انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یه دلخوری از برخی توزیع های لینوکس  (دفعات بازدید: 4544 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
پاسخ به: یه دلخوری از برخی توزیع های لینوکس
« پاسخ #15 : 03 فروردین 1391، 05:55 ب‌ظ »
فکر نمی کنم ایمیل دردی رو دوا کنه حذف ایران رو به اشتباه و یا با کینه انجام ندادن که الان با ایمیل درست بشه سبک سنگین کردن دیدن اگه نباشه خطراتش براشون کمتره
طرز فکرتون کاملا اشتباهه. وقتی که ببینند حذف ایران هیچ واکنشی در پی نداره، مسلما راه خودشون رو پیش میرن و وضعیت تنها بدتر میشه.
وقتی که SourceForge دسترسی ایران رو طبق قوانین آمریکا بست، من و تعداد زیادی ایرانی و خارجی دیگه که توی SourceForge پروژه داشتیم شروع کردیم به ایمیل زدن به اونها و راه‌کارهای عدم سانسور ایران رو گفتیم، و نتیجه‌اش این شد که  SourceForge اجازه داد که مدیران پروژه‌ها در این مورد تصمیم بگیرند.

اگر من و بقیه میومدیم اینجا و تنها ابراز دلخوری و درد و دل میکردیم، الان امکان استفاده از SourceForge برای ایرانیان کلا بسته بود. تا خودتون برای خودتون کاری انجام ندید کسی به حالتون دل نمیسوزونه و چیزی هم درست نمیشه!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #16 : 03 فروردین 1391، 05:58 ب‌ظ »
پارسیکس مگه بر اساس اوبونتو نیست!؟ خب اگه اوبونتو شروع به تحریم کنه و امکان آپدیت رو از ایران بگیره بعد پارسیکس هم که به مشکل برمیخوره.
خیر، بر مبنای Ubuntu نیست. حتی اگر هم باشه، Repository مربوط به خودش رو داره و با تحریم اونها مشکلی برای پارسیکس به وجود نمیاد.

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #17 : 03 فروردین 1391، 07:06 ب‌ظ »
پارسیکس مگه بر اساس اوبونتو نیست!؟ خب اگه اوبونتو شروع به تحریم کنه و امکان آپدیت رو از ایران بگیره بعد پارسیکس هم که به مشکل برمیخوره.
خیر، بر مبنای Ubuntu نیست. حتی اگر هم باشه، Repository مربوط به خودش رو داره و با تحریم اونها مشکلی برای پارسیکس به وجود نمیاد.
فکر می کنم به جد ما نیاز به توزیع ایرانی درست وحسابی داریم.
پارسیکس؟ درست و حسابی نیست؟ کمکش کنید تا بشه!

پارسیکس بر مبنای دبینه نه اوبونتو

ببخشید دوستان.
من راستش با AriOS اشتباه گرفته بودم! حق با شماست. پارسیکس بیسش دبین هست. نه اوبونتو
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #18 : 03 فروردین 1391، 07:11 ب‌ظ »
دوستان چقدر کشش میدید؟ پارسیکس بر مبنای کانوتیکس هست ، ثانیا ، این تاپیک جریانش چیز دیگری بود...
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #19 : 03 فروردین 1391، 07:34 ب‌ظ »
با سلام و تبریک عید یه همه ی شما
 سایت اپن سوزه رو چند بار  بررسی کردم  اما یه ایمیل مستقیم که بتونم برای مسولش بنویسم پیدا نکردم .
کسی تونست پیدا کنه بزار ایمیل با من.
اما این مشکل فقط به این مورد ها ولینوکس نیست در خیلی از سایت های مهندسی (من چون خودم مهندس شیمی هستم ) این مشکل هست. حتی معلوم نیست گوگل مارکت برای ما ایرانی ها باز بشه؟

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #20 : 03 فروردین 1391، 08:40 ب‌ظ »
با سلام و تبریک عید یه همه ی شما
 سایت اپن سوزه رو چند بار  بررسی کردم  اما یه ایمیل مستقیم که بتونم برای مسولش بنویسم پیدا نکردم .
کسی تونست پیدا کنه بزار ایمیل با من.
اما این مشکل فقط به این مورد ها ولینوکس نیست در خیلی از سایت های مهندسی (من چون خودم مهندس شیمی هستم ) این مشکل هست. حتی معلوم نیست گوگل مارکت برای ما ایرانی ها باز بشه؟

ایمیل منو شما هیچ فرقی ایجاد نمیکنه!
اگه میخوای بدونن، که مطمئن باش خودشون خوب میدونن.
میدونن که این کارو کردن و دسترسی رو محدود کردن.

تا زمانی که مرکز این سایت ها در کشورهایی باشه که ایران رو تحریم میکنن هیچ چیزی فرق نمیکنه. (یا بهتره بگیم که تا زمانی که سیاست رو قاتی جاهای دیگه میکنن هیچ چیز فرق نمیکنه!)
این شرکت ها باید تابع قوانین کشوری باشن که اونجا هستن. (در این مورد گوگل در وبلاگ فارسیش یه سری توضیحاتی هم داد)
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #21 : 03 فروردین 1391، 08:47 ب‌ظ »
متاسفانه هیچ فرقی نمیکنه!

مثلا 90 هزار نفر از کاربران اپل بودیم توی یه نظرسنجی که ایران رو باز کنند، فقط 10 روز ارور 1009 ( اپل بازای ایرانی خوب میشناسنش متاسفانه) رو برداشتند و دوباره اومد  ::)

البته امیدمون به استور آنلاین ویندوز 8 هست، اونم فکر کنم چون بتاس مشکلی نداره ( مک او اس هم روی بتاهاش هیچ تحریمی نیست :) )

ولی وقتی فاینال بیاد اوضاع فرق خواهد کرد ](*,)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #22 : 08 فروردین 1391، 12:53 ب‌ظ »

پارسیکس یک توزیع مستقل مثل خود اوبونتو و بر پایه‌ی دبیان و کاتونیکسه

درضمن حل این جور موارد بیش‌تر نیاز به اقدام سیاسی داره تا ایمیل‌بازی و…
« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1391، 12:54 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #23 : 08 فروردین 1391، 01:46 ب‌ظ »
طرز فکرتون کاملا اشتباهه. وقتی که ببینند حذف ایران هیچ واکنشی در پی نداره، مسلما راه خودشون رو پیش میرن و وضعیت تنها بدتر میشه.
وقتی که SourceForge دسترسی ایران رو طبق قوانین آمریکا بست، من و تعداد زیادی ایرانی و خارجی دیگه که توی SourceForge پروژه داشتیم شروع کردیم به ایمیل زدن به اونها و راه‌کارهای عدم سانسور ایران رو گفتیم، و نتیجه‌اش این شد که  SourceForge اجازه داد که مدیران پروژه‌ها در این مورد تصمیم بگیرند.

اگر من و بقیه میومدیم اینجا و تنها ابراز دلخوری و درد و دل میکردیم، الان امکان استفاده از SourceForge برای ایرانیان کلا بسته بود. تا خودتون برای خودتون کاری انجام ندید کسی به حالتون دل نمیسوزونه و چیزی هم درست نمیشه!

دوست عزیز sourceforg که ایران رو تحریم کرده البته برای خیلی از برنامه ها نه همه
تحریم ها معمولا بر مبنای قوانین کشور میزبان انجام شده نه بصورت عشقی
البته من اینجوری فکر می کنم که ایمیل دادن تنها باعث می شه که اونها بگن واقعا متاسفیم و مجبوریم که این کار رو انحام بدیم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید