انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لطفا راهنمایی کنید  (دفعات بازدید: 846 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین padidehco

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
لطفا راهنمایی کنید
« : 17 فروردین 1391، 08:07 ب‌ظ »
سلام دوستان
من می خواستم از ویندوز مهاجرت کنم به دیگر سیستم عامل ها
می خواستم بدونم اوبونتو نصب کنم یا لینوکس
مزایای این ها چیست
بیشتر من به خاطر این می خواهم این سیستم عامل ها را نصب کنم که اپن سورس هست و می تونم هر جایی اش را که خاستم تغییر بدهم
و سوال آخر این که اگر من بخواهم این را در کنار دیگر سیستم عامل ها نصب کنم مثلا ویندوز سون چطوری می تونم این کار را انجام دهم و آیا روی آن درایوی که این سیستم عامل ها را نصب می کنم فرمت می کند یا نه؟
با تشکر

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
  • Friendship
پاسخ : لطفا راهنمایی کنید
« پاسخ #1 : 17 فروردین 1391، 08:20 ب‌ظ »
دوست عزیز
اوبونتو یکی ازتوزیع های گنو/لینوکس است.توزیع ها مانند:مینت-بک ترک-اوپن سوزه-...و اوبونتو . زوبونتو . کوبونتو
من تازه اومدم اوبونتو ولی دوساله که کلی کتاب و مقاله و سایت خوندم و سعی کردم باهاش آشنا بشم و بصورت لایو باهاش کار کردم . بالاخره کلا ویندوزو گذاشتم کنار.
شما اگه میخوای لینوکسی بشی و متن باز و آزاذ کار کنی به نظر من اول تحقیق کن خیلی هم تحقیق کن.چون قبل از اومدن حداقل باید مفهوم لینوکس و توزیع های مختلف مثل اوبونتو رو بدونی.

بهرحال واسه نصب شما اول باید نسخه ای متناسب با کامپیوترت رو دانلود کنی.اگر خواستی بگو راهنمایی بیشتر در این مورد بگم.
و اینکه بله میتونی اونطوری نصب کنی و اطلاعاتت هم نمیپره.
آدم عاقل همه تخم مرغاشو توی یه سبد نمیچینه!

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
« پاسخ #2 : 17 فروردین 1391، 08:21 ب‌ظ »
سلام دوستان
مزایای این ها چیست
بیشتر من به خاطر این می خواهم این سیستم عامل ها را نصب کنم که اپن سورس هست و می تونم هر جایی اش را که خاستم تغییر بدهم
و سوال آخر این که اگر من بخواهم این را در کنار دیگر سیستم عامل ها نصب کنم مثلا ویندوز سون چطوری می تونم این کار را انجام دهم و آیا روی آن درایوی که این سیستم عامل ها را نصب می کنم فرمت می کند یا نه؟
با تشکر
اول اینکه اوبونتو یکی از ۳۰ هزار لینوکس مختلفه! و لینوکس خالی فقط یه هسته خشک و خالیه و توزیع هایی مثل اوبونتو و مینت و آرچ و... بهش شکل میدن!
اگه منظورت مزایای کلی مزایای لینوکس  که هزار تاست که هر کس از یکی خوشش اومده و من اگه بگم شاید نتونم به خوبی توصیف کنم پیشنهاد می کنم استفاده کنی بعد نطر بدی.
نه شما می تونی از  ubuntu wubi استفاده کنی (که البته مینت واسه شما بهتره(اگه ATI داری بی خیالش شو!)) می تونی مثلا درایو D رو خالی کنی و از طریق اینستالر ویندوزی اون رو نصب کنی. البته اجباری نیست درایوت رو خالی کنی ولی باید بگم بهتره که این کار رو بکنی و خیالت رو از نظر حجم راحت کنی.
لینک توزیع مناسب برای شما + نصاب ویندوزی(البته فکر می کنم):
64 بیت: http://linuxfreedom.com/linuxmint/stable/12/linuxmint-12-gnome-dvd-64bit.iso
۳۲ بیت: http://linuxfreedom.com/linuxmint/stable/12/linuxmint-12-gnome-dvd-32bit.iso
من هم توصیه می کنم تحقیق و اطلاعات کمی داشته باشی حداقل.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 17 فروردین 1391، 09:22 ب‌ظ »
سلام دوستان
مزایای این ها چیست
با تشکر
۱. شما نمی‌تونی لینوکس رو نصب کنی. چون لینوکس به تنهایی هیچ کاری انجام نمی‌ده، حتا روشن هم نمی‌شه. شما می‌تونی لینوکس رو همراه با ابزارهای گنو روی یه سیستم نصب کنی. راحت‌ترین راه برای انجام این کار نصب یک توزیع از پیش آماده شده‌ی گنو/لینوکس هست مثل اوبونتو.
۲. شما این اجازه ررو نداری که نرم‌افزار اوپن‌سورس رو تغییر بدی. اما خوش‌بختانه می‌تونی گنو/لینوکس رو به دلخواه خودت تغییر بدی و حتا نسخه‌ی تغییر داده شده‌ی خودت رو منتشر هم بکنی، اون هم فقط به این خاطر که نرم‌افزارهای گنو/لینوکس «آزاد» هستن، نه چون اوپن‌سورس هستن.

