به زودی جناب LinuxRevo یک دستورالعمل کامل در مورد روش انجام دادن این کار و توضیحات کامل رو در فروم قرار خواهند داد. من هم از ایشون این چیز رو یاد گرفتم. اگه اجازه بدین برای خودشون پیغام می زارم که بیان و توضیحاتش رو بدن (حال نمی ده آدم از زحمت یکی دیگه به اسم خودش استفاده کنه )
سید جان ما رو خجالت نده دیگه. هنوز اون لطفی که در حقم کردی فراموش نشده ها
با اجازه سید مهدی عزیز:
عرض کنم که در مواردی مانند نورتون یا سایر لینک هایی که دوستان گذاشتند ما در واقع تنها یک بک آپ و پشتیبان از سیستم تهیه می کنیم که در لینوکس حتی با یک رایت معمولی از بسته ها و برنامه های دانلود شده می توانید خطر از بین رفتن اطلاعات رو برطرف کنید چرا که نهایتا با یک نصب دوباره ابونتو و سپس استفاده از سی دی پشتیبان همه اون بسته هایی که دانلود کردید رو دوباره خواهید داشت و چیزی هم از دست نرفته. البته راه بدی هم نیست چون تقریبا به هدف می رسیم.
اما چند وقت پیش در حین گشت زنی در نت با مطلبی مبنی بر ساختن یک دیسک زنده Live Cd شخصی مواجه شدم. بدین معنا که شما نه تنها از سیسنم خود یک پشتیبان تهیه می کنید که حتی قادر خواهید بود یک سی دی با قابلیت بوت شدن برای خودتون بسازید که در همه کامپیوترها قابل نصب است با آخرین ورژن کرنلی که در اختیار دارید. در واقع شما یک اوبونتوی شخصی می سازید درست مانند همان سی دی اورجینال اوبنتو. با عرضه کرنل جدید هم می توانید سی دی لایو را ارتقا دهید. مطلب کمی پیچیده است و نمی شود در اینجا به توضیح آن پرداخت چرا که مملو است از انواع کدها و دستورها که مهدی عزیز در جریان است. در حال حاضر من و مهدی در حال ترجمه نسخه انگلیسی دستور العمل ساخت سی دی زنده به فارسی هستیم و مهدی در حال اصلاح و غلط گیری ترجمه انجام شده تا صفحه ۸ مطلب است. کل مطلب ۱۳ صفحه است که به زودی تمام می شود و در اختیار شما قرار می دهیم. توجه داشته باشید که موضوع بسیار پیچیده تر از یک بک آپ گیری ساده است چرا که شما با این دستور العمل قصد ساخت یک Ubuntu Live CD را خواهید داشت چیزی بسیار اصولی تر از ساخت یک بک آپ.
عجب متنی نوشتم