انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالهای اولیه یک مبتدی  (دفعات بازدید: 851 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dimo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سوالهای اولیه یک مبتدی
« : 12 فروردین 1391، 04:11 ب‌ظ »
باسلام و عرض تبریک سال نو به تک تک دوستان و مدیران
اینجانب امید هستم و برای اولین بار اقدام به نصب سیستم عامل اوبنتو کردم البته در حال دانلود است. چند سوال داشتم ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند
1-ایا سیستم عامل اوبنتو فارسی را ساپورت میکند
2-ایا امکان ساختن کانکشنهای مختلف به سادگی ویندوز است
3-ایا من میتوانم از سرویس وی پی ان استفاده کنم برای تغییر ای پی و امکان اتصال به شبکه های اجتماعی؟ ایا سخت است ؟
4-من در خانه 2 کامپیوتر و 2 تبلت دارم که از طریق یک مودم روتر اینترنت را به انها میرسانم به طور دقیقتر من سیستمهای پی سی را با کابل لن از پشت روتر و تبلتها را با وایرلس به اینترنت وصل میکتم
5- ایا برای درایورها به مشکل بر نمیخورم؟
6-من شنیدم از دوستان که محیط لینوکس خیلی سخت است و برای ساده ترین کار مانند ساختن کانکشن شبکه باید به دستورات وارد بود و مانند داس همه چیز را تایپ کرد ایا درست است؟
7 از اینکه زمان گذاشتید و جواب مرا میدهید ممنونم

آفلاین علیرضا خدایی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
پاسخ : سوالهای اولیه یک مبتدی
« پاسخ #1 : 12 فروردین 1391، 04:26 ب‌ظ »
سلام.به دنیای آزاد خوش اومدی.
۱−بله اوبونتو از فارسی پشتیبانی میکند.
۲-adsl و وایرلس راحته ولی دایل آپ فوق العاده سخت.
۳− بله شما به راحتی میتوانید از سرویس چی چی ان استفاده کنید.
۵− فکر نکنم چون اوبونتو معمولا همه ی درایور ها را داراست.
۶− برای همه ی کار ها در اوبونتو ۲ راه گرافیکی و ترمینال وجود داره و از هر کدام که راحتی می تونی استفاده کنی که من ترمینال رو پیشنهاد میکنم.
۷−خواهش میکنم.
برای آموزش نصب هم میتونی به لینک زیر سر بزنی:
http://www.moallemi.ir/blog/1390/07/29/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-11-10/
« آخرین ویرایش: 12 فروردین 1391، 04:28 ب‌ظ توسط THEneNo_A »
In the Country of the Blind, the one-eyed man is King... Shexpier

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #2 : 12 فروردین 1391، 04:29 ب‌ظ »
۱- بله (پشتیبانی لینوکس از فارسی نسبت به ویندوز خیلی بهتر است)
۲- برای دیال‌اپ خیر خیلی سخت تر است
برای اینرنت پر سرعت و vpn بله ساده است ولی کمی فرق دارد
۳- باید تنظیمات رو دستی انجام دهید و با کلیک رو برنامه نمی‌توانید وصل شوید (کار سختی نیست کمی توی اینترنت بگردید پیدا می‌کنید) (کل عملیات به صور گرافیکی انجام شدنی است)
۴- من در خانه سه سیستم شبکه کردم و روی یکی ویندوز نصب هست (مشکل خاصی نداشتم)
۵- معمولا لینوکس همه درایورها را به طور خودکار شناسیی می‌کند (البته ممکن است مشکل داشته باشد) مشخصات کارت صوتی/گرافیک/لپ تاپ خود در اینترنت جستجو کنید.
۶- خیر لازم نیست به دستورات وارد باشید. من کل تنظیمات شبکه/اینترنت را به صورت گرافیکی انجام می‌دهم
در صورتی که لازم شد از دستورات استفاده کنید مطمئن باشید راهنماهی زیادی روی اینترنت هست. پس لازم نیست به دستورات وارد باشید.
۷- خواهش می‌کنم.
لطفا قبل از سوال پرسیدن در گوگل یا همین انجمن جستجو کنید سوالات شما بارها در این انجمن به عناوین مختلف مطرح شده‌اند

موفق باشید.

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #3 : 12 فروردین 1391، 09:09 ب‌ظ »
6-من شنیدم از دوستان که محیط لینوکس خیلی سخت است و برای ساده ترین کار مانند ساختن کانکشن شبکه باید به دستورات وارد بود و مانند داس همه چیز را تایپ کرد ایا درست است؟
این یه تفکر کاملا اشتباهی هست که متاسفانه در مورد اوبونتو و لینوکس وجود داره و خیلی هم رایجه که اصلا درست نیست.

این موردی که ذکر کردید از معایب لینوکس بود، ولی تا چند سال پیش. این روزها توضیع هایی از لینوکس وجود داره که این مسئله رو حل کردن. مثل همین اوبونتو.

حالا خودت نصبش میکنی میبینی  ;)
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 13 فروردین 1391، 01:42 ق‌ظ »
سلام به دنیای آزاد خوش اومدی.
۱. بله. خیلی بهتر از ویندوز و مک
۲. به غیر از دایال‌آپ همه بسیار راحت ایجاد می‌شن. دایال‌آپ هم بسته به مودمت ممکنه خیلی راحت یا خیلی سخت باشه، ولی نشد نداره
۳. بله، می‌تونی به انواع وی‌پی ان متصل بشی. این هم بسته به نوعش می‌تونه خیلی راحت (pptp) یا خیلی سخت باشه(l2tp)
۵. نه. اوبونتو مثل ویندوز سخت نیست و لازم نیست درایورهای مختلف رو روش نصب کنی.
۶. خیر، اشتباه شنیدی. این حرف ممکنه از روی نادانی یا به قصد تخریب زده شده باشه و به هیچ هنوان درست نیست. برای مثال محیط گرافیکی یونیتی که روی اوبونتو نصب شده بسیار آسون‌تر از ویندوز و مک هست و برای کارهایی که اون دو سیستم‌عامل می‌کنن هم نیار به محیط گرافیکی نداره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن