بهنام من کارت DVB تا حالا نداشتم و زیاد نمیتونم کمک کنم. ولی اگر مساله نصب بسته linux-media-dkms از ppaـی که لینک دادی هست؛ فعلا اون رو برای ۱۲.۰۴ بسته نکرده. میتونی اینجا لیست بستههاش رو ببینی.
فایلهای این آدرس هم patch درایور هستن. برای استفاده باید سورس کرنل رو بگیری و اینها رو روش patch کنی و بعد کامپایلش کنی. دوست داشتی بگو تا بیشتر توضیح بدم.
ممنونم ساسان جان
حقیقت من هم تا حالا دی وبی کارت نداشتم ،فقط برای تست برای بعضی از برنامه ها بر روی لینوکس تهیه کردم
در مورد پک برای ابونتو 12.04 اینجا هست
https://launchpad.net/~yavdr/+archive/mainولی موضوع این هست که من اصلا به لینوکس وارد نیستم و شاید یک دستور شما در عرض یک دقیقه انجام دهید من باید یک ساعت در موردش تحقیق کنم تا بفهمم که دارم چکار میکنم! امان از بی سوادی
من کلا چند تا مشکل دارم برای راه اندازی این دی وبی کارت به صورت درست ،هر چند الان هم میتوان با کافین راهش بندازم اما میدونم که درست نیست
یک باید بتوانم مشکل فرکانس حل بکنم که نشان بدهد که لینکش گذاشتم همین طور هم خودتان گذاشتید که باید پچ بشه
یکی هم مورد کنترل هست
مورد کنترل چون میدونم خیلی وقت گیر هست در رتبه بعدی قرارش میدهم
خوشحال میشوم از اینکه بتوانید وقتتان در اختیار من قرار بدهید و این مشکلات حل کنیم
البته من چند تا پچ دیگه هم دانلود کردم که ظاهرا نمیتوان اینجا آپلودش کنم که شما چک کنید کدام بهتر هست برای نصب
اگر با مدیا فایر مشکلی ندارید انجا آپلود کنم
سپاس