اول اینکه اوبونتو یکی از ۳۰ هزار لینوکس مختلفه! و لینوکس خالی فقط یه هسته خشک و خالیه و توزیع هایی مثل اوبونتو و مینت و آرچ و... بهش شکل میدن!
اگه منظورت مزایای کلی مزایای لینوکس  که هزار تاست که هر کس از یکی خوشش اومده و من اگه بگم شاید نتونم به خوبی توصیف کنم پیشنهاد می کنم استفاده کنی بعد نطر بدی.
نه شما می تونی از  ubuntu wubi استفاده کنی (که البته مینت واسه شما بهتره(اگه ATI داری بی خیالش شو!)) می تونی مثلا درایو D رو خالی کنی و از طریق اینستالر ویندوزی اون رو نصب کنی. البته اجباری نیست درایوت رو خالی کنی ولی باید بگم بهتره که این کار رو بکنی و خیالت رو از نظر حجم راحت کنی.
64 بیت: http://linuxfreedom.com/linuxmint/stable/12/linuxmint-12-gnome-dvd-64bit.iso
۳۲ بیت: http://linuxfreedom.com/linuxmint/stable/12/linuxmint-12-gnome-dvd-32bit.iso
اوبونتو لینوکس نیست. لینوکس فقط یکی از برنامه‌هایی هست که تو اوبونتو وجود داره و تازه اون رو هم کلی تغییر دادن. اوبونتو یک توزیع از سیستم‌عامل گنو/لینوکس هست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #4 : 17 فروردین 1391، 10:02 ب‌ظ »
سلام دوستان
مزایای این ها چیست
با تشکر
۱. شما نمی‌تونی لینوکس رو نصب کنی. چون لینوکس به تنهایی هیچ کاری انجام نمی‌ده، حتا روشن هم نمی‌شه. شما می‌تونی لینوکس رو همراه با ابزارهای گنو روی یه سیستم نصب کنی. راحت‌ترین راه برای انجام این کار نصب یک توزیع از پیش آماده شده‌ی گنو/لینوکس هست مثل اوبونتو.
۲. شما این اجازه ررو نداری که نرم‌افزار اوپن‌سورس رو تغییر بدی. اما خوش‌بختانه می‌تونی گنو/لینوکس رو به دلخواه خودت تغییر بدی و حتا نسخه‌ی تغییر داده شده‌ی خودت رو منتشر هم بکنی، اون هم فقط به این خاطر که نرم‌افزارهای گنو/لینوکس «آزاد» هستن، نه چون اوپن‌سورس هستن.

اوبونتو لینوکس نیست. لینوکس فقط یکی از برنامه‌هایی هست که تو اوبونتو وجود داره و تازه اون رو هم کلی تغییر دادن. اوبونتو یک توزیع از سیستم‌عامل گنو/لینوکس هست.

جوابت فوق العاده بود ... زنده‌باد تفکر آزادی نرم‌افزار و گنو/لینوکس !  :D
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید