با سلام
این کاری که میگم همیشه جواب میده.
در گنو فایلی هست که اطلاعات مربوط به mount پارتیشنها رو مدیریت میکنه یعنی هر پارتیشنی که mount میشه از این فایل مشخصاتش خونده میشه.
این فایل اسمش هست fstab و در پوشهی etc که زیرمجموعهی / هست قرار داره. یعنی این:
/etc/fstab
حالا میرسیم به اینجا که چطور باید این فایل رو ویرایش کنیم. با یک مثال برات توضیح میدم، مثلا:
/dev/sda2 /opt/Home-Share auto defaults 0 0
من میخوام تا پارتیشن sda2ی خودم رو در نقطه اتصال opt/Home-Share/ که قبلا دستی ساختمش، mount کنم تا هر وقت سیستم روشن میشه، این پارتیشن من هم mount بشه در محلی که دادم.
برای این کار اول باید پوشهی Home-Share رو داخل opt/ بسازم که این کار رو با دستور زیر انجام میدم:
# mkdir /opt/Home-Share
حالا با دستور
# nano /etc/fstab
فایلی رو که قبلا توضیح دادم باز میکنم و اون خطی که مثال زدم رو داخلش تایپ میکنم.
و بعد فایل رو ذخیره میکنم.
حالا هروقت سیستم من بالا بیاد، اون پارتیشن در اون آدرسی که دادم mount میشه.
هر پارتیشن یک UUID داره UUIDی پارتیشن جدیدم رو از کجا پیدا کنم؟
شما احتیاجی به وارد کردن uuid ندارید و همون حالت سادهای که نوشتم به خوبی کار میکنه.
دقت بکنید میبینید که به صورت یه درایو جدا نیست بلکه جزو اوبونتو میشه
فضاش میره تو پوشه روت توی پوشه ویندوز
کاری که شما قبلا انجام میدادید، mount کردن یک پارتیشن در هنگام نصب در یک نقطهاتصال(mount point) داخل / است.
حالا شما این کار رو هروقت و در هر کجا که بخواهید میتونید انجان بدید.
در عکسی که از ناتیلوس گذاشتید، پارتیشن ویندوزی شما مستقیما در داخل / مونت شدهاست. یعنی برابر با آدرس opt/Home-Share/ که در راهنمای من بود. شما میتونید این نقطه اتصال رو هر کجا که مایل باشید قرار دهید ولی به طورت پیشفرض پوشههای خاصی در / مخصوص اینکار ساختهشدهاند مانند:
/mnt
/media
/opt
البته کاربرد هر کدام از پوشههای بالا مقداری با هم متفاوتند ولی نه خیلی.
موفق باشی دوست عزیز و آزادکار نه متنبازی. اگر سوالی بود بپرس.
یا علی
ویرایش: به دلیل انسجام بیشتر و راحی کاربران، محتوای پست بعدی خودم رو با این پست ترکیب کردم. ناظران محترم لطف کنند و پست بعدیم رو حذف کنند.