انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آموزش لینوکس  (دفعات بازدید: 2219 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nasserdadras

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
آموزش لینوکس
« : 07 دی 1386، 10:59 ق‌ظ »
سلام به همه ی دوستان!

بحثی که اینجا مطرح می کنم بحثی قدیمی است که به شکل جدیدی مطرح میشود.

دو نفر در چین به نزد یک استاد موسیقی رفتند که موسیقی بیا موزند. آنها از استاد پر سیدند کا این آموزش چقدر طول می کشد. استاد متقابلا از اولی پرسید که چیزی بلدی و او گفت که شش ماه دوره دیده است . استاد چینی به او گفت آموزش تو دو سال طول میکشد.
آن دومی گفت هیچی بلد نیستم و حتی ساز را هم ندیده ام. استاد گفت تو شش ماهه یاد میگیری.اولی اعتراض کرد که من بلدم دو سال و او که بلد نیست شش ماه؟ استاد به او پاسخ داد یک سال و نیم طول میکشد تا من مزخرفاتی را که تو در سر داری از مغزت بیرون بکشم و شش ماه هم یاد گیریت طول می کشد.

این داستان را از کتاب زیبا ناوک نقل کردم.
الان عده ی زیادی هستند ک تازه می خواهند کامپیوتر  بخرند و کار با آن را هم بلد نیستند و نه ویندوز میدانند چیست و نه لینوکس و مثل آن شاگرد دومی هستند که شش ماه زمان برای یادگیری لینوکس نیاز دارند به شرطی که اول همان مسائل ابتدایی کار با دسکتاپ را به آنها یاد بدهید. و آنها رفتن به فروم و انجمنها و سرگردان شدن در آنها را هم بلد نیستند و باید به آنها حضوری و با دلسوزی و صمیمیت تمام آموزش داد و مثلا تو نوید که بابات کارخانه دار است و وقتت مال خودت است خوب میتوانی در این زمینه با راهنمایی مهدی جان فعال شوی و کلا سهیتان را هم باید برای ساعت مناسبی بعد از ساعت کار معمول بگذارید و حتما مجانی یا با پول خیلی کم برای تامین هزینه کلاس باشد.
زکات علم آموزش آن به دیگران است . کاری که هیچکدام شما غیر از کمی راهنمایی از طرف مهدی و آلن جان در حق من انجام ندادید و به همین دلیل من هنوز هم با بخشی از لینوکس مشکل دارم.

در هر حال این پشنهادی جدی است برای شروع یک کار جدی و دنباله دار و اگر هم خواستید آنرا انجام بدهید زیاد حرف نزنید و عمل کنید.

قربان همه
ناصر

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: آموزش لینوکس
« پاسخ #1 : 07 دی 1386، 11:06 ق‌ظ »
یک نفر از تائو پرسید : استاد ! اگه من هر هفته تمرین بکنم چند روزه استاد خواهم شد ؟ استاد گفت 5 سال .
گفت اگه هر روز تمرین کنم چی ؟ استاد گفت ده سال .
اونهایی که معنی دقیق این  فلسفه رو فهمدیدند به موفقیتهای جهانی دست پیدا کردن ، درکش به عهده خواننده  ;)

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #2 : 08 دی 1386، 03:43 ق‌ظ »
سلام
من اعتراف ميكنم كه دركم كمه و آي كيوم در حد يك جلبك بيش نيست

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #3 : 08 دی 1386، 08:36 ق‌ظ »
دوست عزیز شما دقیقا همین پست رو توی تکنوتاکس نوشته بودی و اولین ناظری که پست شما رو خوند من بودم و واقعا موندم با پست شما چکار کنم . ولی یکی از بچه ها که اونجا جوابت رو داد . من که دیگه موندم چی بگم .