انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1178 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kingtak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
راهنمایی برای نصب اوبونتو
« : 17 اسفند 1390، 09:10 ق‌ظ »
سلام دوستان.چند تا سوال در مورد نصب داشتم
1-بعد از نصب اوبونتو  ویندوزمو عوض کردم و اوبونتو دیگه بالا نیومد.راهی برای تعمیر اوبونتو هست که درست کار کنه؟آخه طبق آموزش یه سایتی جلو رفتم ولی باز اوبونتو کار نکرد.راهی هست که پکیج ها و هر چی کی توی اوبونتو داشتم رو برگردونم؟بدبختی اینجاست ایمیجی که با Aptoncd برداشتم هم داخل اوبونتو بود
2-ایمیجی که با Aptoncd   برداشته میشه شامل چه چیزایی میشه؟یعنی هر چیزی که توی اوبونتو نصب و دانلود کردم ازشون ایمیج برمیداره؟
3-بهترین روش نصب اوبونتو کدومه.اگه از داخل ویندوز نصبش کنم کامل نصب میشه؟
4-آیا میشه اوبونتو رو طوری نصب کرد که فایلهای بوتش تو ویندوز نصب نشه؟یعنی با عوض کردن ویندوز فرقی به حال اوبونتو نکنه؟
« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1390، 09:23 ق‌ظ توسط kingtak »
Az Yaşa...Azad Yaşa...İnsan Yaşa

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • VA)(ID
پاسخ به: راهنمایی برای نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 17 اسفند 1390، 12:29 ب‌ظ »
1-بعد از نصب اوبونتو  ویندوزمو عوض کردم و اوبونتو دیگه بالا نیومد.راهی برای تعمیر اوبونتو هست که درست کار کنه؟آخه طبق آموزش یه سایتی جلو رفتم ولی باز اوبونتو کار نکرد.راهی هست که پکیج ها و هر چی کی توی اوبونتو داشتم رو برگردونم؟بدبختی اینجاست ایمیجی که با Aptoncd برداشتم هم داخل اوبونتو بود
2-ایمیجی که با Aptoncd   برداشته میشه شامل چه چیزایی میشه؟یعنی هر چیزی که توی اوبونتو نصب و دانلود کردم ازشون ایمیج برمیداره؟
4-آیا میشه اوبونتو رو طوری نصب کرد که فایلهای بوتش تو ویندوز نصب نشه؟یعنی با عوض کردن ویندوز فرقی به حال اوبونتو نکنه؟
۱)از سی دی سوپر گراب استفاده کن خیلی راحته چیزی از پکیج ها از دست نرفته فقط گرابت پریده پکیجه و برنامه هات سرجاشون هستن
۲)شامل برنامه هات
۳)اگه از حالت بوت نصب کنی میتونی دقیقتر نصب کنی و فضاها را انتخاب کنی
۴)نه نمیشه چون گراب روی MBR نصب میشه بهترین راه حلش اینه که ویندوز را بندازی توی سطل اشغال  ;D
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #2 : 17 اسفند 1390، 03:04 ب‌ظ »
نکته اول : دوستان اگر اطلاعی ندارند لطفا جواب غلط نگذارید.

واما جوابتون:
۱-گشتی در نت بزنید برای تعمیر گراب و یا از سوپر گراب استفاده کنید.
۲-شمال مواردی هست که انتخاب می‌کنید.
۳-بهترین روش نصب از طریق بوت هست .
۴-فایل‌های بوت در توزیع‌های گنو لینوکس ربطی به ویندوز نداره ، پس از پریدن گراب به هر دلیل می‌تونید اون رو تعمیر کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 19 اسفند 1390، 05:50 ب‌ظ »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن