انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک به یک دانشجو؟  (دفعات بازدید: 3914 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shotor

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
کمک به یک دانشجو؟
« : 24 فروردین 1391، 12:25 ق‌ظ »
سلام
دوستان عزیز استاد درس سیستم عامل ما گفت باید در مورد لینوکس ارائه بدین
من هر چه در توانم بود در باره لینوکس خواندم
بعد می رم به استادم می گم استاد برای ارائه ای که شما گفتین آمادم
می گه باید کارتون تخصصی باشه ها
می گم یعنی چی تخصصی می گه باید نقاط قوت و معایب لینوکس رو بگی
می گم مثال بزن می گه باید تخصصی باشه من تاریخچه و توضیحات ساده نمی خوام ، بعد از کلی اسرار برای مثال
می گه مثلاً بیا هسته لینوکس رو بررسی کن (که از عهده من صد در صد خارجه)
اونم ظرف 20 دقیقه
خواهشن اگر ایده ای در این زمینه دارید مرا یاری کنید
با تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19717
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : کمک به یک دانشجو؟
« پاسخ #1 : 24 فروردین 1391، 12:36 ق‌ظ »
البته برای درس سیستم‌عامل پر بی راه نمی‌گه. اگه مثلا تحقیق آزمایشگاه کامپیوتر بود می‌شد یه‌کم یواش‌تر گفت. یادمه یه جا مقایسه‌ای بین لینوکس و مینیکس خوندم که خوب بود و می‌تونست منبع خوبی باشه. یادم نمی‌آد کجا بود البته. بنچ‌مارک‌های مختلف هم کمک می‌کنن مثل این http://linuxreview.ir/1390/11/linux-3-2-bench-performance/
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #2 : 24 فروردین 1391، 01:20 ق‌ظ »
نقل‌قول
می گم یعنی چی تخصصی می گه باید نقاط قوت و معایب لینوکس رو بگی
یکی از دوستان یک تاپیک در همین مورد ایجاد کرده و روش هم خیلی بحث شده.شما میتونید پیدا و مطالعه اش کنید
نقل‌قول
باید روشن کنه منظورش از برسی هسته لینوکس چیه.اگر منظورش باز کردن و مطالعه کدهاست که غیر ممکنه و فکر نمیکنم اینجا هم کسی پیدا بشه که بتونه در مورد هسته این سیستم توصیحی بده
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1391، 01:25 ق‌ظ توسط سیروس »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 24 فروردین 1391، 01:45 ق‌ظ »
ببین نکته‌ی مهم که خیلی‌ها روش حساس هستن هم اینه که بدونی و بگی که لینوکس سیستم‌عامل نیست. در واقع این که بعضی‌ها می‌گن سیستم‌عامل لینوکس یه غلط فاحش ولی مصطلح هست که جایی در محافل علمی نداره، مثل وزن که بر اساس نیوتون سنجیده می‌شه، ولی برای بیانش در بیرون محافل علمی، به غلط از کیلو استفاده می‌شه.
لینوکس فقط یه نرم‌افزاره. نرم‌افزار اون‌چنان خاصی هم نیست به نسبت بقیه‌ی نرم‌افزارها. کار این نرم‌افزار ارتباط نرم‌افزارها با سخت‌افزاره. به چنین نرم‌افزاری «هسته» (kernel) می‌گن.
سیستم‌عاملی که ما ازش استفاده می‌کنیم «گنو» نام داره. (http://www.gnu.org/) که ما در اون به‌جای هسته‌ی خودش (http://www.gnu.org/software/hurd/) که هنوز به پختگی کامل نرسیده، از هسته‌ی دیگه‌ای استفاده می‌کنیم که همون لینوکس باشه. در ابتدا قرار بود این جابه‌جایی به صورت موقت و تا زمان آماده شدن «هرد» باشه، ولی با مرور زمان و پیش‌رفت‌های لینوکس، می‌شه بدون مشکل از اون در سیستم گنو استفاده کرد. برای همین برخی‌ها اعتقاد دارن که اسم درست‌تر برای این سیستم‌عامل «گنو/لینوکس» هست، یعنی ترکیب سیستم‌عامل گنو با هسته‌ای که لینوکس نام داره.
با این‌حال از اون جا که هرد یه هسته‌ی با معماری micro kernel هست (http://en.wikipedia.org/wiki/Microkernel) در شرایط مساوی بهتر از لینوکس که یه هسته‌ی Monolithic هست (http://en.wikipedia.org/wiki/Monolithic_kernel) عمل می‌کنه

لینک گنو هرد در ویکی‌پدیا: http://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Hurd
لینک لینوکس در ویکی‌پدیا: http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_kernel
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1391، 01:47 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 24 فروردین 1391، 01:50 ق‌ظ »
راستی بهتره عنوان تاپیک رو هم ویرایش کنی و یه چیز بهتر بذاری که دانشجوهای بعدی راحت‌تر بتونن پیداش کنن ;)

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #5 : 24 فروردین 1391، 02:07 ب‌ظ »
به نظرم نمی‌خواد موضوع رو زیاد پیچیده کنی. می‌تونی این دوتا سیستم‌عامل رو فقط از نظر توسعه مقایسه کنی. مثلا ویندوز رو کارمندهای یه کمپانی به اسم مایکروسافت توسعه میدن ولی لینوکس رو هزاران برنامه نویس از سرار جهان به صورت مشارکتی. این ویدئو عالی با عنوان How Linux is Built رو ببین.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین shotor

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #6 : 24 فروردین 1391، 03:30 ب‌ظ »
سلام
با تشکر فراوان از شما دوستان برای یاری در این موضوع
البته برای درس سیستم‌عامل پر بی راه نمی‌گه.
با عرض پوزش من اشتباه تایپ کردم در اصل درس کارگاه سیستم عامل است که اونم یک واحد است
نقل‌قول
باید روشن کنه منظورش از برسی هسته لینوکس چیه.اگر منظورش باز کردن و مطالعه کدهاست که غیر ممکنه و فکر نمیکنم اینجا هم کسی پیدا بشه که بتونه در مورد هسته این سیستم توصیحی بده
بله دقیقاً منظورش کدهاست
راستی بهتره عنوان تاپیک رو هم ویرایش کنی و یه چیز بهتر بذاری که دانشجوهای بعدی راحت‌تر بتونن پیداش کنن ;)
من که عنوان بهتری سراغ ندارم لطفاً اگر شما سراغ دارید اعمال نمایید
با تشکر

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 24 فروردین 1391، 10:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
بله دقیقاً منظورش کدهاست
من جای شما باشم این پرسش رو از انجمن آشیانه(هک و امنیت) میپرسم مطمئنا اونها بهتر از کاربران عادی از این سیستم میدونند.
ولی یک اشتباهی که تقریباهمه کاربران میکنند(و شاید هم استاد شما) اینه که گمان میکنند هسته لینوکس هم مانند خود سیستم عامل متن بازه و قابل خواندن ،دستکاری یا بهینه سازیه. درصورتی که مطلقا چنین نیست و کسی جز تیم توسعه اون از کدهای اون آگاهی نداره  حالا انجمن آشیانه چقدر میدونه خودتون جستجو کنید

آفلاین sisyphus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
« پاسخ #8 : 24 فروردین 1391، 11:17 ب‌ظ »
نقل‌قول
بله دقیقاً منظورش کدهاست
من جای شما باشم این پرسش رو از انجمن آشیانه(هک و امنیت) میپرسم مطمئنا اونها بهتر از کاربران عادی از این سیستم میدونند.
ولی یک اشتباهی که تقریباهمه کاربران میکنند(و شاید هم استاد شما) اینه که گمان میکنند هسته لینوکس هم مانند خود سیستم عامل متن بازه و قابل خواندن ،دستکاری یا بهینه سازیه. درصورتی که مطلقا چنین نیست و کسی جز تیم توسعه اون از کدهای اون آگاهی نداره  حالا انجمن آشیانه چقدر میدونه خودتون جستجو کنید
:o

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 25 فروردین 1391، 12:56 ق‌ظ »

*facepalm*

۱. چه ربطی به آشیانه داره؟ مگه قراره هک کنه؟
۲. این حرف رو از کجا درآوردی زدی؟  ](*,)

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 25 فروردین 1391، 01:11 ق‌ظ »
نقل‌قول
نه قرار نیست.در انجمن آشیانه هم مقالات خیلی تخصصی در مورد لینوکس هست هم متخصص های کار کشته که هزار سر و گردن از ما بالاترند
نقل‌قول
این رو هم من در یکی از مقالات همین انجمن خوندم.اگر غیر از این بود هکرها به لینوکس رحم نمیکردند.و تاحالا انواع و اقسام کرنلهای دستکاری شده داشتیم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 25 فروردین 1391، 01:16 ق‌ظ »
۱. این ادعای هزار سر و گردن بالاتر از ما بودن رو از کجا آوردی دیگه؟
۲. امکان نداره چنین مهمل‌گویی‌هایی در این انجمن به عنوان مقاله مطرح بشه. در ضمن مگه همین الآن هزاران کرنل دست‌کاری شده نداریم؟
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1391، 01:21 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #12 : 25 فروردین 1391، 01:18 ق‌ظ »
نقل‌قول
نه قرار نیست.در انجمن آشیانه هم مقالات خیلی تخصصی در مورد لینوکس هست هم متخصص های کار کشته که هزار سر و گردن از ما بالاترند
نقل‌قول
این رو هم من در یکی از مقالات همین انجمن خوندم.اگر غیر از این بود هکرها به لینوکس رحم نمیکردند.و تاحالا انواع و اقسام کرنلهای دستکاری شده داشتیم

پس به راستی آدمای باسوادی توی اون انجمن پیدا می شن...  ???
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 25 فروردین 1391، 01:34 ق‌ظ »
نقل‌قول
در ضمن مگه همین الآن هزاران کرنل دست‌کاری شده نداریم
اگر ایجوری بود که لینوکس امنیت نداشت.لطف کن یک کرنل دستکاری شده به من معرفی کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #14 : 25 فروردین 1391، 01:39 ق‌ظ »
قرار نیست هر کسی هر چیزی رو توی این انجمن نوشته درست باشه! کرنل لینوکس، به جز Binary Blobهایی که براش ارائه شده، متن‌بازه و به راحتی می‌تونید اون رو از kernel.org بگیرید و بخونید و تغییر بدید و براش Patch ارائه بدید. این کاریه که تعداد خیلی زیادی دارند انجام میدند. مسلما سواد لازم رو می‌خواد، ولی کاملا شدنیه.
البته مسلما Patch شما بررسی میشه قبل از اینکه توی کرنل قرار بگیره، در نتیجه شما کرنل دستکاری شده هم داشته باشی، وقتی کسی از اون استفاده نمی‌کنه کاربردش چیه؟!