می‌ده

خب یکی توی امتحان ازتون تقلب کنه ناراحت نمیشید؟

400 میلیارد دلار اعتبار خودساخته شیرین تره یا 400 میلیارد دلار اعتبار با تقلید؟
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

نه که ناراحت نمی‌شم! اتفاقا سعی می‌کنم همیشه به اطرافیانم تو امتحان تقلب برسونم. چون اعتقاد دارم که من و هم‌کلاسی‌هام تو یه جبهه‌ایم و استاد و دانشکاه و سیستم آموزشی در برار ما. بنابراین هرچی که بتونیم با اون‌ها مقابله کنیم به نفعمونه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم

نه که ناراحت نمی‌شم! اتفاقا سعی می‌کنم همیشه به اطرافیانم تو امتحان تقلب برسونم. چون اعتقاد دارم که من و هم‌کلاسی‌هام تو یه جبهه‌ایم و استاد و دانشکاه و سیستم آموزشی در برار ما. بنابراین هرچی که بتونیم با اون‌ها مقابله کنیم به نفعمونه
این قضیه کاملا در مورد من هم صادق هستش. همیشه سعی میکنم به اطرافیانم توی امتحان کمک کنم!

آفلاین Darknight

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
سلام به جملگی
چند موردی هست که دوستان باید بدونند:
1-ما سه جور آدم در زندگی داریم: 1- بعضی از آدمها همین طوری پیش میرن تا به جایی برسن و سعی می کنن خودشون همه چیز رو تجربه کنن2- گروه دیگری هستند که سعی می کنند از تجربیات و راه و روش هایی که دیگران رفته اند و موفق بوده اند استفاده کنند3- گروهی هم هستند که با برنامه ریزی دقیق زندگی میکنند.
گروه اول انسان های موفقی نیستند. گروه دوم و سوم مطمئنا موفق تر هستند.
شرکت های خارجی هم از گروه های دوم و سوم هستند. یعنی یک برنامه ریزی بلند مدت می کنند که همیشه به اون برنامه ریزی می رسند و مسئله دوم اینه که از تجربیات و کارهایی که بقیه شرکت ها انجام داده اند و به موفقیت رسیده اند استفاده می کنند. مثل همین الگو برداری و به قول شماها دزدی هایی که اتفاق می افتد. مهم اینه که طرف یک برنامه ریزی کرده و چند سال دیگه به اون دست پیدا میکنه.
2- در مورد کپی شما باید خودتون رو جای اون تولید کننده بزارید. وقتی شما کل سرمایتون و عمرتون و زندگیتون رو گذاشتید و تولید کردید هم از نظر عقلی و هم از نظر عرفی و هم از نظر شرعی درست نیست که کسی اون رو کپی کنه و در اختیار دیگران بگذاره. اصل کار اینه که شما با خرید اون محصول از اون تولید کننده پشتیبانی کنید تا اون تولید کننده کالاهای بهتر و مرغوب تری رو تولید کنه. پس در نتیجه فرد تولید کننده می تونه بابت کپی ناراحت بشه.
3- در مورد تقلب دیدتون رو باز کنید. تقلبی که در دانشگاه ها اتفاق می افته تا بازار تولید متفاوته. شرکتی مثل ماکروسافت اومده از بعضی قابلیت های اپل و لینوکس الگو برداری کرده و شاید هم همونه اما مطمئنا اون طرف این قابلیت رو اینطوری نمی زاره در برنامه ریزی های بعدی اهداف خودش رو روی اون عملی می کنه و تغییراتی روش میده. برای اینکه تقلید و تقلب به ضررشه در بازار.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
سلام به جملگی
چند موردی هست که دوستان باید بدونند:
1-ما سه جور آدم در زندگی داریم: 1- بعضی از آدمها همین طوری پیش میرن تا به جایی برسن و سعی می کنن خودشون همه چیز رو تجربه کنن2- گروه دیگری هستند که سعی می کنند از تجربیات و راه و روش هایی که دیگران رفته اند و موفق بوده اند استفاده کنند3- گروهی هم هستند که با برنامه ریزی دقیق زندگی میکنند.
گروه اول انسان های موفقی نیستند. گروه دوم و سوم مطمئنا موفق تر هستند.
شرکت های خارجی هم از گروه های دوم و سوم هستند. یعنی یک برنامه ریزی بلند مدت می کنند که همیشه به اون برنامه ریزی می رسند و مسئله دوم اینه که از تجربیات و کارهایی که بقیه شرکت ها انجام داده اند و به موفقیت رسیده اند استفاده می کنند. مثل همین الگو برداری و به قول شماها دزدی هایی که اتفاق می افتد. مهم اینه که طرف یک برنامه ریزی کرده و چند سال دیگه به اون دست پیدا میکنه.
2- در مورد کپی شما باید خودتون رو جای اون تولید کننده بزارید. وقتی شما کل سرمایتون و عمرتون و زندگیتون رو گذاشتید و تولید کردید هم از نظر عقلی و هم از نظر عرفی و هم از نظر شرعی درست نیست که کسی اون رو کپی کنه و در اختیار دیگران بگذاره. اصل کار اینه که شما با خرید اون محصول از اون تولید کننده پشتیبانی کنید تا اون تولید کننده کالاهای بهتر و مرغوب تری رو تولید کنه. پس در نتیجه فرد تولید کننده می تونه بابت کپی ناراحت بشه.
3- در مورد تقلب دیدتون رو باز کنید. تقلبی که در دانشگاه ها اتفاق می افته تا بازار تولید متفاوته. شرکتی مثل ماکروسافت اومده از بعضی قابلیت های اپل و لینوکس الگو برداری کرده و شاید هم همونه اما مطمئنا اون طرف این قابلیت رو اینطوری نمی زاره در برنامه ریزی های بعدی اهداف خودش رو روی اون عملی می کنه و تغییراتی روش میده. برای اینکه تقلید و تقلب به ضررشه در بازار.

خدا عمرت بده! حرف دل من رو زدی.....

قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ

+1  ;)
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین iMacs

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
پاسخ : اقتباسات مکینتاش و سرقت های ویندوز! + نظر شما
« پاسخ #37 : 13 فروردین 1391، 11:11 ق‌ظ »
بنظر من اگر بخواهیم انتخاب کنیم بهتره به مک بریم تا ویندوز،ویندوز خودشم نمی فهمه داره چیکار میکنه