انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بازی pes2008  (دفعات بازدید: 8903 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sa_gool

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
بازی pes2008
« : 17 دی 1386، 01:36 ق‌ظ »
چطور می شود بازی Pes2008 در Linux اجرا کرد؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: بازی pes2008
« پاسخ #1 : 17 دی 1386، 02:32 ق‌ظ »
با wine امتحان کردین ؟
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #2 : 17 دی 1386، 07:38 ق‌ظ »
کار شما با wine راه نمی افته.چون wine نمی تواند بازی ها را راه اندازی کند.اما در جایی خوانده بودم که نرم افزاری به نام Cedega وجود دارد که می تواند بازی های ویندوز را روی لینوکس اجرا کند.اما برای استفاده از این نرم افزار فکر کنم باید برای هر سه نسخه 5 دلار بدهید و کارت گرافیکی شما ترجیحاً nVidia باشد.البته اگر برای تهیه این نرم افزار سری هم به بازارهای خودمان بزنید می توانید آن را با قیمیتی حدود یک سوم نسخه اصلی آن را تهیه کنید! ;D

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #3 : 17 دی 1386، 10:04 ق‌ظ »
کار شما با wine راه نمی افته.چون wine نمی تواند بازی ها را راه اندازی کند.
فکر نمی کنم این جمله شما درست باشه. چون شخصا چندین بازی روبدون مشکل ران کردم.

در مورد  Pro Evolution Soccer 2008 بد نیست لینک زیر رو ببینید:

Viewing App: Pro Evolution Soccer 2008 1.0

این لینک نشون میده که حداقل یکی تونسته این بازی رو ران کنه  ;)
نکته دیگه اینکه اگه ویندوز رو با یه برنامه مثل VirtualBox توی اوبونتو نصب کنی، راحت همه چیز رو میشه نصب و استفاده کرد.

موفق باشید
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #4 : 17 دی 1386، 03:36 ب‌ظ »
نکته دیگه اینکه اگه ویندوز رو با یه برنامه مثل VirtualBox توی اوبونتو نصب کنی، راحت همه چیز رو میشه نصب و استفاده کرد.
البته در مورد بازی‌های سنگین قضیه کمی فرق می‌کنه. ماشین‌های مجازی هنوز قدرت اجرای درست و حسابی این بازی‌ها ر
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین arash

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
« پاسخ #5 : 17 دی 1386، 06:56 ب‌ظ »
کار شما با wine راه نمی افته.چون wine نمی تواند بازی ها را راه اندازی کند.D

خیلی اشتباه میفرمایید.

با توجه به لینکی که آقای چشمک دادن تا حالا دو نفر نصب کردن که یکی هم کوبونتو داشته. (البته یعنی دو نفر اطلاع دادن که نصب شده وگرنه خیلی بیشتر از این حرفا مطمئنا نصبش کردن)

شما به یک NoCd patch فایلهای DLL مربوط به DirectX و همینطور دستکاری Regedit دارین که تماما در توی همون لینک توضیح داده شده.
در ضمن کسانی که نصب کردن همه از ورژن های قبلی wine استفاده میکردن. ورژنهای جدیدتر تغییرات بسیار زیادی کردن.

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 371
  • So Close No Matter How Far
    • وب نوشت های مرد مرده
« پاسخ #6 : 29 دی 1386، 04:09 ق‌ظ »
برای اجرای بازی ها توصیه می کنم از cedega استفاده کنین !!!
یادم یکی از هم کلاسی ها از اینترنت دانلودش کرده بود!!! اونم مجانی !!!

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #7 : 29 دی 1386، 08:03 ق‌ظ »
خیر !!! این نرم افزار مجانی نیست . مگر اینکه همانند راههای غیرقانونی ویندوز رو عمل کنین . نرم افزار wine پیشرفت فوق العاده ای داشته ازش به راحتی می تونین استفاده کنید .

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
    • وب نوشت های مرد مرده
« پاسخ #8 : 29 دی 1386، 12:46 ب‌ظ »
خیر !!! این نرم افزار مجانی نیست . مگر اینکه همانند راههای غیرقانونی ویندوز رو عمل کنین . نرم افزار wine پیشرفت فوق العاده ای داشته ازش به راحتی می تونین استفاده کنید .

در مورد مجانی نبودنش هم من شک دارم !!! الان توزیع mandriva رو که نصب کنید میبینید که روش cedega نصبه و مندریوا درسته که پولیه اما اگه شما بخرینش میتونین اونو به هر تعداد که بخواین کپی کنین و بین ملت خیرات کنین !!! این یعنی open source فکر کنم  cedega رو هم یه جورایی همینجوری میشه ازش استفاده کرد !!!

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #9 : 29 دی 1386، 01:17 ب‌ظ »
نه جانظم. cedega باز متن نیست.

نقل‌قول
Aladdin Free Public License
(Version 9, September 18, 2000)

نقل‌قول
This License is not an Open Source license: among other things, it places restrictions on distribution of the Program, specifically including sale of the Program. While Aladdin Enterprises respects and supports the philosophy of the Open Source Definition, and shares the desire of the GNU project to keep licensed software freely redistributable in both source and object form, we feel that Open Source licenses unfairly prevent developers of useful software from being compensated proportionately when others profit financially from their work.

http://www.cedega.com/license.php?source=1

خواهش می کنم دقت کنید که حرفی که می زنید همیشه با منبع مطمئن و درست باشد.

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
    • وب نوشت های مرد مرده
« پاسخ #10 : 29 دی 1386، 01:21 ب‌ظ »
نه جانظم. cedega باز متن نیست.

نقل‌قول
Aladdin Free Public License
(Version 9, September 18, 2000)

نقل‌قول
This License is not an Open Source license: among other things, it places restrictions on distribution of the Program, specifically including sale of the Program. While Aladdin Enterprises respects and supports the philosophy of the Open Source Definition, and shares the desire of the GNU project to keep licensed software freely redistributable in both source and object form, we feel that Open Source licenses unfairly prevent developers of useful software from being compensated proportionately when others profit financially from their work.

http://www.cedega.com/license.php?source=1

خواهش می کنم دقت کنید که حرفی که می زنید همیشه با منبع مطمئن و درست باشد.

حرف شما درست، اما چجوریه که توی یه توزیع لینوکس (Mandriva) این برنامه رو میزارن ؟

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #11 : 29 دی 1386، 01:28 ب‌ظ »

حرف شما درست، اما چجوریه که توی یه توزیع لینوکس (Mandriva) این برنامه رو میزارن ؟
به نظرم باید این را از آنها بپرسید. :) باز هم می گم سعی کنید از منبع مطمئن خبر بگیرید.

lomion

• مهمان
« پاسخ #12 : 29 دی 1386، 02:37 ب‌ظ »
من فکر نمی‌کنم توی نسخه مجانی مندریوا باشه. می‌شه لینک مربوط به Cedega توی مندریوا رو بذارید؟

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
    • وب نوشت های مرد مرده
« پاسخ #13 : 29 دی 1386، 02:45 ب‌ظ »
من فکر نمی‌کنم توی نسخه مجانی مندریوا باشه. می‌شه لینک مربوط به Cedega توی مندریوا رو بذارید؟

نه توی نسخه مجانیش نبود !!! من خودم cedega رو توی pwer pack 2007 و power pack 2008 دیده بودم !!! بعد که رفتم توی سایت خود مندریوا دیدم نوشته که نسخه power pack  توزیع و فروشش برای بقیه غیر قانونیه !!! حالا اینجا این سوال پیش میاد که چرا linuxshop.ir داره میفروشتش !!!
اینم لینک مربوط به غیر قانونی بودن این کار از سایت خود مندریوا :

http://www.mandriva.com/en/legal/legal-faq#mandrakeclub-member

بعدم یه چیزی که تو لایسنس cedega دیدم این بود :

نقل‌قول
Licensor hereby grants you the following rights, provided that you comply with all of the restrictions set forth in this License and provided, further, that you distribute an unmodified copy of this License with the Program:

(a)
    You may copy and distribute literal (i.e., verbatim) copies of the Program's source code as you receive it throughout the world, in any medium.
(b)
    You may modify the Program, create works based on the Program and distribute copies of such throughout the world, in any medium.

نمیدونم ولی یه چیزایی راجع به توزیعش نوشته !!! البته شاید اشتباه کنم چون زبانم زیاد تعریفی نداره !!!

آفلاین ddavod

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
« پاسخ #14 : 01 بهمن 1386، 12:29 ق‌ظ »
اقا من تونستم با wine اجرا کنم ولی یه قسمت از بازی که میخواد وارد منوها بشه گیر میکنه و دیگه وارد بازی نمیشه شد