انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: برداشت های ابلهانه یک انسان نادان از لینوکس  (دفعات بازدید: 6927 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
...در حال جستجو در نت برای موضوع خاصی بودم که سایتی ایرانی توجه من را به خود جلب کرد. شک نکنید که زردترین سایت ایرانی است. توجه کنید به محتویات:
رموز سلامتی و جوان ماندن
خشكي و خارش پوست در زمستان
 حافظه و سرعت رايانه
آیا کراک وشیشه درمان دارد
10 موسیقی برتر سال 2007 را دانلود کنید
دانلود آهنگ یانگوم
چرا شقایق، گل همیشه عاشق است؟؟

و مانند این موضوعات وقت پر کن!
اینک سخنان سخیف و پر از جهل ایشان را مطالعه نمایید:

بررسی سیستم عامل لینوکس و معایب آن

این سیستم عامل هیچ چیز از ویندوز بیشتر ندارد {لینوکس در کمال خفت از برنامه های میکروسافت استفاده می کند و در خیلی از موارد نبودن برنامه های کاربردی برای این سیستم عامل باعث می شود کاربران به سطوح آیند}
همچنین این سیستم عامل کاربران خاص خود را دارد که به دو دسته تقسیم می شوند ، یکی آنهایی که برای امنیت بالا به این سیستم عامل روی آورده اند و گروه دوم هم آدم های بی مقداری که برای کلاس گذاشتن و اینکه ثابت کنند از دیگران بیشتر سرشان می شود از این سیستم عامل استفاده می کنند و وقتی که حرفی در مورد سیستم عامل پیش می آید فورا می گویند بابا ویندوز که به درد نمی خوره یا قدیمی شد و خودشان هم برای اینکه از لینوکس استفاده می کنند دلیل واضحی ندارند. از همه جالب تر این است که خود این افراد یک نسخه از ویندوز را در دستگاهشان دارند و نمی توانند تمام نیازهایشان را در لینوکس برآورده سازند و در کمال خفت باز هم باید از میکروسافت و برنامه هایش استفاده کنند. آخر چه دلیلی وجود دارد که ما اینقدر از یک سیستم تقریبا بی عیب و نقص بد و بیراه بگوییم.

حالا به مشکلات دیگر این سیستم عامل می پردازم :

1: عدم پشتیبانی قابل قبول از زبان فارسی ، در ویندوز ایکس پی از فارسی به خوبی پشتیبانی شده و شما امکان تایپ فارسی نیز وجود دارد

2: عملکرد بسیاز نامناسب بازی ها و Render پایین آن در این سیستم عامل

3: عدم وجود برنامه های کاربردی مناسب با نیاز کاربران

4: این سیستم اصلا User Friendly طراحی نشده است و یاد گری آن مدت زیادی وقت می گیرد و از نظر اکثر کاربران این یاد گیری یک سیستم عامل جدید اصلا جالب نیست و آن را وقت تلف کردن می دانند.

4: سخت افزارها مثل کارت گرافیک و مودم به صورت خودکار نصب نمی شوند و باید آنها را به صورت دستی نصب کنید که این کار هم نیاز به تخصص کافی دارد.{نصب مودم از مواردی است که خیلی از کاربران را در لینوکس به سطوح آورده است}
در پایان هم باید بگویم حیف نیست که به جای ویندوز XP و Office 2003 و Plus XP و خیلی از برنامه های جالب و زیبای دیگر ویندوز به سراغ سیستم عامل لینوکس که بسیار خشک و خسته کننده است بروید ، ویندوزی که در آن می توانید از هزاران نرم افزار جالب و نو استفاده کنید ، آیا لینوکس هم مثل ویندوز دارای برنامه های کاربردی گوناگون می باشد؟

---------------------
خودتون نظر بدین...
-----------------------
لینک جهت اطلاع: http://asemoni.com/web/html/modules/smartsection/item.php?itemid=46
در ضمن این هم سطح سواد نویسنده: ...می شود کاربران به سطوح آیند
« آخرین ویرایش: 15 دی 1386، 11:15 ق‌ظ توسط LinuxRevo »
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،

به همه‌ی عزیزان پیش‌نهاد می‌کنم Truth Happens را ببینند.
آفتاب تا ابد در پس ابر نمی‌ماند...

آقای LinuxRevo از اطلاع‌رسانی شما متشکرم.  :)
 ::) باید عرض کنم که بنده و شما هم ایرانی هستیم. پس با این جمع بستن‌ها و با این الفاظ به خودمون توهین نکنیم و خودمون ر
« آخرین ویرایش: 14 دی 1386، 11:51 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
سلام.
خب خیلی‌ها خیلی حرفها میزنن! و اصلا لازم نیست آدم وقتشو بای پاسخ دادن به اینها هدر کنه.
نظر شخصی من اینه که اگه بخواید وقتتونو برای این حرفهای چرند هدر کنید، ضرر کردی!

و اما از طرفی در قوانین این انجمن داریم:

نقل‌قول
۱. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.
.
.
.
۶. حق حذف و یا ویرایش ارسالهایی که به نحوی مغایرتی با قوانین سایت داشته باشند، برای مدیران و ناظران انجمن‌ها محفوظ است. روند حذف و یا ویرایش ارسالهای مغایر با قوانین سایت یک روند دستی است که توسط مدیران و یا ناظران سایت در یک زمان معقول انجام خواهد شد.

ممکنه من هم مثل خیلی از دوستان با دیدگاه شما موافق باشم اما خب هر مکانی، ادبیات خاصی رو اقتضا میکنه و گفتن یک سری از این حرفها در این انجمن جالب به نظر نمیرسه.
لطف کنید و پست خودتون رو -و مخصوصا قسمتی که به اون نویسنده نا آگاه جواب دادید- رو یکبار بازبینی کنید. ;)

و مطمئن باشید که معمولا خوانندگان آگاه‌تر و عاقل‌تر از این حرفهان... (نیازی به توضیح زیادی نداره...) :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
این سخنان بی پایه و بنیان شما را هم طنزی به حساب می آوریم جهت رفع خستگی...

دقیقا و به همین علت خوب کاری کردی که اونجا جوابی بهش ندادی

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
واقعا متاسف شدم . ولی ارزش جواب دادن و هدر دادن وقت رو نداره

http://www.kde-look.org/CONTENT/content-files/72969-linux-tux-sick-of-crashing.jpg

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
جناب LinuxRevo جان، عزیز دلم، چرا اینقدر شاکی می شی ؟ این آقا یا از روی جهالتش این حرف ها رو زده یا که غرض ورزی داشته ! اگر غرض ورزی داشته که خب هیچی، کلاً بحثش جداست (که برداشت من از صحبت های ایشون این مورد هست)

اگر از جهالتشون باشه که هیچ، ولی حتی اگر هم از جهل ایشون نباشه  به نظر من بهتره که با روی خوش باهاش برخورد کرد. تا اولاً با صبر و حوصله ای که به خرج می دیم، شاید بتونیم درسی به این عزیز بدیم که دیگه ندونسته و ناآگاهانه اقدام به انتشار مطلبی اونهم چنین تند و خصمانه نکنه ! دوماً وقتی این ثبات قدم و آرامش ما رو می بینه که کاملاً بدون هیچ عکس‌العمل منفی از سیستم عامل محبوبمون دفاع می کنیم، شاید متوجه بشه که همه چیز هایی که شنیده ممکنه همیشه درست نباشه.  :)
در هر حال من شخصاً تا به امروز به این نتیجه رسیدم که با عصبانیت هیچ چیزی درست نمی شه ولی با صبر چرا می شه  ;)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
همین چند دقیقه پیش این ایمیل رو برای اون عزیز ارسال کردم:

نقل‌قول
دوست عزیز سلام
این ایمیل رو در مورد مطلبی که در سایتتون گذاشتید با این لینک http://asemoni.com/web/html/modules/smartsection/item.php?itemid=46 براتون ارسال می کنم. خواستم توی همون سایت براتون ارسال کنم ولی دیدم که ارسال نظر فقط برای کاربران میسر هست و برای مهمان ها مقدور نیست !
من یکی از یوزر های لینوکس هستم و این مطلب رو هم از داخل لینوکس توزیع اوبونتو براتون می نویسم. حتماً کلی تعجب می کنید که چطور با زبان فارسی دارم براتون می نویسم ؟! باید عرض کنم بر خلاف ادعاها و مطالب شما در سایت، اوبونتو که یکی از توزیع های لینوکس هست، نه تنها زبان فارسی رو به راحتی پشتیبانی می کنه، بلکه شما قادر هستید که از مرحله نصب تا مرحله کار کردن با سیستم عامل، تمام نوشته ها و توضیحات و تک تک پنجره ها رو به زبان شیرین و فصیح فارسی ببینید! آیا ویندوز چنین توانایی داره که بدون ایجاد تغییرات و نصب برنامه اضافه، منو ها و پنجره ها و تمامی نوشته های داخل محیط گرافیکی رو به زبان فارسی نشون بده ؟ فارسی بودن مرحله نصب پیشکش !

من خودم از MSDOS 5.1 شروع کردم و تمام نسخه های ویندوز رو به صورت حرفه‌ای بلد هستم. البته به جز ویندوز ویستا ! چون اون موقع بود که با اوبونتو آشنا شدم و چون نقاط ضعف ویندوز رو کامل آشنا هستم، خوب متوجه هستم که نقاط قوت اوبونتو خیلی خیلی بیشتر از ویندوز هست، اینقدر که اگه اشکالات و نقطه ضعف هایی هم داشته باشه، کامل قابل اقماض هست.

به عنوان یک مثال خیلی ساده از قابلیت بدون حد و مرز لینوکس در برابر اوبونتو خدمتون عرض کنم که داشتم با یک برنامه مدیریت پارتیشن بازی می کردم که کار کردن رو باهاش یاد بگیرم و اشتباهی زدم کل پارتیشن رو پاک کردم و سیستم رو ری استارت کردم. اگر سیستم عاملم ویندوز بود بدیهی بود که برای recover کردن باید دست به دامن یک سیستم دیگه می شدم و هارددیسک رو master و slave می کردم و از این قبیل داستان ها! ولی با Live CD اوبونتو سیستم رو بوت کردم (اون هم در محیط کاملاً گرافیکی و بدون استفاده از حتی یک سکتور از هارددیسک، به طوری که تمام اطلاعات روی RAM قرار می گیره) و رفتم و به راحتی تمامی پارتیشن هام رو restore کردم. به همین سادگی ! شما چنین توانایی رو ویندوز سراغ دارین ؟ این فقط یک مثال خیلی ساده از قابلیت ها و قدرت بلا منازع لینوکس در برابر ویندوز هست.

شما گفته اید که render تصاویر در لینوکس بسیار ضعیف تر از ویندوز هست ! اجازه بدین ازتون بپرسم شما تا به حال با اوبونتو کار کردین ؟ قدرت رندر کردن تصاویرش رو دیدین ؟ هیچ می دونید که یک توزیع داره که فقط مخصوص کارهای گرافیکی و بازی نوشته شده ؟ کافیه شما کلمه compiz رو در داخل youtube سرچ کنید و فیلم ها رو ملاحظه بفرمائید تا اون وقت به عمق بی پایه و اساس بودن ادعاتون پی می برید !!

در مورد نبودن برنامه کاربردی مناسب صحبت کرده بودین. کافیه شما یک سر به این سایت بزنید http://www.gnomefiles.org این سایت یکی از هزاران هزار سایت در زمینه برنامه های کاربردی لینوکس هست. باز هم هرچه بیشتر در این زمینه جستجو کنید، بیشتر به همون نتیجه ادعاتون در زمینه قبلی و ادعاهای قبلیتون می رسین !

فکر نمی کنم دیگه نیازی باشه بیشتر از این وقت خودمون رو در این زمینه بگیرم. البته اگه مایل بودین بفرمائید تا با سند و پایه اساس تک تک ادعا های شما رو رد کنم.

