انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: از پخش ویدئو راضی هستید؟  (دفعات بازدید: 3089 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
از پخش ویدئو راضی هستید؟
« : 24 فروردین 1391، 12:54 ق‌ظ »
سلام
یه چند وقتی است دنبال این موضوع هستم و امیدوارم جواب امیدوار کننده ای از دوستان دریافت کنم در ویندوز یه پخش کننده داریم به نام kmplayer که امکانات بسیاری رو فراهم کرده و کاری کرده که دیگر با هیچ پخش کننده ی دیگر عوض اش نکنم اما در لینوکس گویا فاقد همچین پخش کننده ی خوبی هستیم! وهمین طور کدک k-lite یه گشتی توی این فروم زدم دیدم بیشتر بحث ها بر سر نصب کدک های پخش کننده هست و کسی فراتر از این مورد رو تست نکرده بود k-lite جزء معدود کدک هایی هست که پشتیبانی بسیار خوبی از انواع کدک را دارد و در بسیاری از موارد بسیار بهتر از خود پلیرها این کار رورانجام میدهد متاسفانه نه نسخه ای از kmplayer در لینوکس داریم و نه k-lite مخصوص لینوکس، یه گشتی که زدم و متوجه شدم فقط کاربران دنبال این بودند که یک برنامه یا کدک نصب کنند تا بتوانند فیلمشان را ببینند و گویا تنوع کدک در لینوکس زیاد نیست که بتوانند یکی را بر دیگری ترجیه دهند
خب خلاصه کنم از حرفهای بنده دوستان جایی را در تناقض میبینند؟ مثلا کدک خوب مثل k-lite داریم؟ اگر داریم که خوشحال میشم معرفی کنید.
دوم اینکه از پخش ویدئو به نسبت ویندوز راضی هستید؟ مجبورید راضی باشید؟ یا نه کارتان راه می افتد(کیفیت موجود کفایت میکند)؟ یا نه کیفیت ویدئو از ویندوز بهتر است؟ 

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
پاسخ : از پخش ویدئو راضی هستید؟
« پاسخ #1 : 24 فروردین 1391، 01:06 ق‌ظ »
من که کلا با همه پلیرها کیفیت چندانی در دیدن فیلم ندارم و تو ویندوز بهتر میبینم.

یک مشکل دیگری که هست وقتی تصویر رو حرکت میدم سیاه میشه و باید دوباره جا به جاش کنم تا تصویر بیاد. یا مثلا وقتی منویی روی تصویر باز میشه یا در حالت فول اسکرین ابزار اون پایین میاد بالا و بعد بر میگرده جاش سیاه میمونه و هیچجوری دیگه نمیره و قسمتی از فیلم سیاه میمونه.

شاید درست کارت گرافیکم رو نشناخته من از طریق Vmware نصب کردم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 24 فروردین 1391، 01:17 ق‌ظ »
k-lite که کدک خاصی نیست. مجموعه‌ای از کدک‌های فرمت‌های مختلف در کنار هم هستن که یک‌جا نصب می‌شن. اصلا چیزی به عنوان تنوع کدک نداریم، کدک هر نوع رمزگذاری‌ای توسط مبدع اون نوع رمزگذاری ارائه می‌شه که می‌تونه مثل vorbis آزاد باشه، مثل dvd-css انحصاری باشه، یا مثل lame مهندسی معکوس باشه.
اتفاقا در سیستم‌های گنو/لینوکسی قضیه‌ی کدک‌ها یه مقدار شفاف‌تر هست که ماحصل شیوه‌ی نوین طراحی نرم‌افزارهای آزاد هست. به این صورت که شما یه بار کدک‌ها رو نصب می‌کنی و (تقریبا) همه‌ی برنامه‌ها از اون استفاده می‌کنن. برای داشتن همه‌ی کدک‌های آزاد و مهندسی معکوس (که در ۹۹ درصد موارد کار می‌کنن و به احتمال قریب به یقین شما اگه سال‌ها هم با اون‌ها کار کنی، هیچ نقصی حس نمی‌کنی) به همراه نرم‌افزارهای پخش کننده‌ی فلش و جاوا و هم‌چنین فونت‌های مایکروسافتی کافیه بسته‌ی ubuntu-restricted-extras رو نصب کنی. اگه جایی به مشکلی خوردی (احتمالش بسیار ناچیزه، اون هم برای موارد خاصی مثل دی‌وی‌دی‌های رمزگذاری شده برای مناطق خاص) می‌تونی از  VLC یا انواع mplayer(که kmplayer بر مبنای اون ساخته شده) استفاده کنی که خودشون یه باره همه‌ی کدک‌ها رو با روش خاص فریم‌ورک خودشون در فایل اجرایی می‌گیرن، و یا بهتر از اون از مخازن medibuntu (که البته حاوی نرم‌افزارهای غیر ازاد هم هست) استفاده کنی.
در مجموع طبق تجربه‌ای که من داشتم پخش ویدئو روی سیستم یکسان در گنو/لینوکس بدون مشکل‌تر از ویندوز بود، ولی در کیفیت خروجی تفاوت خاصی دیده نمی‌شد
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1391، 01:21 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 24 فروردین 1391، 01:19 ق‌ظ »
من که کلا با همه پلیرها کیفیت چندانی در دیدن فیلم ندارم و تو ویندوز بهتر میبینم.

یک مشکل دیگری که هست وقتی تصویر رو حرکت میدم سیاه میشه و باید دوباره جا به جاش کنم تا تصویر بیاد. یا مثلا وقتی منویی روی تصویر باز میشه یا در حالت فول اسکرین ابزار اون پایین میاد بالا و بعد بر میگرده جاش سیاه میمونه و هیچجوری دیگه نمیره و قسمتی از فیلم سیاه میمونه.

شاید درست کارت گرافیکم رو نشناخته من از طریق Vmware نصب کردم
Vmware یک نرم‌افزار انحصاری هست که با سیستم‌عامل‌های آزاد میونه‌ی خوبی نداره، پیش‌نهاد ما برای مجازی‌سازی اوبونتو Virtualbox هست، با نصب Extenstion pack و guest additions. گرچه Virtualbox رو روی ویندوز تست نکردم و ممکنه نسخه‌ی ویندوزی اون به خوبی و کاملی نسخه‌ی گنو/لینوکسی نباشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 24 فروردین 1391، 01:32 ق‌ظ »
سلام
مطمئن باشید همینطوره یعنی روی ویندوز خوب نیست و vmware خیلی بهتر هست از لحاظ راحتی کار و امکاناتو خصوصا سوییچ کردن بین host و ماشین مجازی. من ویرچوال باکس رو قبلا داشتم اصلا راضی نبودم از انی خیلی راضی هستم. ولی نسخه ویندوز خیلی فرق میکنه با نسخه لینوکسی....

در مورد کدک ها راستش در ویندوز فرق میکنه کدوم کدک رو نصب کنید. من خودم تجربه کردم و کیفیت متفاوت هست. جایی که از همه جا تفاوت بارز تر میشه دیدن شبکه های ماهواره ای با کارتهای dvb هست. بعضی کدکها رو نصب مکینی تصویر کیفیت خوبی نداره ولی کدک دیگری نصب میکنی همون کانال کیفیت بهتر و نرم تری داره و مشخصا فرمت پخش ثابته اما شرکت تهیه کننده کدک فرق میکنه.

پس حداقل در ویندوز نوع کدک در کیفیت تصویر 100 درصد تاثیر داره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 24 فروردین 1391، 02:02 ق‌ظ »
ویندوز هم چیز عجیبیه‌ها! انقدر درهم‌وبرهمه که اصلا معلوم نیست توش کی به کیه. دورنمای وحشتناکی داره برای من، برای همین چیزاشه که سعی می‌کنم اصلا نزدیکش هم نشم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 24 فروردین 1391، 04:13 ق‌ظ »
خب خلاصه کنم از حرفهای بنده دوستان جایی را در تناقض میبینند؟ مثلا کدک خوب مثل k-lite داریم؟ اگر داریم که خوشحال میشم معرفی کنید.
دوم اینکه از پخش ویدئو به نسبت ویندوز راضی هستید؟ مجبورید راضی باشید؟ یا نه کارتان راه می افتد(کیفیت موجود کفایت میکند)؟ یا نه کیفیت ویدئو از ویندوز بهتر است؟
k-lite یک Codec نیست، بلکه مجموعه‌ای از Codecهاست که در یک پکیج قرار داره. من همیشه VLC رو نصب می‌کنم (حتی روی ویندوز و مک) که خودش شامل کدک‌های مختلف هست و از کیفیتش هم راضی هستم و مشکلی باهاش نداشتم.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #7 : 24 فروردین 1391، 02:30 ب‌ظ »
K-lite مجموعه‌ای از کدک‌هاست که با استفاده از فیلتر DirectShow کار می‌کنن و بیشترشون از کتاب‌خونه‌های FFmpeg آمده (مخصوص libav)
پخش‌کننده VLC هم از libav هم برای اکثر قالب‌ها استفاده می‌کنه. من خودم از mplayer استفاده می‌کنم. اگر کار با اون براتون سخت هست، gnome-mplayer رو پیشنهاد میدم.
نقل‌قول
یا انواع mplayer(که kmplayer بر مبنای اون ساخته شده)
این دوتا هیچ ارتباطی به هم ندارن ;)
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
« پاسخ #8 : 24 فروردین 1391، 03:20 ب‌ظ »
نقل‌قول
k-lite یک Codec نیست، بلکه مجموعه‌ای از Codecهاست
بله مجموع ای از کدک هاست باید یه اس به آخرش اصافه میکردم  ;D

نقل‌قول
پخش‌کننده VLC هم از libav هم برای اکثر قالب‌ها استفاده می‌کن من خودم از mplayer استفاده می‌کنم. اگر کار با اون براتون سخت هست، gnome-mplayer رو پیشنهاد میدم
مشکل اصلی ام استفاده از خود پخش کننده نیست خودم بهترین جایگزین رو برای پخش کننده ها، smplayer میدانم دلیل اش رو جلوتر ذکر میکنم. پخش کننده ها برای فرمتهای مختلف ، دیکودر داخلی دارند اما این به معنی نیست که همه دیکودرها خوب باشند خب من میخواهم بعضی از آنهایی مناسب نیستند رو غیر فعال کنم و از یک دیکودر خارجی استفاده کنم مثل کدک های k-lite توی ویندوز kmplayer امکان سفارشی کامل رو بهم میده ، مثلا vlc تنظمیات پیشرفته برای اینکار رو نداره و smplayer بعضی ازا ین امکانات رو فراهم کرده ولی  مشکل همان چیزی هست که دنبال اش میگردم یه چیزی شبیه به k-lite در لینوکس میتوان پیدا کرد؟

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 24 فروردین 1391، 03:40 ب‌ظ »
فکر نمیکنم بتونی پیدا کنی چون تو لینوکس فقط یک مجموعه کدک وجود داره. و نرم افزارها هم از سفارشی سازی برای استفاده از کدک پشتیبانی نمی کنند.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 24 فروردین 1391، 05:29 ب‌ظ »
یه چیزی شبیه به k-lite در لینوکس میتوان پیدا کرد؟
خوب آره، بستگی به توزیعی که دارید یک سری بسته شامل Codecهای مختلف هست. مثلا توی Ubuntu اینها رو داریم: gstreamer0.10-plugins-good و gstreamer0.10-plugins-ugly و gstreamer0.10-plugins-bad
ولی من خودم همون VLC رو پیشنهاد میدم. توی سیستم‌های آزاد کمی این قضیه متفاوته، چون وقتی Codecای خوب نباشه سریع از بازی بیرون میره و همیشه بهترین Codecها توی بسته‌ها قرار میگیره و توسعه داده میشه. غیر از اینکه بخواید از یک Codec تجاری استفاده کنید که در حالت عادی نتونه توی دنیای آزاد پخش بشه.

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 24 فروردین 1391، 06:06 ب‌ظ »
اما یک سری نرم افزارها رو من دیدم که پولی هستند. اگر اینطور باشه امکانش هست که کدک پولی هم بیاد تو بازار!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 24 فروردین 1391، 11:52 ب‌ظ »
اما یک سری نرم افزارها رو من دیدم که پولی هستند. اگر اینطور باشه امکانش هست که کدک پولی هم بیاد تو بازار!
و از بین بره! کی حاضره برای کدک پول بده وقتی vorbis، flac، theora، matroska و… وجود دارن؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 24 فروردین 1391، 11:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
یا انواع mplayer(که kmplayer بر مبنای اون ساخته شده)
این دوتا هیچ ارتباطی به هم ندارن ;)
آخه تو سایت خودش دیدم نوشته KMPlayer (Konqueror Media Player) : Basic MPlayer/Xine/ffmpeg/ffserver frontend
هم‌چنین در صفحه‌ی ویکی‌پدیای mplayer هم اومده MPlayer is a command line application which has different optional GUI front-ends for each of its supported operating systems. Commonly used GUIs are gMplayer and Gnome MPlayer written in GTK+, KMPlayer written in Qt, MPlayer OS X Extended and MPlayerX for Mac OS X[9] and MPUI-hcb for Windows. Cross-platform GUIs are also available, like SMPlayer for Windows and Linux, and UMPlayer
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1391، 11:59 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #14 : 25 فروردین 1391، 12:21 ق‌ظ »
یکی ساده توضیح میده فرق کدک با فرمت چیه؟
منظور من از فرمت فایلهایی با پسوند مثلا mp3 یا ogg هست.