انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: -keyring چیست ؟  (دفعات بازدید: 2099 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یک پنگوئن تازه متولد شده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
  • زنده باد لینوکس
-keyring چیست ؟
« : 18 اسفند 1390، 09:17 ق‌ظ »
لطف بفرمایید در مورد keyring توضیحاتی بفرمایید ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: -keyring چیست ؟
« پاسخ #1 : 19 اسفند 1390، 05:34 ب‌ظ »
keyring جاسویچی گنومه که مثل کیف‌پول KDE عمل می‌کنه. شما همه‌ی کلیدهاتو رو می‌ذاری تو این جاسویچی و هربار که به هرکدوم احتیاج داشتی فقط کافیه این جاسویچی رو داشته باشی. این طوری از پراکندگی کلیدهات جلوگیری می‌شه و احتمال این که یکی از کلیدها گم بشه خیلی خیلی کم. کلیدهات هم چیزهایی مثل گذرواژه‌ها و این‌جور موارد هستن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین یک پنگوئن تازه متولد شده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
  • زنده باد لینوکس
« پاسخ #2 : 19 اسفند 1390، 06:13 ب‌ظ »
keyring جاسویچی گنومه که مثل کیف‌پول KDE عمل می‌کنه. شما همه‌ی کلیدهاتو رو می‌ذاری تو این جاسویچی و هربار که به هرکدوم احتیاج داشتی فقط کافیه این جاسویچی رو داشته باشی. این طوری از پراکندگی کلیدهات جلوگیری می‌شه و احتمال این که یکی از کلیدها گم بشه خیلی خیلی کم. کلیدهات هم چیزهایی مثل گذرواژه‌ها و این‌جور موارد هستن.

آیا چیزی مث سایت lastpass و نرم افزار keepass  ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 19 اسفند 1390، 06:52 ب‌ظ »
اون‌ها فقط پسوردها رو ذخیره می‌کنن. keyring چیزهای بیشتری رو هم در خودش ذخیره می‌کنه، مثل کلیدهای ssh و…
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین xXDamonXx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • این نیز بگذرد
پاسخ : -keyring چیست ؟
« پاسخ #4 : 24 تیر 1398، 12:00 ق‌ظ »
سلام دوستان این کی رینگ خودمو چجوری باید بفهمم چیه؟؟؟‌بعضی وقتا ی پاپ آپ میاد میگه وارد کن پسورو لاگینمو میزنم قبول نمیکنه مگه همون نیست؟!
از ماست که بر ماست..

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #5 : 24 تیر 1398، 07:51 ق‌ظ »
سلام دوستان این کی رینگ خودمو چجوری باید بفهمم چیه؟؟؟‌بعضی وقتا ی پاپ آپ میاد میگه وارد کن پسورو لاگینمو میزنم قبول نمیکنه مگه همون نیست؟!
لازم است نام و نسخه توزیع و میزکار مورد استفاده به همراه روش نصب میزکار را توضیح بدی.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین xXDamonXx

• Newbie
  • *
  • این نیز بگذرد
« پاسخ #6 : 24 تیر 1398، 11:03 ق‌ظ »
اوبونتو 18.4 گنوم دستکتاپ روش نصب هم گرافیکی با پارتیشن بندی دستی
از ماست که بر ماست..

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #7 : 24 تیر 1398، 12:01 ب‌ظ »
اوبونتو 18.4 گنوم دستکتاپ روش نصب هم گرافیکی با پارتیشن بندی دستی
پس اگر به صورت استاندارد و کامل نصب کردی باید بسته‌های زیر روی سیستم نصب شده باشند:

* gnome-keyring
* libpam-gnome-keyring
* gnome-keyring-pkcs11

اگر اینها روی سیستم نصب هستند و از طریق یک Display Manager مانند GDM3 یا LightDM وارد نشست کاربری می‌شی نباید مشکلی وجود داشته بشه.

نقل‌قول
بعضی وقتا ی پاپ آپ میاد میگه وارد کن پسورو لاگینمو میزنم قبول نمیکنه مگه همون نیست؟!

اون پاپ آپ از کدام برنامه می‌آد؟
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین xXDamonXx

• Newbie
  • *
  • این نیز بگذرد
« پاسخ #8 : 24 تیر 1398، 08:53 ب‌ظ »
اون برنامه اوپرا هستش که هر وقت بازش میکنم اون پاپ آپ هم میاد و من کنسل رو میزنم و به کارم ادامه میدم
از ماست که بر ماست..

آفلاین mahdi7d1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #9 : 03 امرداد 1398، 07:34 ق‌ظ »
منم از کیرینگ استفاده نمی کردم ولی وقتی کروم نصب کردم به صورت خودکار در اولین اجرا یه پسورد ازم خواست و با اون یه کیرینگ جدید برا خودش باز کرد. احتمالا شما هم موقع باز کردن اپرا بدون اینکه بدونید یه پسوردی رو وارد کردید و با اون کیرینگ جدید ایجاد کرده. بسته به پیام پاپ آپ معلوم میشه که قبلا این کیرینگ ایجاد شده یا نه الان می‌خواد تازه ایجادش بکنه.