اگر هم علاقه پیدا کردین که حداقل برای یکبار هم که شده لینوکس رو از نزدیک ببنید و یا به جای نقل قول شنیده‌هاتون، خودتون اون رو امتحان کنید، بد نیست یک سر به سایت جامعه کاربران اوبونتو به آدرس http://forum.ubuntu.ir بزنید تا اون وقت مصمم بشید تا اینکه این زودتر قبل از اینکه این مطلبتون توی سایت بیشتر خوانده نشده و افتضاح سنگین تر نشده، اون مطلب رو پاک کنید !

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
متاسفم!
من هم خیلی وقته که به این نتیجه رسیدم : اصلا لینوکس به دفاع من و شما نیاز نداره ؛
خیلی وقت هم هست که دیگه کسی رو به استفاده ترغیب نمی کنم مگر اینکه خودش مایل باشه و راهنمایی و کمکش می کنم .... باور کنید همون ویندوز به درد اکثر کاربرا می خوره .... وقتی که تو دانشگاه ها بین اساتید و دانشجوها ی کامپیوتر این تفکر موجوده ، شما چطور از بقیه انتظار دارید ؟!!!!!!!
بچه ها این مقاله ها رو بخونید و با تفکرات قشنگ آشنا بشید . این تفکرات پوچ برای صاحبانشون باقی بذارید و اصلا سعی نکنید از جهل خارجشون کنید:
Thank you for the code
FOSS folk who make us proud
Vista: even six years isn't enough
Vista: They took five years for this?

خودتون رو از تیر رس افکار زشت در امان نگه دارید ، این تنها راهی هست که میتونید ثابت قدم ادامه بدید و پیشرفت کنید ..همین ;D
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
آخه بامزش اینجاست:
PORT     STATE SERVICE
1/tcp    open  tcpmux
21/tcp   open  ftp
22/tcp   open  ssh
25/tcp   open  smtp
53/tcp   open  domain
80/tcp   open  http
110/tcp  open  pop3
111/tcp  open  rpcbind
143/tcp  open  imap
443/tcp  open  https
465/tcp  open  smtps
993/tcp  open  imaps
995/tcp  open  pop3s
3306/tcp open  mysql
Device type: general purpose
Running (JUST GUESSING) : Linux 2.6.X (85%)
Aggressive OS guesses: Linux 2.6.15.4 (85%), Linux 2.6.9-42.(x86, SMP) (85%)

No exact OS matches for host (test conditions non-ideal).
Uptime: 6.725 days (since Sat Dec 29 15:41:38 2007)
Network Distance: 14 hops

این همه تنفر از لینوکس و استفاده از لینوکس آپاچی پی اچ پی و........عجیبه
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
بسیار خوب. حق با شماست. اصلاح شد.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
ببخشید اول از همه بگم خیلی خیلی از عنوان تاپیک بدم اومد و ناراحت شدم فکنم اصلا انصاف نبود .
همانطور که خیلی از ماها این حق رو بخودمون می دیم که در مورد مایکروسافت حرف بزنیم و دخالت کنیم این حق رو به ویندوزی ها هم بدیم . تندی نمی خواد جوش بیاری . در حال حاضر جامعه لینوکس ایران بیشتر از اینکه نیاز به کاربرای مصرف کننده داشته باشه بیشتر نیاز به تولید کننده داره . اون موقع این مصرف کننده ها خود بخود وارد داستان میشن .
حالا بماند . اما نتیجه گیری من از احوالات این اقا :
روزی ایشون قصد می کنند تا از لینوکس استفاده کنند . به احتمال زیاد بخاطر اینکه ردهت 8 در بازار مثل نقل و نبات ریخته رو می گیره . با کلی بدبختی نصبش می کنه و کل پارتیشن ویندوزش می پره  ::) به هر حال چون از لینوکس خوبی هایی شنیده تحمل می کنه شاید بخاطر یک تجربه جدید . یک کارت گرافیک جدید داره اما چون نسخه لینوکسش قدیمی هست نمی تونه از کارت گرافیک ایشون پشتیبانی کنه . یک وین مودم داره می خواد سریع وصل شه به اینترنت هر چی می کرده اول منوی conection to رو توی kmenu یا منوی گنوم پیدا نمی کنه با خودش میگه این دیگه چیه . سریع سیستم رو دوباره راه اندازی می کنه و چند روزی میره توی ویندوز . اما ویندوز پاک شده  :D   . خوب مجبور میشه دوباره ویندوز رو نصب کنه . نصب می کنه میره توی اینترنت و توی کی فروم لینوکس می پرسه این مشکلات من هست به هش می گن سوالت تکراری هست بهتره جستجو کنی . اما جستجو نمی کنه . توی یک فروم عادی می پرسه هیچکی جوابش نمی ده و بهش می گن برو توی ویندوز خوش باش . به خودش می گه الان می رم توی لینوکس و حلش می کنم . سیستم رو دوباره راه اندازی می کنه .
اخ اخ اخ . اگه گفتی چی شد . منوی گراب نیست و لینوکس هم نیست .
از اینجا عهد می بنده که دشمن خونی لینوکس باشه .
چرا اینطوری شد : عدم شناخت قبلی - عدم اشنایی با گوگل و ویکی پدیا - نخوندن HOW TO های linux.com قبل از مهاجرت .

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
چرا عصبانی می شین.
من و شما می دونیم که لینوکس چیه و درکش می کنیم  ;)
هر کی این نوشته رو بخونه، راحت متوجه میشه که از عمد این طوری نوشته شده.

فهم کاربران لینوکس بالاتر از این حرف هاست.

نقل‌قول
این سخنان بی پایه و بنیان شما را هم طنزی به حساب می آوریم جهت رفع خستگی...
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
واقعا متاسفم
البته این اولین باریه که چنین اظهار نظری رو میبینم.
من خودم پیشتر که از ویندوز استفاده میکردم، اغلب از نرم افزارهای آزاد که نسخه ویندوزی اون موجود بود استفاده میکردم.
اغلب نرم افزارهای گرافیکی در ویندوز نیاز به فارسی نویس خاص دارند.
من از ویندوز چهار سال هست که اصلا استفاده نمیکنم.
دو تا سیستم عامل دارم opensuse و ubuntu هر دو در فارسی و نیز شناسایی و نصب سخت افزار هیچ مشکلی ندارند.
در صورتی که تمام سخت افزارهای من در win XP نیاز به درایور بود و حتی درایو USB بدون نصب درایور مادربرد کار نمیکرد
مودم من به راحتی در ابوبونتو و اوپن سوزه نصب میشه و کار میکنه(حتی با اینکه مودم استانداردی نیست)
در بازیهای سه بعدی اوپن جی ال واقعا عالی عمل میکنه(با اینکه من یک سیستم ضعیف دارم)
کیفیت کارت گرافیک حداکثر ممکن هست
ظاهر لینوکس بسیار عالی و زیباست و اصلا نمیدونم این افراد چگونه این اظهار مظر رو انجام دادند.
من از لینوکس نه بخاطر حرفایی که گفتم و یا اونها بیان فرمودند بلکه بخاطر تفکری که پشت سرش هست داستفاده میکنم
و اون یعنی آزادی
و خیلی چجیزای دیگه که تو این فرصت کوتاه مجال بیان کردنش نیست.
 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین Spring Water

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
نقل‌قول
فهم کاربران لینوکس بالاتر از این حرف هاست

موافقم.....

خیلی دردناک بود خوندن اون متن ولی دوستان مخصوصا مهدی جان جواب بسیار عالی داده بودند....ممنونم.... :)
ما زنده به آنیم که آرام نگیرم        موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
 تابلو هستش که اونها احساس خط می کنن و دارن نیش می زنن . چرا لینوکسی ها این کار رو نمی کن ؟ چون هیچ خطری تهدیدمون نمی کنه . شما با اینکار ها دارین اونها رو تشویق به دوباره مسخره کردن و مقاله نوشتن بر علیه لینوکس می کنن . بگین به ما چه میگن . من هم همینو می گم . به منم چه چی میگن بی خیال بشین و با این کارا و تاپیک ها کاری نکنین دوباره برگردن و اذیت بکنن .بذارینهر چی دلشون می خواد بگن
« آخرین ویرایش: 15 دی 1386، 02:00 ب‌ظ توسط مهدی پیشگوی »