انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بوت نشدن اوبونتو (نصب شده از طریق Wubi)  (دفعات بازدید: 1374 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
بوت نشدن اوبونتو (نصب شده از طریق Wubi)
« : 22 فروردین 1391، 03:22 ق‌ظ »
سلام

من اوبونتو 11.04 رو از طریق Wubi در ویندوز 7 نصب کردم و بعد به نسخه ی 11.10 آپگرید کردم.

اما الان اصلا نمیتونم وارد اوبونتو بشم، وقتی اوبونتو رو انتخاب میکنم، یک نوشته ی Error رو میبینم که خیلی سریع رد میشه و اصلاً نمیشه متنش رو خوند.
بعد فقط یه صفحه ی نارنجی رنگ هست (صفحه ای که قبل از وارد شدن به اوبونتو نمایش داده میشه) و اصلاً تغییری ایجاد نمیشه.

مشکل از کجاست ؟ راهی وجود داره که بشه این مشکل رو برطرف کرد و وارد اوبونتو شد ؟

ضمن اینکه فقط چند روز میشه نصبش کردم و تنها کارهایی که انجام دادم آپگرید اوبونتو و نصب چند بسته مثل Wine و Ubuntu Restricted extras هست.

ممنون

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ : بوت نشدن اوبونتو (نصب شده از طریق Wubi)
« پاسخ #1 : 22 فروردین 1391، 09:20 ق‌ظ »
سلام

من اوبونتو 11.04 رو از طریق Wubi در ویندوز 7 نصب کردم و بعد به نسخه ی 11.10 آپگرید کردم.

اما الان اصلا نمیتونم وارد اوبونتو بشم، وقتی اوبونتو رو انتخاب میکنم، یک نوشته ی Error رو میبینم که خیلی سریع رد میشه و اصلاً نمیشه متنش رو خوند.
بعد فقط یه صفحه ی نارنجی رنگ هست (صفحه ای که قبل از وارد شدن به اوبونتو نمایش داده میشه) و اصلاً تغییری ایجاد نمیشه.

مشکل از کجاست ؟ راهی وجود داره که بشه این مشکل رو برطرف کرد و وارد اوبونتو شد ؟

ضمن اینکه فقط چند روز میشه نصبش کردم و تنها کارهایی که انجام دادم آپگرید اوبونتو و نصب چند بسته مثل Wine و Ubuntu Restricted extras هست.

ممنون
به هر حال برای حل مشکل نیاز به کد هست.
بهتر هست از طریق بوت و از ابتدا نصب کنید .

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #2 : 22 فروردین 1391، 11:25 ق‌ظ »
اینکه نمی شه برای هر مشکلی اوبونتو رو از اول نصب کرد
اگه از لاگین اتوماتیک استفاده می کنی
گاهی مشکل با ایجاد یک یوزر نو درست میشه
با ریکاوری مد بیا بالا و یک یوزر جدید بساز
adduser username_you_want
بعد کارب فعلی رو پاک کن
deluser your_default_user
بعد سیستم رو ری استارت کن
shutdown -r now
اگه درست بعد آپگرید (اولین ری استارت پس از آپگرید) سیستم بالانیومد مشکلت هاد تر از پاک کردن یه یوزره و بهترین راه اینه که به انگلیسی سرچ کنی
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 22 فروردین 1391، 07:41 ب‌ظ »
نه، بعد از اینکه آپگرید کردم و بسته ها رو نصب کردم، چندین بار واردش شدم و ازش استفاده کردم، ولی هیچ تغییر خاصی ایجاد نکردم.

ببینید من بوت لودرم MBR هست، وقتی اوبونتو رو انتخاب میکنم، همونطور که عرض کردم سه خط نوشته میاد و سریع رد میشه که من فقط میتونم متوجه Error خط آخر بشم.
بعدش فقط یه صفحه بدون هیچ گزینه ای هست، من هیچ کاری تو اون صفحه نمیتونم انجام بدم، مسلماً تو این وضعیت وارد Recovery Mode هم نمیتونم بشم.

برام خیلی عجیبه چون هیچ کار خاصی انجام ندادم که بخاد این مشکل بوجود بیاد.

