اموزش نصب vmware playervmware player : یک نرم افزار مجازی ساز سیستم عامل است که نسخه هایه حرفه ای تر ان vmware workstation و vmware server نیز موجود است.
به غیر از این نرم افزار نرم افزار هایه دیگری ماننده Xen و virtual box نیز موجود است که در بین این نرم افزار ها vmware player , Xen , vitual box رایگان هستند.
توسط این نرم افزار میشه انواع سیستم عامل هارو مثل انواع لینوکس , نسخه هایه مختلف ویندوز (ویندوز xp ,7 vista ..) و unix رو به صورت مجازی داشت . منابع سیستم اصلی تان را با انها به اشتراک بگذارید که بسته به نوع اشتراک گذازی vps یا vds نامیده میشوند.
انجام کار بسیار اسون هستش حتی از نسخه ویندوزی هم اسونتر هستش احتیاج به زدن یک دستور و زدن چند کلیک دارد
این جا فرض شده که شما فایل نرم افزار رو دارید . نسخه ای که من استفاده میکنم این هستش و بر رویه ubuntu 11.10 نصب میکنم :
VMware-Player-4.0.0-471780.i386.bundle
من تو اموزش فایل رو در home دایرکتوریم قرار دادم شما هرجا که دوست دارین فایل رو قرار بدین.
شروع نصب :نصب به صوت گرافیکی هستش و برایه باز شدن نصاب این دستور رو بزنین
gksudo bash /home/ali/VMware-Player-4.0.0-471780.i386.bundle
ادرس فایل و اسمش : home/ali/VMware-Player-4.0.0-471780.i386.bundle
بعد از زدن دستور احتمالا اررور زیر رو میگیرین که مهم نیست چند دقیقه (2 دقیقه ) صبر کنین نصاب باز میشود
(gksudo:5444): Gtk-WARNING **: Unable to locate theme engine in module_path: "pixmap",
بعد از زدن دستور صفحه ای شبیه زیر باز میشود :
مراحل نصب بسیار اسون است احتیاج به توضیح ندارد
برایه باز کردنشم از ایکون بالایه صفحه سمت چپ تو تولبار unity اسمش (vmware ) رو سیرچ کنین عکسش میاد و روش بزنین اجرا میشود
پاک کردن vmwareپاک کردن هم به اسانی نصبش هست
برایه این که unistaller گرافیکی یاز شود دستور زیر رو بزنین
sudo bash vmware-installer -u vmware-player
بعد از زدن دستور اررور زیر رو احتمالا میگیرین که مهم نست کمی صبر کنین unistaller اجرا میشود
(vmware-installer.py:12477): Gtk-WARNING **: Unable to locate theme engine in module_path: "pixmap",
بعد از این که اجرا شد بر رویه گذینه yes بزنین تا تنظیماتتون پاک نشود این جوری اگر دویاره vmware player نصب کردین تنظیمات رو نمیخاد از اول انجام بدین
منبع :
fsforums.ir