انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو بر روی ماشین مجازی  (دفعات بازدید: 1081 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MAMADREZA

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
مشکل در نصب اوبونتو بر روی ماشین مجازی
« : 18 فروردین 1391، 08:26 ب‌ظ »
سلام ، من ایمیج سیستم عامل رو از سایت رسمی گرفتم وقتی میخوایم روی Vmware  نصب کنم همون مرحله اول این ارور رو میده!!!

میشه راهنمایی کنید ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل در نصب اوبونتو بر روی ماشین مجازی
« پاسخ #1 : 18 فروردین 1391، 09:30 ب‌ظ »
سلام به دنیای آزاد خوش اومدی.
همون‌طور که خودش به زبان انگلیسی سلیس نوشته مشکل از رسانه‌ی نصب هست. احتمالا فایل ایزویی که دانلود کردی مشکلی داشته. برای اطمینان ازش می‌تونی از فایل ایزوت md5sum بگیری و با md5 داده شده در سایت خود اوبونتو مقایسه کنی. اگه مغایرت داشت یعنی فایلت مشکل داره. خوشبختانه در اکثر موارد می‌شه به وسیله‌ی تورنت این فایل ناقص رو ترمیم کرد. امتحان کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MAMADREZA

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 19 فروردین 1391، 01:19 ق‌ظ »
بسیار ممنون حق با شما بود ، md5sum ها یکسان نبودن ، میشه راهنمایی کنید چطور مشکل رو حل کنم ؟
راستی من از خود سایت رسمی ابونتو دانلود کردم چرا باید همچین مشکلی پیش بیاد ؟

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #3 : 19 فروردین 1391، 01:32 ق‌ظ »
اینجا میتونید توضیحات لازم رو مطالعه بفرمایید :

http://www.damnsmalllinux.org/wiki/index.php/Fixing_a_Corrupted_ISO
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 19 فروردین 1391، 12:56 ب‌ظ »
روش درست کردنش رو که دوستمون گفت، ولی دلیل پیش اومدنش مشکلات خطوط اینترنتی در ایران هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MAMADREZA

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 19 فروردین 1391، 01:33 ب‌ظ »
اون لینک رو خوندم اما متاسفانه متوجه نشدم باید چه کار کنم! میشه خودتون واضح توضیح بدید!

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #6 : 19 فروردین 1391، 02:22 ب‌ظ »
اون لینک رو خوندم اما متاسفانه متوجه نشدم باید چه کار کنم! میشه خودتون واضح توضیح بدید!
دوست عزیز بهتره برای مطمئن بودن دانلود فایل‌های سنگینتون لینک‌ تورنت استفاده کنید.
در مورد تصحیح مشکل هم باید ببینید از چه روشی برای دانلود استفاده کردید/ اگر تورنت بوده که باید دوباره لینک تورنت رو برگردونید به کلاینتی که باهاش عمل دانلود از تورنت رو انجام میدید و بقیه موارد // اگر مستقیم بوده باید با استفاده از wget و دستوری که گفته شده مشکل رو حل کنید .
البته درست کردنش اگر لینک تورنت نباشه یکم دشوار هست/ اگر امکانش هست براتون بهتره دوباره دانلودش کنید.

آفلاین MAMADREZA

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 19 فروردین 1391، 02:41 ب‌ظ »
دوست عزیز بهتره برای مطمئن بودن دانلود فایل‌های سنگینتون لینک‌ تورنت استفاده کنید.
در مورد تصحیح مشکل هم باید ببینید از چه روشی برای دانلود استفاده کردید/ اگر تورنت بوده که باید دوباره لینک تورنت رو برگردونید به کلاینتی که باهاش عمل دانلود از تورنت رو انجام میدید و بقیه موارد // اگر مستقیم بوده باید با استفاده از wget و دستوری که گفته شده مشکل رو حل کنید .
البته درست کردنش اگر لینک تورنت نباشه یکم دشوار هست/ اگر امکانش هست براتون بهتره دوباره دانلودش کنید.

من از سایت رسمی و لینک مستقیم گرفتم ، دوباره دانلود میکنم امیدوارم مشکل حل بشه ، مرسی از همه دوستان که کمک کردن.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #8 : 19 فروردین 1391، 03:51 ب‌ظ »
با wget چک کن ممکنه مشکل حل بشه ولی اصولا برا بخش های نهایی باید باشه ، با تورنت هم باید لینک رو پیدا کنی با همون اسم جایی که Iso هست ذخیره کنی تا فایل رو تصحیح کنه ...

..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 19 فروردین 1391، 05:51 ب‌ظ »
کلا بهتره همیشه دانلودهات رو با تورنت انجام بدی. هم مطمئن تره، هم به بقیه کمک می‌کنی