الان چندمین بار هست که هربار به نحوی نسخه ی اوبونتو که نصب کرده بودم دچار مشکل میشه (روی سیستم های مختلف - در برخی موارد هم اشتباه از جانب خودم بوده)، این مسائل دید من رو تغییر داده چون برای من حداقل قابل اطمینان نبوده، که مهمترین فاکتور برای یک سیستم عامل هست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 22 فروردین 1391، 07:50 ب‌ظ »
نصب از ووبی کلاً توصیه نمی‌شه. هدفش هم ایجاد یه سیستم دائمی نیست و فقط برای اینه که یکی دو هفته با اوبونتو کار کنی و قضیه بیاد دستت. با سریع‌تر شدن رسانه‌های اجرای زنده مثل حافظه‌های فلش حتا بحث اینه که در نسخه‌ی بهدی ووبی به کل حذف بشه. برای کار کردن درست با اوبونتو بهتره اون رو روی دیسک واقعی نصب کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 22 فروردین 1391، 08:07 ب‌ظ »
حرفتون کاملاً درسته، اما دلیلش برای من این بوده که فعلاً اوبونتو نمیتونه کاملاً جایگزین سیستم عامل ویندوز 7 بشه.
اما بسیار به اوبونتو علاقه مند هستم و تقریباً از نسخه ی 7.04 پیگیر روند رشدش هستم (البته در دنیای لینوکس مبتدی محسوب میشم) و بخاطر زبان برنامه نویسی مورد استفاده م (Real Studio) نیاز دارم که اوبونتو هم داشته باشم.

بار قبل اوبونتو رو روی یک پارتیشن جدا نصب کرده بودم، اما همونطور که عرض کردم دچار مشکل شد و وقتی پارتیشن رو حذف کردم (با اینکه اطلاع داشتم MBR باید بازسازی بشه) نتونستم به ویندوز برگردم (بخاطر نبودن ابزارهای لازم، شاید هم کم تجربه گی من)، و مجبور شدم ویندوز رو از پایه Recover کنم.

به هرحال بزرگترین مشکل برای من این بوده که اگر بخام سیستم عامل دچار مشکل نشه، باید دست از کنجکاوی و نصب بسته های مختلف بردارم، درصورتی که توقع ندارم با نصب چند بسته از مخازن خود اوبونتو سیستم پایداریش رو از دست بده.

پس میفرمایید در حال حاظر راه حلی وجود نداره و باید سیستم عامل رو روی یک دیسک جداگانه نصب کنم ؟
یک سوال، آیا راهی هست الان کنار ویندوز، اوبونتو رو نصب کنم، اما GRUB نصب نشه و از بوت لودر MBR استفاده بشه ؟ (واقعاً درحال حاظر ویندوز برای من حیاتی تر هست، نمیخام درصورت بروز مشکل در اوبونتو، زمانم صرف رفع مشکل برای استفاده از کامپیوترم بشه)

ممنون از راهنمایی هاتون.
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1391، 08:38 ب‌ظ توسط Nevercom »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 22 فروردین 1391، 08:12 ب‌ظ »
شدن که می‌شه. باید اول اوبونتو رو روی یه پارتیشن نصب کنی، بعد ویندوز رو ریکاور کنی. بعد یه نسخه‌از Super Grub Disk رو دانلود کنی و روی یه مینی‌سی‌دی بزنی برای خودت. هروفت که خواست با اوبونتو بیای بالا فقط کافیه اون سی‌دی رو بذاری تو دستگاه و روشنش کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #7 : 23 فروردین 1391، 12:10 ب‌ظ »
نصب از ووبی کلاً توصیه نمی‌شه. هدفش هم ایجاد یه سیستم دائمی نیست و فقط برای اینه که یکی دو هفته با اوبونتو کار کنی و قضیه بیاد دستت. با سریع‌تر شدن رسانه‌های اجرای زنده مثل حافظه‌های فلش حتا بحث اینه که در نسخه‌ی بهدی ووبی به کل حذف بشه. برای کار کردن درست با اوبونتو بهتره اون رو روی دیسک واقعی نصب کنی

درسته ووبی گاهی خیلی خوب کار نمی کنه خصوصا در نسخه های پیشین ولی ووبی که با نسخه ۱۱٫۱۰ ارایه شده کارش خوبه دستکم برای من خوب بوده
من قبلا اوبونتو رو با ووبی نصب می کردم بعد یکی دو هفته نابود میشد منم ناچار اون رو پاک می کردم و خداحافظ اوبونتو تا شش ماه بعد و فکر می کردم که ایراد از اوبونتو هستش
الان اوبونتو رو از ووبی نصب کردم (حدود ۳ ماه پیش) و الان خیلی خوب کار می کنه البته منتظر نسخه ۱۲٫۰۴ هستم تا اون رو روی یک پارتیشن جدا نصب کنم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید