الو اوبونتو دات آی آر ؟ شبیه بالاترین دات کام ه بیشتر این چند تا پست آخر . anyway
مگه روش PHP نصب نمیشه؟
آقا نکن این کارو با خودت
من فقط خواستم بگم که به نظرم دوست عزیز شما یکم جو گیر شدی .. یه مقدار به خودت مثلث باش .. یه چایی نباتی آب قندی چیزی بزن تو رگ رنگ و روت رفت اصن !
من یه چند تا صفحه اول رو خوندم دیگه باقیشو دنبال نکردم. اینطور که مشخصه در ابتدا شما شناخت درستی نسبت به هدفت نداشتی. بعد ییهو یه چیزی پروندی بعد دیدی نمی شه عوضش کردی که این خورده می شه گفت بی احترامی که نه اما بی توجهی به مخاطبینیه که داری براشون این تاپیکو ایجاد می کنی. خب این نشون می ده که شما می بایست قبل از اینکه این تاپیکو ایجاد کنی یه خورده فکر می کردی در مورد کارت که نکردی ایشالا توزیع بعدی
مورد بعدی اینکه من نمی خوام بگم که آقا چرا دوباره اومدی چرخ اختراع کردی و مگه اوبونتو چشه و اینا و سوالایی که دانیال پرسیده رو تکرار کنم اما خب به نظرم شما که اینقدر دم از فارسی بودن یا پارسی بودن می زنید و اینا بهتره یه سایت فارسی اول برای توزیعتون بیارید بالا یا اصن سایت نیارید بالا چه می دونم. میگی آقا فیلان بیثار بعد میایم میبینیم وردپرس انگلیسیه خعلی زاغارته دیگه .. آدم احساس می کنه داری فیلان می کنی. بعد به نظرم به جای لینک دانلود از i-Phone.ir یه لینک از رپید شیر میدادی به نظرم بهتر بود
آخرین مورد هم اینکه اگر کل این جریان فقط یه کار فانه دیگه چرا اینقدر گنده برداشتی .. جای تو بودم همون ابتدا برای همه واضح شرح می دادم که دارم این کارو بیشتر برا دل خودم می کنم فکر می کنم اون موقع همین دوستایی که رگباری انتقاد کردن که بجا هم بوده بهت کمک می کردند برای بهتر انجام دادن این کار.
شاید حرفام ناراحتت کنه ولی خب من اینجوری حرف میزنم.