به نظر من برای استفاده بهینه از انجمنها، گم نشدن پستها، بی اثر نشدن تلاش دوستانی که در زمینه معرفی نرمافزار کار کردند و یا مایلن راجع به امکانات نرمافزارها بحث کنند، خارج از بحث Off topic نشدن سایر انجمنها و درخواست چندباره دوستان در انجمنها نیاز به این انجمن ضروری بوده و برای همین هم ایجاد شده...
ما مایلیم کاربران بتونند از امکانات موجود استفاده بهینه کنند و بنابراین تو قسمتهای مختلف تغییرات متناسب با نیاز میدیم! در مورد انجمنها در هر قسمتی که تعداد پستها از حدی بالاتر بره که احساس نیاز بشه، قطعا برای راحتی کاربران سایت انجمن جدیدی ایجاد خواهد شد.
ضمنا من اصلا فکر نمیکنم ایجاد یک انجمن جدید اینجا تاثیر منفی بر سایتهای دیگه داشته باشه. البته احساس مسئولیت شما قابل تقدیره ولی اساسا کار و رسالت سایتهای مختلف با هم فرق میکنه و وجود امکانات متنوع قطعا باعث رشد کیفی اجتماعهای کاربران ایرانی میشه
یک پیشنهاد هم دارم : تالار های " نرمافزارهای چندرسانهای " و " نرمافزارهای اینترنتی " , زیر مجموعه بخش " معرفی نرمافزار " قرار بگیرند.
ممنون از پیشنهادتون. قطعا با بالاتر رفتن تعداد پستها تو این تالار میشه زیر مجموعه های با تعداد پست بیشتر رو جدا کرد
اگر فکر میکنید در حال حاضر لازمه اعلام کنید تا این زیر مجموعهها هم ایجاد بشن...