انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بالا آمدن اوبونتو (boot نشدن)  (دفعات بازدید: 3845 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
سلام!

امروز یک مشکل خیلی عجیب برام پیش اومد، اونم اینه که دیگه اوبونتو بالا نمیاد، نه از Recovery نه به صورت Default.

مشکل از اینجا شروع شد که من اوبونتو رو shutdown کردم، وقتی این کار رو انجام دادم مراحل خاموش شدم انجام شد ولی در آخر داخل محیط متنی گیر کرد و سیستم خاموش نشد، در این حالت من چاره ای جز خاموش کردن سیستم به وسیله ی کلید پاور نداشتم. سیستم خاموش شد! حالا می خواستم روشن کنم. روشن کردم اوبونتو داشت Load میشد. تا وسط رفت سپس شروع به چک کردن sda7 کرد که این پارتیشن home/ هست. تا یه جاهایی رفت بعد Faild شد و گفت که خودت به صورت دستی fsck کن. سیستم رو ریست کردم دوباره همون بساط پیش اومد. همونجا fsck کردم یه سری سوال پرسید من هم Yes میزدم. بعد از اتمام مراحل دوباره Restart کردم ولی دیگه اوبونتو بالا نمیاد (هرچند قبل این عملیات fsck هم نمی اومد) در صفحه ی load یک مقدار پیش میره سپس freeze میشه و هیچ حرکتی نمی کنه و recovery هم به همین ترتیب تا یه جایی پیش میره و اون هم فریز ....

از طریق Live CD هم fsck کردم مشکل حل نشد. sudo fsck /dev/sda7

این هم بگم که پارتیشن ها umount هستند در موقع چک کردن پارتیشن !
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
قبل از بوت کردن، پارامترهای splash و quiet ر
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
سلام،
قبل از بوت کردن، پارامترهای splash و quiet ر

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
با کسب رخصت از عمو ابراهیم  ;) :

از داخل گراب روی خطی که مورد نظرتون هست برید و دکمه e رو بزنید و از داخل صفحه جدید، برین و کمله splash رو یا پاک کنید و یا unsplash کنید و همچنین کمله quiet رو پاک کنید و اینتر بزنید، بعدش هم دکمه b رو بزنید تا بر اساس این تغییراتی که دادین، سیستم رو بوت کنه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
خیلی ممنونم مهدی جان  :)

کاری که گفتید رو انجام دادم این هم طالاعاتی هست که داده:
Starting up ...
Loading, please wait...
kinit: name_to_dev_t(/dev/disk/by-uuid/9e87ba9c-6115-4cb-89a7-cf75769a3f86) = sda3(8,3)
kinit: trying to resume from /dev/disk/by-uid/9e87ba9c-6115-4dcb-89a7-cf75769a3f56
kinit: No resume image, doing normal boot...init: Error parsing configuration: No such file or directory
[ 90.452545] Kernel panic - not syncing: Attempted to kill init!

در ضمن وقتی این پیغام رو میده چراغ های Caps Lock و Scroll Lock شروع به چشمک زدن می کنن !

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
به احتمال زیاد پارتیشن های ویندوزی شما مشکل پیدا کرده. حدس میزنم که فرمتش هم باید fat32 باشه . چند نفر دیگه هم این مشکل رو قبلا داشتند . این مشکل به خاطر سیستم بسیار ضعیف و شکننده fat32 به وجود میاد ( از اوبونتو ایراد نگیرید !!  :-X ) . راه حل قطعی این مشکل هم اینه که این پارتیشن ها رو به ntfs تبدیل کنید تا دیگه مشکلی نداشته باشید.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
به نظر من مشکل پارتیشن پیدا کردی. یکبار به ویندوز برو و با partition magic بزن که کل پارتیشن هات چک بشن و ببین که مشکل دارن یا نه.

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
به احتمال زیاد پارتیشن های ویندوزی شما مشکل پیدا کرده. حدس میزنم که فرمتش هم باید fat32 باشه . چند نفر دیگه هم این مشکل رو قبلا داشتند . این مشکل به خاطر سیستم بسیار ضعیف و شکننده fat32 به وجود میاد ( از اوبونتو ایراد نگیرید !!  :-X ) . راه حل قطعی این مشکل هم اینه که این پارتیشن ها رو به ntfs تبدیل کنید تا دیگه مشکلی نداشته باشید.

دوست عزیز بهتر بود اول از من می‌پرسیدین که از چه فایل سیستمی استفاده می‌کنم تا من هم هدمتتون عارض شم که از ntfs استفاده می‌کنم  ;) (لطفا یک طرفه قضاوت نکنید):
ubuntu@ubuntu:~$ sudo fdisk -l

Disk /dev/sda: 80.0 GB, 80026361856 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 9729 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Disk identifier: 0xb4c5b4c5

Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sda1   *           1        1530    12289693+   7  HPFS/NTFS
/dev/sda2            3028        9728    53825782+   f  W95 Ext'd (LBA)
/dev/sda3            1531        1661     1052257+  82  Linux swap / Solaris
/dev/sda4            1662        3027    10972395   83  Linux
/dev/sda5            6962        8925    15775830    7  HPFS/NTFS
/dev/sda6            8926        9728     6450066    7  HPFS/NTFS
/dev/sda7            3028        6961    31599792   83  Linux

Partition table entries are not in disk order

بعد خدمتتون بگم که من اونقدری اوبونتو و گنو/لینوکس رو قبول دارم که همینطری روش عیب نذارم، هیمن الان هم داخل دیست زنده‌ی اوبونتو هستم و این پست رو گذاشتم  :)

متوجه یه مسئله‌ای هم شدم شدم، اونم این که یه سری از فایل های موجود در دایرکتوی /etc/ و به طور کل /bin/ از / حذف شده بودند، و من فکر کردم که فایل‌های /etc/ و /bin/ موجود در دیست زنده را به پارتشن / خودم منتقل کردم، تا حدودی مشکل حل شد. ولی یک مشکل جدید برام پیش اومده. صفحه‌ی Splash اوبونتو کامل پر میشه و وقتی که می‌خواد وارد محیط بشه پیغامی مبنی بر اینکه X اجرا نشده ظاهر می‌شه. در حالت recovery هم که وارد می‌شم همه‌چیز به خوبی پیش میره ولی ۱ مشکل عجیب وجود داره اونم اینه که من نمیتونم به دایرکتوری خانگیم cd کنم. یعنی به home می‌تونم ولی دایرکتوی یوزرم نمیشه، یعنی می‌گه همچین dirای وجود نداره.  ???

از این کاری که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که پارتیشن هام مشکلی ندارن (البته فکر می‌کنم) چون همه چیز به خوبی پیش می‌ره ! ولی باز هم فکر می‌کنم مجبور بشم دوباره اوبونتو رو نصب کنم! ولی اگه راه حلی هست امر بفرمایید ببینم می‌تونم حلش کنم یا خیر.

ممنونم! موفق باشید  ;)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
اینکه شما hard shutdown کردین، باعث شده که قسمتی از فایل ها و فولدر های شما پاک بشه. اگر الان فقط مشکل دایرکتوری home دارین، می تونید از دستور زیر برای تغییر دایرکتوری home استفاده کنید:
usermod -d /home/OLD-USERNAME NEW-USERNAME

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
اینکه شما hard shutdown کردین، باعث شده که قسمتی از فایل ها و فولدر های شما پاک بشه. اگر الان فقط مشکل دایرکتوری home دارین، می تونید از دستور زیر برای تغییر دایرکتوری home استفاده کنید:
usermod -d /home/OLD-USERNAME NEW-USERNAME

مهدی جان فکر نمی‌کنم این طوری درست بشه‌ها چون من نمی‌تونم به دایرکتوی یوزرم cd کنم پس در نتیجه فکر نمی‌کنم با این دستور مشکل حل بشه! در ضمن من قبلا هم hard shutdown می‌کردم ولی مشکلی به وجود نمی‌امد  ::) یعنی شما می‌گی مشکل این بوده ؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
پاسخ به: مشکل در بالا آمدن اوبونتو (boot نشدن)
« پاسخ #10 : 15 دی 1386، 03:51 ب‌ظ »
من یکدفعه سر همین hard shutdown ویندوزم پرید ! یعنی کلی از فایلهایی که در RAM به صورت cash در اومده بوده تا روی هارد نوشته بشه همشون پاک شدن و ویندوز هم قربونش برم کرش کرد !

