انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب درایور های hp برای اوبونتو  (دفعات بازدید: 1502 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ho3yn89

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
نصب درایور های hp برای اوبونتو
« : 16 فروردین 1391، 11:27 ق‌ظ »
دوستان من چطوری میتونم درایورهای لپ تاپ رو پیدا و نصب کنم ؟‌ هیچ جا پیدا نمیشه مدل لپ تاپم hp pavilion dv6t quad edition

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نصب درایور های hp برای اوبونتو
« پاسخ #1 : 16 فروردین 1391، 12:01 ب‌ظ »
با hp pavilion من مشکلی ندارم. البته برای من dv7 هست. با کدوم درایور مشکل داری شما؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #2 : 16 فروردین 1391، 12:42 ب‌ظ »
دوستان من چطوری میتونم درایورهای لپ تاپ رو پیدا و نصب کنم ؟‌ هیچ جا پیدا نمیشه مدل لپ تاپم hp pavilion dv6t quad edition
خوب برای هر سخت‌افزاری درایور خاصی هست . هر کدوم رو باید به صورت دقیق معرفی کنید تا آدرسش داده بشه.

آفلاین ho3yn89

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 16 فروردین 1391، 07:07 ب‌ظ »
با hp pavilion من مشکلی ندارم. البته برای من dv7 هست. با کدوم درایور مشکل داری شما؟
مشکل اینجاست که اوتوماتیک فقط 2تا درایور ئیدا میکنه واسه کارت گرافیکم که هیچ کدومشون نصب نمیشن یکیشون نصب میشه بهد میگه ریست کن . ریست که میکنم دوباره همون 2تا رو میاره میگه نصب کن ... گیریم این 2تا نصب هم شدن. بقیه رو از کجا گیر بیارم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 16 فروردین 1391، 07:28 ب‌ظ »
کارت گرافیکت چیه؟ برای من که اصلا لازم نبود هیچ‌کدوم از اون دو تا رو هم نصب کنم. نگفتی کدوم دستگاه رو نشناخته که براش دنبال درایور می‌گردی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ho3yn89

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 16 فروردین 1391، 08:57 ب‌ظ »
کارت گرافیکت چیه؟ برای من که اصلا لازم نبود هیچ‌کدوم از اون دو تا رو هم نصب کنم. نگفتی کدوم دستگاه رو نشناخته که براش دنبال درایور می‌گردی
گرافیکم amd radeon hd 6770 2gig + hd intel 3000 ... من فکر میکردم اون 2تا درایور واسه 2تا کات گرفیکمه که هیچ کدوم نصب نشد. بعد من موقع نصیب اوبونتو پارتیشن swap  رو 8 گیگ انتخاب کردم رم لپ تاپم هم 8 گیگ ولی تو اوبونتو فقط 2.4 گیگ رممو میشناسه .وایرلسم کار میکنه .beatsaudio هم که فکر نمیکنم واسه لینوکس درایوری داشته باشه.رم هم که ربطی به درایور نداره .مورد اصلی همون گرافیکه!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 16 فروردین 1391، 10:10 ب‌ظ »
الآن گرافیک سیستم داره از رو کدوم کارت بالا می‌آد؟ اگه اینتله توصیه می‌کنم بهش دست نزنی، چون به اندازه‌ی کافی خوب هست و نصب درایور ای‌ام‌دی فقط مصرف باتری رو بالا می‌بره
این که ۲.۴ گبگ از رم رو می‌شناسه به خاطر اینه که نسخه‌ی ۳۲ بیتی اوبونتو رو نصب کردی. برای استفاده‌ی کامل از رم بهتره نسخه‌ی ۶۴ بیتی رو نصب کنی.
beats audio دقیقا چیه؟ اگه منظورت ساب‌ووفر و بلندگوی رو سیستم هست باید بدون مشکل کار کنه. تنظیمات صدای سیستمت رو ببین

آفلاین ho3yn89

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 16 فروردین 1391، 10:47 ب‌ظ »
گرافیک اصلیم amd هست .ولی نمیدونم با کدوم بالا میاد. فعلا باهاش مشکلی ندارم ولی بعدآ‌اگه بخوام بازی بریزم به مشکل بر میخورم.
در مورد رم هم درست میگین اصلا یادم نبود. ولی این مشکل تو ویندوز با ۱ پچ حل میشه. اوبونتو این پچ رو نداره ؟

آفلاین ho3yn89

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 16 فروردین 1391، 10:50 ب‌ظ »
beats audio دقیقا چیه؟ اگه منظورت ساب‌ووفر و بلندگوی رو سیستم هست باید بدون مشکل کار کنه. تنظیمات صدای سیستمت رو ببین
beatsaudio بدون درایورش کار نمیکنه ساب ووفرش تو ویندوز با درایور ITL audio driver  راه میافته .