انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه سد تحریم را بشکنیم؟  (دفعات بازدید: 2245 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
چگونه سد تحریم را بشکنیم؟
« : 23 فروردین 1391، 02:15 ب‌ظ »
سلام دوباره خدمت دوستان عزیز!
شاید هزار بار شما به سد تحریم خورده باشید(چه اوراکل و چه سورس فورگ).
اما وقتی که این کار رو یاد بگیرید این سد رو خواهید شکست.
مراحل انجام کار در ادامه مطلب:
خوب شروع می کنیم:
موادلازم:هاست رایگان(اینجا هست)
شرح آزمایش: ابتدا وارد cpanel شده و روی بخش ...
ادامه در منبع:http://blog.gnulinux.zio.ir/?p=67

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
پاسخ : چگونه سد تحریم را بشکنیم؟
« پاسخ #1 : 24 فروردین 1391، 12:39 ق‌ظ »
این یعنی چی یه توضیح میدی؟
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #2 : 24 فروردین 1391، 02:15 ب‌ظ »
این روش برای زمانی مفیده که شما بخوای یک فایل رو دانلود کنی و دسترسی به اون فایل به هر دلیلی ممکن نباشه. با این روش شما فایل رو به هاست رایگانی که گرفتی انتقال میدی و از اونجا بدون دردسر دانلودش میکنی.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #3 : 24 فروردین 1391، 02:23 ب‌ظ »
اگر رو هاست رایگان دسترسی SSH نداشتید هم میتونید از PHP برا Transfer استفاده کنید .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 24 فروردین 1391، 05:25 ب‌ظ »
اگر رو هاست رایگان دسترسی SSH نداشتید هم میتونید از PHP برا Transfer استفاده کنید .

البته باید اینم بگم که دست و دل باز ترین هاست رایگانی که دیدم تنها اجازه انتقال ۸مگ فایل رو از طریق php میداد٫ البته بعضی ها هم هستند که محدودیت کمتری دارند ولی تو حالت رایگان شک دارم بشه روشون اسکریپت انتقال فایل نصب کرد و همچنین ثبت نامشون برای ایرانیا بستست.

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
« پاسخ #5 : 24 فروردین 1391، 05:30 ب‌ظ »
اصلا ارزش اینکار رو نداره. با php که سایتها رو مشکل دار میاره بالا و اکثرا کدهای آجاکس و جاواشون از کار میفته و هزارتا مشکل دیگه.
چرا اینکار رو بکنید خوب اکانت socks که هم سرعتش بسیار بهتره و هم....
با ماهی هزار تومان هم میفروشن. میتونید سرور ویندوز بگیرید ماهی 8 هزار تومان روش ccproxy نصب کنید دیگه چرااینقدر خودتون رو زحمت میدین

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 24 فروردین 1391، 07:59 ب‌ظ »
اصلا ارزش اینکار رو نداره. با php که سایتها رو مشکل دار میاره بالا و اکثرا کدهای آجاکس و جاواشون از کار میفته و هزارتا مشکل دیگه.
چرا اینکار رو بکنید خوب اکانت socks که هم سرعتش بسیار بهتره و هم....
با ماهی هزار تومان هم میفروشن. میتونید سرور ویندوز بگیرید ماهی 8 هزار تومان روش ccproxy نصب کنید دیگه چرااینقدر خودتون رو زحمت میدین

فکر کنم به این نکته دقت نکردین که این روش تنها برای دانلود فایل هستش و برای وب گردی کاربرد نداره. درضمن من خودم گه گاهی از پرو÷کسی استفاده میکنم و باهاش مشکلی ندارم. البته قبول دارم که مشکلاتی داره ولی در اکثر مواقع که شما فقط به نوشته های یک وب نیاز داری بسیار به درد بخوره.

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 24 فروردین 1391، 10:18 ب‌ظ »
خوب اگر هدفتون فقط دانلود یک فایل باشه خوبه اما باز هم اگر از طریق php بخواین مستقیم فایل رو بکشید روی سیستم خودتون کند میشه من امتحان کردم. برای دانلود یک فایل کار ساده تری هم هست با همون php یا هر روش دیگری فایل رو بیارید رو سرور خودتون بعد بدون هیچی از سرور خودتون دانلود کنید این سریع تر میشه
البته با ssh و نرم افزار putty من استغاده میکردم سرعت مثل ساکس بود اما گاهی میبندنش. که روشها دیگه هم داره ولی بحثش مربوط به این سایت نیست
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1391، 10:22 ب‌ظ توسط nekooee »

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #8 : 24 فروردین 1391، 10:56 ب‌ظ »
خلاصه برا دانلود باید ترنسفر کنید دیگه که روش های اصلی ذکر شد

برا مشاهده سایت هم که اگر واقعا PHP کار باشید میشه راحت جوری نوشت که js و ... هم جواب بده ، نیاز به نوشتنم نیست ، چند تا آماده اش هست .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 25 فروردین 1391، 02:36 ق‌ظ »
اتفاقا من php کار هستم :) آره میشه بعضی مشکلات جاوا رو تا حدودی اون هم نه کامل برطرف کرد ولی مثلا روی لینک یک فایل کلیک کنید و سعی کنید لینک رو بردارید تا از طریق مستقیم کننده ها دانلودش کنید ببینید چه لینکی بهتون میده.
یکی از اون ها که میگید آماده هست شما یک جا آپلود کنید بعد من بهتون میگم اشکالاش رو

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #10 : 29 فروردین 1391، 01:30 ب‌ظ »
اینم راه مناسبیه --->

Lamp یا آپاچی رو راه بندازیم در سیستم خودمون بعد روش راپیدلیچ نصب کنیم و مستقیم از سیستم خودمون دانلود کنیم :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 29 فروردین 1391، 02:09 ب‌ظ »
اینم راه مناسبیه --->

Lamp یا آپاچی رو راه بندازیم در سیستم خودمون بعد روش راپیدلیچ نصب کنیم و مستقیم از سیستم خودمون دانلود کنیم :)

دوتا نکته، اولی اینکه وقتی کلا سیستمت به اون لینک دسترسی نداری چجوری میخوای با رپیدلیچ بیاریش رو سیستمت؟ دوم هم اینکه رپیدلیچ منابع زیاد استفاده میکنه و توصیه میشه تا حد امکان رو سیستم خانگی نصب نشه!

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 29 فروردین 1391، 03:45 ب‌ظ »
من رو سیستم خانگی امتحان نکردم ولی روی سرورم نصب دارم منابعی من ندیدم استفاده کنه مگه در حال دانلود باشه که خوب اون هم تو سرورها برای این منابع زیاد مصرف میشه که کاربرهای زیادی همزمان درخواست فایل میدن ولی تو سرور شخصی فکر نکنم خیلی منابع ببره. البته اگه دلیل علمی خاصی داره بگید چون من تست نکردم ولی ظاهر کار نباید اینجور باشه

در مورد مستقیم کردن که دقیقا حرف شما صحیح هست یعنی وقتی شما دسترسی به اون سایت ندارید نمیتونید دانلود کنید چون باید از همون مسیر فایل وارد سیستم شما بشه اگر دسترسی داشته باشید که چه نیازی به نصب راپید لیچ هست میتونید یک دانلود منیجر نصب کنید برید تو سایتش دانلود کنید :)
اونها که راپید لیچ نصب میکنن برای مستقیم کردن فایلها به صورت سرور به سرور هست و همچنین استفاده از یک اکانت خریداری شده سایتهایی مثل راپید و... برای صدها نفر یا میتونن فایلها رو بیارن روی سرور نگه دارند و به مرور با خیال راحت دانلود کنند. یا مثلا من محدودیت دانلود دارم با راپید لیچ میارم رو سرور از اونجا میبرم روی سایتم دیگه دانلود نمیکنم بعد آپلود  و....
خلاصه که روی سیستم شخصی با دانلود منیجر اینکار خیلی بهتر انجام ممیشه و نیازی به اسکریپتهای مستقیم کننده نیست و در حقیقت کاربردی هم ندارند.
« آخرین ویرایش: 29 فروردین 1391، 03:48 ب‌ظ توسط nekooee »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 30 فروردین 1391، 12:46 ب‌ظ »
من رو سیستم خانگی امتحان نکردم ولی روی سرورم نصب دارم منابعی من ندیدم استفاده کنه مگه در حال دانلود باشه که خوب اون هم تو سرورها برای این منابع زیاد مصرف میشه که کاربرهای زیادی همزمان درخواست فایل میدن ولی تو سرور شخصی فکر نکنم خیلی منابع ببره. البته اگه دلیل علمی خاصی داره بگید چون من تست نکردم ولی ظاهر کار نباید اینجور باشه

در مورد مستقیم کردن که دقیقا حرف شما صحیح هست یعنی وقتی شما دسترسی به اون سایت ندارید نمیتونید دانلود کنید چون باید از همون مسیر فایل وارد سیستم شما بشه اگر دسترسی داشته باشید که چه نیازی به نصب راپید لیچ هست میتونید یک دانلود منیجر نصب کنید برید تو سایتش دانلود کنید :)
اونها که راپید لیچ نصب میکنن برای مستقیم کردن فایلها به صورت سرور به سرور هست و همچنین استفاده از یک اکانت خریداری شده سایتهایی مثل راپید و... برای صدها نفر یا میتونن فایلها رو بیارن روی سرور نگه دارند و به مرور با خیال راحت دانلود کنند. یا مثلا من محدودیت دانلود دارم با راپید لیچ میارم رو سرور از اونجا میبرم روی سایتم دیگه دانلود نمیکنم بعد آپلود  و....
خلاصه که روی سیستم شخصی با دانلود منیجر اینکار خیلی بهتر انجام ممیشه و نیازی به اسکریپتهای مستقیم کننده نیست و در حقیقت کاربردی هم ندارند.

ممنون از تذکرتون. اگه به صورت شخصی استفاده بشه منابع زیادی مصرف نمیکنه.