انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تبدیل دیکشنری های تجاری بابیلون به آزاد  (دفعات بازدید: 3956 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dostajn

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
با سلام
تو یکی از  موضوع های مطرح شده برای یه نرم افزار دیکشنری یکی از دوستان تعدادی از دیکشنری های مجانی بابیلون رو به یک دیکشنری برای کار در محیط آزاد تبدیل کرده بود می خواستم بدانم آیا امکان این وجود داره که دیکشنری ها تجاری بابلیون مثل مریام ، وبستر و بریتانیکا هم به  این شکل تبدیل شوند و قابلیت استفاده رو داشته باشند.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
سلام
بله!  خیلی راحت میتونید این کار رو انجام بدید! فکر کنم اگر یک جستجوی کوچیک قبل از زدن این تاپیک میکردید، حداقل 5 تا تاپیک و چندین جواب خیلی کاربردی و مفید پیدا میکردید! ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
سلام
بله!  خیلی راحت میتونید این کار رو انجام بدید! فکر کنم اگر یک جستجوی کوچیک قبل از زدن این تاپیک میکردید، حداقل 5 تا تاپیک و چندین جواب خیلی کاربردی و مفید پیدا میکردید! ;)
در صورتی که اون دیکشنری رو خریداری کرده باشید می تونین در غیر این صورت خیر !!
هیچ دیکشنری بابیلون رایگانی تا جایی که دیدم موجود نیست . استفاه از کرک و کیجن به کل قدغن هستش. میشه چند تا مجانیشو برامون معرفی کنین ؟ تمام نسخه هاش رو دیدم ولی همجین چیزی ندیدم . مگر اینکه ادیتش کنن و قسمت دریافت شماره سریال رو (شرکتهای ایرانی های ، برای فروش بیشتر و سود جویی ) حذف کرده باشن که بعید نیست
mohi جان لطفا با دقت بیشتری به تاپیکها جواب ده . ممنونم

آفلاین dostajn

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
سلام
هیچ دیکشنری بابیلون رایگانی تا جایی که دیدم موجود نیست . استفاه از کرک و کیجن به کل قدغن هستش. میشه چند تا مجانیشو برامون معرفی کنین ؟ تمام نسخه هاش رو دیدم ولی همجین چیزی ندیدم . مگر اینکه ادیتش کنن و قسمت دریافت شماره سریال رو (شرکتهای ایرانی های ، برای فروش بیشتر و سود جویی ) حذف کرده باشن که بعید نیست
با سلام
ممنون والا منم همین رو می گم
هر جا بپرسم میگن اینجا ربط نداره به نظرم بهترین جا همین تایپک جدیده

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom

والا من هرچی نگاه کردم ندیدم جایی اسمی از کرک یا تقلب یا چیز دیگه‌ای از دوستمون اومده باشه! دلیلی هم نداره که بیخود انگ تقلب به کاری که اثری از تقلب درش نیست بزنم! ضمن اینکه من ویندوزد ندارم که از دیکشنریهای بابیلون خبر داشته باشم که ببینم توشون رایگان هم هست یا نه! ;)
« آخرین ویرایش: 29 دی 1386، 11:58 ق‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
خوب من هم نگفتم که ایشون از اون جور چیزا بحث کردن . گفتم که تبدیل فایلهای دیتابیس که تجاری هست رو اگه خریداری کرده باشن مانع وجدانی و ... نداره همین.
الان شرکتهای ایرانی دارن قسمت دریافت شماره سریال و بقیه رو از نرم افزارهای محیط عامل ویندوز حذف می کنن که کاربر دیگه دنبال شماره سریال و غیره نگرده و فروششون بره بالا.
وگرنه یه فایل پایتون هستش که آقای بیاضی روش کار کردن و این کار رو انجام میده

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
به همین سادگی ???

۱. شما با خرید یک نرم‌افزار نمیتونید مجوز انتشارش رو تغییر بدید! بنابراین با خرید دیکشنری Babylon هم نمیتونید اون رو با مجوز آزاد منتشر کنید...
۲. دیکشنری های Babylon یعنی همون مخازن لغت/معنی اونها رایگان هستند. برای تبدیل فایلهای دیکشنری Babylon به فایل قابل استفاده برای لغت نامه Stardict هم میتونید راهنمای زیر رو ببینید...
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=1751.msg10328#msg10328
۳. برای تبدیل فایلهای دیکشنری Babylon به فایل قابل استفاده برای لغت نامه xFarDic هم میتونید راهنمای زیر رو ببینید...
http://www.pylearn.com/fa/wiki/index.php/Bgl2xdb
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
بابا شما ها چرا گیر دادین به من . من کی گفتم می تونن انتشارش بدن .  ???چرا تاپیک ها رو با دقت نمی خونین آخه . از دست شما ها چیکار کنم  ](*,)
من گفتم اگه خریده باشن می تونن واسه خودشون تبدیل کنن و استفاده کنن .
مهدی جان از شما انتظار نداشتم منظورمو اینطوری فهمیده باشید. دستتون درد نکنه  :'( ](*,)
خلاصه کلام خیلی خیلی ازتون دلخور شدم
« آخرین ویرایش: 12 دی 1386، 10:58 ق‌ظ توسط مهدی پیشگوی »