من اهدافم ایناست که تاحالا زیاد تو پروژه های ایرانی ندیدم
1-استفاده از فرهنگ و سنت ایرانی در تمامی جا های سیستم عامل(مثلا یه آیکون دارم درست می کنم که به جای اینکه شکل پوشه باشه بیشتر شبیه صندوق های قدیمی هست که زیاد تو ایران استفاده می شده)و همچنین صدا ها ی کاملا ایرانی(مثل صدای استارت آپ سنتور و ...)
2-استفاده از آزادترین نرم افزار ها(از جمله کرنل لینوکس-لیبره و ...)
3-ساده اما زیبا و همچنین قدرتمند
4-پروژه به صورت جمهوری اداره خواهد شد (یعنی از اعضای سازنده مدتی یکی رییس پروژه انتخاب میشه و نرم افزار ها طبق نظر سنجی در سیستم عامل قرار داده میشن)
در پاسخ دوستان باید بگم که:
بزن دست قشنگه رو
--------------------
یه سوال لینوکس هم مثل ویندوز اگه برنامه زیاد روش نصب بشه سرعتش کم میشه؟
--------------------
اگه برنامه ها رو دسته بندی کنی تا هر کاربر یه دسته از برنامه های که نیاز داره رو نصب کنه عالی میشه
منم نظرم اینه که مثل فدورا اسپین های مختلف بدیم اما اولش باید نسخه 0.1 بیرون بیاد
آنچنان می گی گیک انگار چند تا گیک داریم!
خیلی باشن ۱۰-۲۰ تان
برا همین هیچ کس جرات نمی کنه بیاد طرفت!
به هر حال امیدوارم موفق باشی.
و چند تا پیشنهاد:
۱.دی وی دی چرا؟ مگه مردم اینترنتشون رو از تو جوب پیدا کردن.
۲.شما که می خوای یه توزیع کوچیک واسه ایران درست کنی که مردم ازش استفاده کنن شکست می خوری ! بلند پرواز تر باش
۳.آموزش ریمستر کردن بدی پی دی اف کنی مردم بیشتر سود می برن یا بیا تو آریوس کمک کن مجبوری مگه؟ شما که می تونی بهتره نیروت رو با یک نفر دیگه جمع کنی باور کن قوی تر میشه.
منتظر جواب هات هستم.
1-این توزیع برای کسانی که سرعت دارن قابل دانلود و برای علاقهمندان به صورت shipit خواهد بود و قراره در مراسم های مختلف به دوستان هدیه داده بشه(به همراه یه مکعت cheat code های اون)
2- سوال دومت رو نمی دونم چرا شکست می خوره پروژه واضح تر بگو!!
3-در مورد سوال سومت این آموزش الان تو اینترنت پر هست .شاید اگه بشه این پروژه رو با آریوس یکی کنیم البته در صورتی که پیشنهادی بشه (و بعد از انتشار نسخه ی 0.1)
در جواب بقیه ی دوستان هم باید بگم که اهداف من از این پروژ] با پارسیکس و آریوس و پارسیدورا کاملا تفاوت داره
نسخه های اولیه رو در نظر دارم بر پایه اوبنتو بسازم اما قصد دارم بعد از کسب دانش اونو یه توزیع مستقل با پگیج منیجر بهتر و قوی تر تبدیل کنم
یه ذره بلند پروازم اما اظمینان دارم که میشه
فقط به چند نفر علاقه مند نیاز دارم که منو یاری کنن همین