انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتقال اطلاعات از فایرفاکس ویندوز به فایرفاکس اوبونتو (حل شده)  (دفعات بازدید: 1420 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yasidevil

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
با سلام خدمت دوستان
من می خوام اوبونتو نصب کنم فقط یه مشکلی دارم
توی ویندوز هر موقع می خواستم ویندوزمو عوض کنم با استفاده از نرم افزار Mozbackup همه ی Bookmarks , Save Password , Cookie و ... رو توی یه فایل با پسوند pcv ذخیره می کرد و وقتی ویندوز رو نصب می کردم باز با استفاده از همون نرم افزار import می کردم
حالا می خوام بدونم نرم افزاری هست که بشه باهاش همه ی اطلاعات فایرفاکسم رو سیو کنم و بعد توی اوبونتو اونا رو به فایرفاکسی که اون جا دارم منتقل کنم؟
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1391، 12:59 ق‌ظ توسط yasidevil »

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
  • Friendship
آدم عاقل همه تخم مرغاشو توی یه سبد نمیچینه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نرم‌افزار نمی‌خواد که. پروفایلت رو دستی منتقل کن. از تو ویندوز (هرجا که هست) کپی کن. توی اوبونتو (شاخه‌ی ‍/mozilla./~) کپی کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین yasidevil

• Newbie
  • *
جایی که فایرفاکسم رو نصب کردم پوشه ی پروفایل نداره
ولی خوب اگه چنین فایلی هم باشه یعنی فرمت این فایل با فایل درون ویندوز تفاوتی نداره؟
راستی این قضیه sync فایرفاکس چیه؟(من اطلاع زیادی ازش ندارم)
نمیشه با استفاده از این اطلاعات رو منتقل کنم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا، با اون هم می‌تونی. منتها نمی‌دونم ار این روش ادآن‌ها هم منتقل می‌شن یا فقط اطلاعات سایت‌ها رو سینک می‌کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین yasidevil

• Newbie
  • *
آخر کسی یه راه حل خوب پیدا نکرد؟
من مشتاقانه آماده ی نصب اوبونتو ام

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
افزونه FEBE : هم میتونه کاملا از پروفایل پشتیبان بگیره بعد منتقل کنید ، هم فقط از بخش هایی که انتخاب میشند .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
اگر فایرفاکس ورژن ۱۱ به بعد استفاده میکنی میتونی تمام موارد رو انتقال بدی حتی افزونه‌ها رو.
افزونه febe و xmark هم میتونن کمک کنند.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
راهی نیست که از یه پروفایل استفاده کنند؟
مثلا من اینجا یه بوکمارک اضافه می کنم به اون یکی هم اضافه بشه؟ من به یه همچین چیزی احتیاج دارم.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مثلا من اینجا یه بوکمارک اضافه می کنم به اون یکی هم اضافه بشه؟ من به یه همچین چیزی احتیاج دارم.
این کار رو سینک خود فایرفاکس انجام می‌ده

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
این کار رو سینک خود فایرفاکس انجام می‌ده
البته اگر از افزونه هم بخواید استفاده کنید میتونید از xmark استفاده کنید که افزونه خیلی خوبیه // حتی تب‌های باز رو هم در مرورگر دیگه نشون میده.

آفلاین yasidevil

• Newbie
  • *
اگر فایرفاکس ورژن ۱۱ به بعد استفاده میکنی میتونی تمام موارد رو انتقال بدی حتی افزونه‌ها رو.
افزونه febe و xmark هم میتونن کمک کنند.
من روی ویندوزم فایرفاکس 11 Final حالا چی کار کنم؟

افزونه FEBE : هم میتونه کاملا از پروفایل پشتیبان بگیره بعد منتقل کنید ، هم فقط از بخش هایی که انتخاب میشند .
(با استفاده از FEBE چه طوری میشه؟

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگه کسی می تونست sync رو کامل توضیح بده عالی میشد

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
بعد از نصب از منوی Tools گزینه FEBE سپس FEBE Options رو انتخاب کن :

تو قسمت Backup type میتونی نوع پشتیبان گرفتن رو انتخاب کنی اگر میخوای همه چیز رو یکجا منتقل کنی گزینه Full profile رو و اگر میخوای فقط از مواردی که در لیست additional items تیک میزنی پشتیبان گرفته بشه گزینه selective رو انتخاب کن .

بعد برو به تب where to backup مشخص کن کجا پشتیبان ذخیره بشه ، بعد تو تب how to backup ببین اگر گزینه ignore disabled extensions تیک خورده تیکش رو بردار ok ...

سپس رو از tools -> FEBE -> perform backup رو انتخاب کن فایل ( ها ) میره جایی که تعیین کردی .

برا بر گردوندنشون هم تو از منو tools -> febe -> restore گزینه مناسب فایل رو انتخاب کن و اگر از کل پروفایل پشتیبان گرفتی گزینه restore profile رو انتخاب کن فایل پشتیبان رو انتخاب و ...

موفق باشی .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین yasidevil

• Newbie
  • *
بعد از نصب از منوی Tools گزینه FEBE سپس FEBE Options رو انتخاب کن :

تو قسمت Backup type میتونی نوع پشتیبان گرفتن رو انتخاب کنی اگر میخوای همه چیز رو یکجا منتقل کنی گزینه Full profile رو و اگر میخوای فقط از مواردی که در لیست additional items تیک میزنی پشتیبان گرفته بشه گزینه selective رو انتخاب کن .

بعد برو به تب where to backup مشخص کن کجا پشتیبان ذخیره بشه ، بعد تو تب how to backup ببین اگر گزینه ignore disabled extensions تیک خورده تیکش رو بردار ok ...

سپس رو از tools -> FEBE -> perform backup رو انتخاب کن فایل ( ها ) میره جایی که تعیین کردی .

برا بر گردوندنشون هم تو از منو tools -> febe -> restore گزینه مناسب فایل رو انتخاب کن و اگر از کل پروفایل پشتیبان گرفتی گزینه restore profile رو انتخاب کن فایل پشتیبان رو انتخاب و ...

موفق باشی .

ممنون الان تست کردم همه چی با موفقیت ریستور شد
با س‍‍‍‍‍‍‍‍پاس