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #11 : 15 دی 1386، 08:08 ب‌ظ »
دوست عزیز من

اولا ما از راه دور داریم مشکل شما رو پیگیری می کنیم و به کامپیوتر شما مسلط نیستیم . پس بنابراین نباید از من و بقیه دوستان ایراد بگیرید که چرا این حرف رو زدید !

ثانبا اگر پست من رو یکبار دیگه بخونید گفتم که احتمالا مشکل از پارتیشن های ویندوزی شما هست , نه ۱۰۰ درصد !! من فقط تجربم رو در اختیار شما گذاشتم و فقط یک احتمال بود !

ثالثا باز اگر مجددا پست بنده رو بخونید , خدمتتون عرض کردم که حدس میزنم که پارتیشن شما fat32 باشه , نگفتم ۱۰۰ درصد !! و این رو هم فقط از روی تجربه خودم گفتم و فقط یک احتمال بود !

رابعا بهتون پیشنهاد می کنم که از این به بعد از کل سیستم عاملتون یک نسخه پشتبان تهیه کنید تا در اینجور مواقع در کمتر از چند از دقیقه سیستمون رو به حالت قبل برگردونید. که در این مورد هم توی این تاپیک صحبت شده :

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=3209.0

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
« پاسخ #12 : 15 دی 1386، 08:44 ب‌ظ »
دوست عزیز من

اولا ما از راه دور داریم مشکل شما رو پیگیری می کنیم و به کامپیوتر شما مسلط نیستیم . پس بنابراین نباید از من و بقیه دوستان ایراد بگیرید که چرا این حرف رو زدید !

ثانبا اگر پست من رو یکبار دیگه بخونید گفتم که احتمالا مشکل از پارتیشن های ویندوزی شما هست , نه ۱۰۰ درصد !! من فقط تجربم رو در اختیار شما گذاشتم و فقط یک احتمال بود !

ثالثا باز اگر مجددا پست بنده رو بخونید , خدمتتون عرض کردم که حدس میزنم که پارتیشن شما fat32 باشه , نگفتم ۱۰۰ درصد !! و این رو هم فقط از روی تجربه خودم گفتم و فقط یک احتمال بود !

رابعا بهتون پیشنهاد می کنم که از این به بعد از کل سیستم عاملتون یک نسخه پشتبان تهیه کنید تا در اینجور مواقع در کمتر از چند از دقیقه سیستمون رو به حالت قبل برگردونید. که در این مورد هم توی این تاپیک صحبت شده :

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=3209.0

خیلی ممنونم که تجربیات با ارزشتون رو در اختیار بنده‌ی حقیر قرار می‌دید. من قصد جسارت نداشتم خدمت شما! چون شما فرمودید لطفا از اوبونتو ایراد نگیرید من یک مقدار جا خوردم، به خودم گفتم آخه من کی از اوبونتو ایراد گرفتم؟ بخاطر این عرض کردم یک طرفه قضاوت نکنید ! :-X

خیلی ممنونم از لینکتون البته قبلا مطالعه کرده بودم! بعد اینکه مجبور شدم علارقم میل باطنیم دوباره اوبونتو رو Fresh Install کنم   :'(

بابت همه‌ی راهنمایی هاتون ممنونم  ;)
« آخرین ویرایش: 15 دی 1386، 08:46 ب‌ظ توسط محمدرضا بوذری »

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #13 : 15 دی 1386، 09:20 ب‌ظ »
نقل‌قول
چون شما فرمودید لطفا از اوبونتو ایراد نگیرید من یک مقدار جا خوردم، به خودم گفتم آخه من کی از اوبونتو ایراد گرفتم؟ بخاطر این عرض کردم یک طرفه قضاوت نکنید !

من به طور کلی گفتم . منظورم شما نبودید  ;)

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #14 : 15 دی 1386، 10:00 ب‌ظ »
... من نمیتونم به دایرکتوری خانگیم cd کنم. یعنی به home می‌تونم ولی دایرکتوی یوزرم نمیشه، یعنی می‌گه همچین dirای وجود نداره.  ???
یادآوری: اگر پارتیشن home/ت جدا بوده، باید etc/fstab/ رُ به روز کنی تا home/ رُ بشناسه و بعدش سوار(mount)ش کنی.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست