انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تالار جدید " معرفی نرم‌افزار "  (دفعات بازدید: 6669 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
تالار جدید " معرفی نرم‌افزار "
« : 16 دی 1386، 11:07 ب‌ظ »
با سلام

چند دقیقه پیش متوجه شدم که زیر مجموعه جدیدی به اسم " معرفی نرم‌افزار " ایجاد شده است. فقط می خواستم از مدیران انجمن تشکر کنم. واقعا کمبود این بخش احساس می شد. از الان من و دیگر دوستان هم انگیزه بیشتری برای معرفی نرم افزار در این بخش داریم.

یک پیشنهاد هم دارم : تالار های " نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای " و " نرم‌افزارهای اینترنتی " , زیر مجموعه بخش " معرفی نرم‌افزار " قرار بگیرند.

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: تالار جدید " معرفی نرم‌افزار "
« پاسخ #1 : 17 دی 1386، 10:48 ق‌ظ »
واقعا کمبود چنین بخشی در انجمن احساس می‌شد، بخاطر تمامی زحماتتون ممنونم  :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #2 : 17 دی 1386، 11:13 ق‌ظ »
سلام
آیا واقعا نیاز بود ؟
نه اصلا . برای اینکه دو تا سایت کاملا نرم افزاری به نام های گنو دانلود و تاکس فورج داریم . چند بار به این دو تا سایت مراجعه کردید ؟

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #3 : 17 دی 1386، 11:40 ق‌ظ »
سلام
آیا واقعا نیاز بود ؟
نه اصلا . برای اینکه دو تا سایت کاملا نرم افزاری به نام های گنو دانلود و تاکس فورج داریم . چند بار به این دو تا سایت مراجعه کردید ؟

ببخشید ولی چه ربطی داره ؟ حالا فرض  کنیم ۱۰۰۰ تا سایت نرم افزاری داشته باشیم , آیا شما مخالف معرفی نرم افزار در این انجمن هستید ؟ اگر این بخش هم ایجاد نمی شد من و بقیه دوستان مجبور بودیم بعضی از نرم افزار ها رو در انجمن عمومی معرفی کنیم. فکر نمی کنم سیاست کلی مدیران این انجمن این باشه که در این انجمن نرم افزاری معرفی نشه  ;)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #4 : 17 دی 1386، 11:58 ق‌ظ »
خوب فرض کنید تو یه شهر 1000 تا مسجد باشه فکر می کنین برای ادای نماز جماعت همشون به یه جا میرن ؟ خوب نه تو هر کودوم یه نماز جماعت به صورت مسقل ادا میشه . فکر می کنین این امر باعث میشه تمام نماز گزارا به هم نزدیک بشن یا از هم دور بشن ؟
به قول مدیر سایت گنو دانلود چرا چرخ رو دوباره اختراع می کنین ؟
فکر نمی کنین این جور موارد بیش از اینکه به نفع لینوکسی باشه به ضرر اونهاست ؟
پس اون دو تا سایت برای چی ارئه شدن ؟ اگه اونها می فهمیدن که تو هر جایی که کلمه لینوکس هستش معرفی نرم افزار هم هست دیگه خودشون رو خسته نمی کردن و برای شما این همه زحمت نمی کشیدن .
از قدردانی شما نسبت به اونهایی که تلاش می کنن نهایت سپاسگذاری رو دارم . موفق باشید

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #5 : 17 دی 1386، 01:32 ب‌ظ »
به نظر من برای استفاده بهینه از انجمنها، گم نشدن پستها، بی اثر نشدن تلاش دوستانی که در زمینه معرفی نرم‌افزار کار کردند و یا مایلن راجع به امکانات نرم‌افزارها بحث کنند، خارج از بحث Off topic نشدن سایر انجمنها و درخواست چندباره دوستان در انجمنها نیاز به این انجمن ضروری بوده و برای همین هم ایجاد شده...
ما مایلیم کاربران بتونند از امکانات موجود استفاده بهینه کنند و بنابراین تو قسمتهای مختلف تغییرات متناسب با نیاز میدیم! در مورد انجمنها در هر قسمتی که تعداد پستها از حدی بالاتر بره که احساس نیاز بشه، قطعا برای راحتی کاربران سایت انجمن جدیدی ایجاد خواهد شد.

ضمنا من اصلا فکر نمیکنم ایجاد یک انجمن جدید اینجا تاثیر منفی بر سایتهای دیگه داشته باشه. البته احساس مسئولیت شما قابل تقدیره ولی اساسا کار و رسالت سایتهای مختلف با هم فرق میکنه و وجود امکانات متنوع قطعا باعث رشد کیفی اجتماعهای کاربران ایرانی میشه :)

یک پیشنهاد هم دارم : تالار های " نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای " و " نرم‌افزارهای اینترنتی " , زیر مجموعه بخش " معرفی نرم‌افزار " قرار بگیرند.
ممنون از پیشنهادتون. قطعا با بالاتر رفتن تعداد پستها تو این تالار میشه زیر مجموعه های با تعداد پست بیشتر رو جدا کرد :) اگر فکر میکنید در حال حاضر لازمه اعلام کنید تا این زیر مجموعه‌ها هم ایجاد بشن...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #6 : 17 دی 1386، 01:52 ب‌ظ »
ممنون از توجهتون

البته نرم افزار های قابل معرفی زیاد هستند ولی با توجه به اینکه بخش مجزایی برای این کار وجود نداشت نمی شد در این زمینه زیاد فعالیت کرد. ولی با ایجاد این بخش جدید دیگه مشکلی وجود نداره. فقط تنهای مسئله ای که باعث سردرگمی من شده اینه که آیا نرم افزارهای اینترنتی و چند رسانه ای باید در بخش خودشون ( یعنی " نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای " و " نرم‌افزارهای اینترنتی " ) معرفی بشن یا در بخش " معرفی نرم‌افزار " !
البته در توضیح اون دو تاپیک اشاره ای به معرفی نرم افزار نشده و فقط نوشته شده : پرسش و پاسخهای مربوط به نصب و راه‌اندازی انواع نرم‌افزارهای ...

به هر حال کاربرد این دو بخش یه مقدار غیر منطقیه . و اگر قرار باشه تمامی نرم افزار ها در بخش " معرفی نرم‌افزار " معرفی بشن , باید تعدادی از تاپیک ها در بخش های " نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای " و " نرم‌افزارهای اینترنتی " منتقل بشند.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #7 : 17 دی 1386، 04:29 ب‌ظ »
ممنون از توجهتون
ممنون از contribution شما ;)

فقط تنهای مسئله ای که باعث سردرگمی من شده اینه که آیا نرم افزارهای اینترنتی و چند رسانه ای باید در بخش خودشون ( یعنی " نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای " و " نرم‌افزارهای اینترنتی " ) معرفی بشن یا در بخش " معرفی نرم‌افزار " !
البته در توضیح اون دو تاپیک اشاره ای به معرفی نرم افزار نشده و فقط نوشته شده : پرسش و پاسخهای مربوط به نصب و راه‌اندازی انواع نرم‌افزارهای ...

تو «معرفی نرم‌افزار» معرفی میشن و امکاناتشون گفته میشه و تو «کمک و پشتیبانی» مشکلات کاربرا حل میشه... مثل وضعیتی که الان داریم

به هر حال کاربرد این دو بخش یه مقدار غیر منطقیه . و اگر قرار باشه تمامی نرم افزار ها در بخش " معرفی نرم‌افزار " معرفی بشن , باید تعدادی از تاپیک ها در بخش های " نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای " و " نرم‌افزارهای اینترنتی " منتقل بشند.
تا وقتی که دسترسی این کار رو ندارید میتونید از بچه‌های ناظر بخواهید که این انتقالات رو انجام بدن :) معمولا بچه‌ها رو تو irc هم میتونید online ببینید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین arashOio

• *
  • ارسال: 551
« پاسخ #8 : 17 دی 1386، 09:30 ب‌ظ »
بَه‌بَه عجب قیاسی (از نوع مع‌الفارقش)
نقل‌قول
خوب فرض کنید تو یه شهر 1000 تا مسجد باشه فکر می کنین برای ادای نماز جماعت همشون به یه جا میرن ؟

به هر حال تبریک میگم واقعا نیاز بهش بود
اما اگه بعضی از این پست‌ها مثلا نرم افزارهای معادل ویکی هم قرار داده بشه خیلی عالیه (جواب: خوب خودت این کار رو یکن) 
Humanity to others...

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
« پاسخ #9 : 17 دی 1386، 10:49 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان
چه عالی شد که این کار انجام شد.
چون اینجا یک تالار هست، علاوه بر معرفی نرم افزارها که مخصوص نسخه های مختلفی از توزیع اوبونتو گنو \لینوکس ،
میشه راجع به اونها بحث هم کرد.
مثلا اینکه نظر دیگران راجع به اون نرم افزار چی بوده، آیا فرایند نصب خاصی داره
و یا با چه مشکلاتی ممکنه روبرو بشه
چه پیش نیازهایی داره و ....
و همه این دلایل باعث شدن که یک تالار اضافه بشه
که اینها رو نمیشد در دیگر وبگاهها پیدا کنیم.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #10 : 14 خرداد 1387، 01:27 ب‌ظ »
سلام
آیا واقعا نیاز بود ؟
استدلال بسیار سطحی بود و البته انحصارگرا!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم